Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου

Στις 17 Φεβρουαρίου η Βασίλισσα θα διεκδικήσει την πρώτη κούπα της σεζόν

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως στις 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου.

Στις 18:00 το απόγευμα, οι προπονητές και οι αρχηγοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο τελικός έχει οριστεί για τις 17 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 17:00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 «Συνέντευξη Τύπου εν όψει της διεξαγωγής του 43ου Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (17/02) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο διεξαγωγτής του τελικού την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 18.00 με την παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων.

Επίσης, για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα τελευταία 15 λεπτά της προπόνησης του Ολυμπιακού και τα πρώτα 15 της προπόνησης της ΑΕΚ θα είναι "ανοιχτά" για συνεντεύξεις και φωτογραφίες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου των προπονητών των δύο ομάδων και του MVP της αναμέτρησης».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