Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλος παικτης !Να σωσει κάπως τα προσχήματα με βολκαν σεν και μπεμπε
Ο Τούρκος, προφανώς δεν ήθελε να έρθει ( ή να έρθει και να μείνει...), από την άλλη μεριά και πολλοί ΑΕΚτζήδες δεν ήθελαν Τούρκο παίκτη επίσης! Έχουμε αρκετά για να διχαζόμαστε οι ΑΕΚτζήδες, ας μην έχουμε και αυτό! Επίσης, ήταν εκτός ρυθμού εφόσον δεν παίζει καιρό, εμείς θέλουμε παίκτη να παίξει άμεσα. Άκου που σου λέω, καλύτερα που δεν ήρθε! Όμως με ένα καλό αριστερό εξτρεμ, θα πηγαίναμε σφαίρα ρε γμτ! Κρίμα που δεν πήραμε κάποιον, ελπίζω να μην στοιχίσει (για το πρωτάθλημα λέω...)
Μελ μακάρι να διαψευσθώ με την κρίση σου , και να μην μας βγει κ αυτός .......αλά Πατίτο
ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ Κ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΤ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ! ΤΙΓΡΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ-ΚΟΜΑΝΤΟΣ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ!!!
Kαι με τον Μεσσι να μιλησει αυτος ο ανθρωπος θα τον κλεισει. Κανε το καθηκον σου προεδραρα !
Οι άλλοι οι μπουγατσοκέφαλοι που έχουν μοιράσει λεφτά και παίχτες σε όλη την Ελλάδα μπας και πάρουν πρωτάθλημα, είδαν και απόειδαν με τις χυλόπιτες από χουλτ, μολέδο και κουρμπέλη και τελικά τους χάρισαν τους πιτσιρικάδες. Χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Γατί ρε Κέτσε την λες πλαγίως στον Μανόλο? Λες ο Μανόλο να μην έχει ερωτηθεί? Αν έχεις τέτοιο ρεπορτάζ πες το μας. Βέβαια καταλαβαίνω ότι έχει πέσει και κυβερνητικό σπρώξιμο να ενισχυθεί οικονομικά ο βάζελος μη σκάσει...Αν ξέρεις πες μας.
Θεωρώ ότι πήραμε τον παίχτη που έλειπε από το ρόστερ. 1000 φορές αριστερό μπακ παρά αριστερό εξτρέμ.
Ας μην είμαστε πλεονέκτες και ζητάμε ένα κάρο παίχτες. Ολοκληρωμένος προγραμματισμός γίνεται το καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο τσιμπάς παίχτες που σου λείπουν ή παίχτες που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.
Στήριξη στην ομάδα μας και πάμε για 3 βδομάδες κόλαση!!
Τίγρη ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης φάσης δεν μπορούμε να περιμένουμε!!!!
μεγάλη μεταγραφή γιατί στο youtube υπάρχουν ακόμη τα καλωσορίσματα των γαύρων για τον παίκτη στη νοτινγχαμ.. μεγάλη μεταγραφή γιατί ο μελισσανίδης για ακόμη μια φορα αποδεικνύει ότι είναι ο μοναδικός παράγοντας με μπέσα.. γιατί παράγοντας και μπέσα είναι δυο λέξεις που σπανια συναντούνται.. η ΑΕΚ κινήθηκε μονο όταν εκδικάστηκε η προσφυγή υπέρ του σωματείου.. ρεζιλεύοντας τον κουβαρντά που έκανε πάλι μαγκιές σε ένα πεθαμένο παναθηναϊκό.. μπράβο ρε μελισσανίδη.. σπάνιε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑEKτζή και ας έχουν φάει πολλοί το παραμύθι.. και έχουν μια λάθος εικόνα για σένα..
Μου άρεσε από πέρσι ο Χουλτ και μπράβο στον Μελισσανίδη. Απλά εύχομαι να αρέσει και στον Μανόλο
Δηλαδή υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μην αρέσει στον Χιμένεθ; Μην τρελαθούμε εντελώς...
