Με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για τη 14η αγωνιστική της Basket League.
Αναλυτικά:
«1) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 29-1-2018.
2) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, λεκτικά και δι’ ανάρτησης πανό, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ,
β) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση φωτοβολίδων χειρός - καπνογόνων και κροτίδων ήχου), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ,
γ) για ρίψη κερμάτων και πλαστικής φιάλης νερού που δεν κατέπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ίδιο ως άνω αγώνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!