Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στους “Ζωσιμάδες” την Κυριακή στις 15:00, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεν βρίσκονται τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Και την Κ20 να κατεβάσει ...το αποτέλεσμα το ξέρουμε ...