κατσε γιατι με μανoλo μπoρει να παιζει παλι αριστερo μπακ o μπακακης...
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω ότι παίζει αριστερό μπακ ο Μπακάκης. Ο Μπακάκης δεν παίζει αριστερό μπακ. Ο Μανόλο τον τοποθετεί ως αριστερό στόπερ σε τριάδα (3-5-2). Τρικ που κάνουν και άλλοι προπονητές στην Ευρώπη όπως πχ ο Ζόλα με τον Αθπιλικουέτα. Απλά όταν η ομάδα επιτίθεται ο Μανόλο δίνει εντολή να ανεβαίνει λίγο ο Μπακάκης και όλοι νομίζουμε ότι παίζει αριστερό μπακ (μετατρέπεται δηλαδή το 3-5-2 σε 4-2-3-1) με τον αριστερό σου μπακ χαφ να γίνεται επί της ουσίας εξτρέμ. Το είπε και ο Γαλανόπουλος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αθλητική Κυριακή (παίζουμε ένα περίπλοκο για τον κόσμο σύστημα... αλλά εμάς ως παίκτες δεν μας μπερδεύει...). Αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει φυσικά με 3 καθαρά στόπερ.
Ο Κόντε (εκ παραδρομής έγραψα Ζόλα) :-)
Πρόεδρε, αν το καλοκαίρι ψήσεις τον Γιόχανσον να μείνει, πάρεις τον Αραούχο από το παράρτημά μας στην Ισπανία και φέρεις μια αριστεροπόδαρη σεντερμπακάρα, δυο εξτρέμ να βγάζουν φλόγες κι ένα θωρηκτό 9άρι (τύπου Αλμέηδα στα καλά του), ψάξε για τον δεύτερο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα τους τρελάνεις με αυτό που θα βλέπουν.
Εγώ λέω να μας φέρει καμιά δεκαριά παίκτες ακόμη.
Το να ανανεώσει Γίοχανσον και κατα κάποιο τροπο Αραούχο και να κάνει 4 μεταγραφές το καλοκαίρι (συνολικά) σας φαίνεται παραλογισμός δηλαδή? Για να καταλάβω
Φιλαρακι !σεντερ μπακ και σεμντερφορ δεν θέλουμε.Να μην λεμε οτι θελουμε !
Έχουμε αραουχο λιβαγιαα και γιακουμακη που δεν παιρνει καν ευκαιριες λογω της πληρότητας των φορ,και
βρανιες τσοσιτς λαμπροπουλο τσιγκρινσκι και ο τζανετ περισσευει !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ !
ΘΕΛΟΥΜΕ 2 ΕΞΤΡΕΜ !Να κρατησουμε λαζαρο να φυγει κλωναριδης ,να εχουμε τον ΜΑΝΤΑΛΟ και αλλους 2 καλου !Γιατι κι ο Λαζαρος μεγαλωνει !
Αν δεν μεινει ο Γιοχανσον ,που ετσι το κοβω ,διωχνουμε καιαινταρεβιτς και παιρνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6ΑΡΙ!!!!
Αλλά το καλοκαίρι αργεί ακομα !Εχουμε μια χρονια να κλεισουμε επιτυχημενα ,με αυτο το υλικο!
Αδερφέ Νάτσο
Ακόμα κι αν μείνει ο Βράνιες το καλοκαίρι, με δεδομένο ότι ο Μανόλο παίζει πολύ 3-5-2, ένας αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ χρειάζεται (αν θέλουμε να παίζουμε σωστά το σύστημα). Επίσης 4 μπακ (Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Βράνιες) για 3 θέσεις (όταν παίζουμε 3-5-2) δεν είναι πολλοί και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κυρίως όταν κανείς από τους 4 δεν είναι αριστεροπόδαρος. Αν δεν πάρουμε λοιπόν αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ και στην τριάδα την νέα σαιζόν παίζει πάλι ο Μπακάκης εκεί, μην αρχίσουμε τις γκρίνιες και τα αναθέματα.
