Με τον Νίκλας Χουλτ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα σήμερα το πρωί ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Σουηδό να βγάζει το πρόγραμμα και στο ιατρικό του δελτίο δύο ονόματα. Ο Τσόσιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Αϊντάρεβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς από χθες νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για Φάληρο. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 10.30.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτό σημαίνει ότι ο Τσόσιτς σταμάτησε τη θεραπεία; Και κάνει πλέον μόνο ατομικό, μέχρι να μπει κανονικά στις προπονήσεις;
Ατομικό κάνει παραπάνω απο 1 βδομάδα αδερφέ απλά ήταν πολύ καιρό έξω και θέλει χρόνο να ξαναμπεί απο όσα καταλαβαίνω θα τον δούμε ή με Αστέρα η με Ξάνθη
Ωραία. Το λέω επειδή μέχρι πολύ πρόσφατα διάβασα ότι συνεχίζει θεραπεία και σήμερα πρώτη φορά είδα ότι δεν έκανε. Εκτός αν δεν αναφέρθηκε η θεραπεία στο άρθρο από λάθος. Πολύ χαιρομαι, αν ισχύει, που πλέον σταμάτησε τη θεραπεία, γιατί αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε το πολύ σοβαρό πρόβλημα! Τον έχουμε ανάγκη όσο πιο γρήγορα γίνεται για τη δύσκολη συνέχεια .
Επειδή είχε κάτσει πολύ καιρό έξω, έχασε πολύ σε φυσική κατάσταση. Πρέπει να προετοιμάσει τα πνευμόνια του... και κυρίως τους μύες του ώστε να μπει κανονικά στην προπόνηση χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.