Λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Όσκαρ Γκαρθία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να κάνει λόγο για φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας.
Ο Καταλανός προπονητής θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Περαστικα στον κ.Γκαρσια , να πανε ολα καλα και να γυρισει πισω γρηγορα καλα.Εμεις τους αντιπαλους μας τους θελουμε γερους και με υγεια , αλλωστε καλα μας παει οσο ειναι κοουτς του Γαυρου.