Όσον αφορά τους σέντερ φορ, λείπει ένα βαρύ φορ περιοχής για συγκεκριμένα ματς κλειστού τύπου, όταν αυτά στραβώνουν. Ο Γιακουμάκης δεν είναι τέτοιος τύπου φορ, πολύ περισσότερο οι Αραούχο και Λιβάγια. Νομίζω ότι έκανε μπαμ πως στα ματς με Απόλλων και ΑΕΛ από το 65' χρειαζόταν ένας φορ περιοχής που θα κατεβάσει μπάλες από ψηλά και είτε θα απειλήσει απευθείας ή θα σπάσει την μπάλα δημιουργώντας ευκαιρίες για συμπαίχτες. Δεν χρειάζεται να είναι καμιά υπερπαιχτούρα του εκατομμυρίου, αλλά παίχτης που να ξέρει και να μπορεί να το κάνει.
Για τα εξτρέμ με κάλυψες, για αυτό κι εγώ έγραψα 2 εξτρέμ (και όχι 1).
Ξέρω ότι προτρέχω (ολίγον από τον ενθουσιασμό μου) αλλά για όσους δεν το πρόσεξαν στο αρχικό μου σχόλιο μιλάω για το καλοκαίρι, όχι για τώρα. Τώρα για τον φίλο που με ειρωνεύεται με τα περί Μέσι και Ρονάλντο, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το κάνει, θα έχει τους λόγους του φαντάζομαι.
τον Μεσι και τον Ρονάλντο ξεχασες
Ειχαμε παρα πολλα χρονια να ειμαστε τοσο πληρεις στα ακρα της αμυνας. Ωστοσο, ο Μελισσανιδης θα πρεπει να παλευει το ιδιο και για να πραγματοποιει τις επιθυμιες του προπονητη. Οχι να κανει τα παντα μονο οταν προκειται για τις δικες του επιθυμιες. Και τον Μπαρκα τον πηραμε επειδη τον ηθελε ο Μελισσανιδης. Πολυ καλα εκανε, αλλα αν καποιος προπονητης ηθελε πολυ εναν παιχτη τον οποιο δε ξερει ο Μελισσανιδης, δεν προκειται να δινε 700 χιλιαρικα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βεβαια φταιει και ο Χιμενεθ που τωρα τελευταια δηλωνε πως ειμαστε καλα ακομα και χωρις αλλη μεταγραφη.
Τελος παντων, οπως και να χει ειναι πολυ θετικο το οτι το καλοκαιρι θα θελουμε ( αν δε φυγει κανεις) μονο 4 μεταγραφες για να ειμαστε υπερπληρεις.
γιατι 4 φιλε μου?σιγα μην θελουμε και 10...στην αμυνα ειμαστε πληρεις στο κεντρο ένα μικρο παραθυρακι για τον μοραν αλλα οι βασικοι κατά κυριο κανονα θα ναι οι σιμοες γαλανο και κονε...μπροστα λογικα θα χρειαστούμε ένα εξτρεμ...τις 4 από που και ως που?
Σοβαρη ομαδα (που παιζει και Ευρωπη) με 2 εξτρεμ δεν υπαρχει. Ειδικα απο τη στιγμη που ο Λαζαρος δεν εχει και τη μεγαλυτερη αντοχη. Αρα θελουμε τουλαχιστον 2 εξτρεμ (τουλαχιστον το ενα να παιζει και 2ος επιθετικός μιας και συχνα θα παιζουμε 3-5-2 ). Επισης θελουμε φορ αν δε μεινει ο Αραουχο . Και προσωπικα δεν το θεωρω και ιδιαίτερα ευκολο να μείνει. Στα στοπερ θεωρω οτι ο Λαμπροπουλος ειναι πολυ κατωτςρου ςπιπςδου απο τους υπολοιπους. Με δεδομένο αυτο και το οτι ο Βρανιες ειναι φευγάτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και οι Τσοσιτς -Τσιγκρινσκι καπως επιρρεπεις στους τραυματισμους, νομιζω θελουμε και εκει ενισχυση. Αλλωστε στην Ευρώπη μαλλον 3-5-2 θα παιζουμε και αρα οι 4 στοπερ δε φτανουν (εκτος και αν ξαφνικα αρχισει να υπολογιζςται ο Ανταμ). Σκεψου φετος ποσοές φορες εχει παιξει ο Μπακακης στοπερ. Αν δεν παρουμςμε εκει παιχτη, πιθανοτατα του χρονου τα ιδια θα εχουμε.
Αρα θελουμε στοπερ, 2 εξτρεμ και φορ. Αν μεινει ο Αραουχο πιθανοτατα δε χρειαζομαστε φορ. Αλλα θα πρεπει να βγουν καποια παραπανω συμπερασματα για Γιακουμακη.
Οταν μια ομαδα παιζςι σε 3 διοργανωσεις, θελει πολλες περισσοτερες λυσεις. Συν οτι στο αισιοδοξο σεναριο της κατακτησης του πρωταθληματος, θα χουμε καλες πιθανοτητες γιαβτους ομιλους του Τσ.Λ. Και φυσικα οταν σου παρουσιάζεται τετοια ευκαιρια, ενισχύεσαι ακομα περισσοτερο
Προεδρα ευτυχως που υπαρχεις κ εσυ φερε και το μπεμπε να στειλουμε το μυνημα οτι παμε για τιτλο αν και το ξερουν πολυ καλα,,,,,,ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ευτυχώς που έχουμε πρόεδρο που ξέρει από ποδόσφαιρο και κόβει το μάτι του. Εκεί διαφέρουμε και από ΟΣΦΠ και από ΠΑΟΚ που χαλάνε μεν περισσότερο χρήμα αλλά μαζεύουν μετριότητες. Μπράβο τίγρη, γιατί άμα περιμέναμε από το τμήμα σκάουτινγκ θα ψαχνόμασταν ακόμα για παλαίμαχους ΣΕΝηδες και ΜΠΕΜΠΕδες. Και πάλι χίλια μπράβο. Ο Χουλτ είναι σπουδαία μεταγραφή.-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
...
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΤΙΓΡΗΣ
ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
...
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΤΙΓΡΗΣ
ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟΟΟ
Παίζει αμέσως ο παίκτης ,μεταγραφή ουσίας αλλά να τον αξιοποιήσει κατάλληλα και ο προπονητής .
Αυτό που σου προσφέρει ένας μεγάλος πρόεδρος. Η αξιοπιστία ,η αξιοπρέπεια και το πρεστιζ είναι τα σημαντικότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο και όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα τηλεφώνημα και σταράτε ς κουβέντες ,αυτό είχε λείψει πολύ από την ΑΕΚ και τώρα χαιρόμαστε όλοι ,έχουμε πια πρόσωπο στην κοινωνία και στον ποδοσφαιρικό χώρο .Μπράβο πρόεδρε μην μας αφήσεις μόνους ποτέ .
Και προεδραρα και σκάουτερ και ότι γουστάρει είναι ο άνθρωπος.εγω βλέπω ότι οι προσωπικές του επιλογές μόνο επιτυχημένες είναι.και πιστεύω ότι αυτό το έκανε για να βοηθήσει και τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κρίση που περνάει ..αλλά πέρα από αυτό ξέρει να διαλέγει ο άνθρωπος και μας πρόσφερε την σωστή ικανοποίηση.μπραβο ταιγκερ.!
Το θέμα είναι όμως και πως θα το διαχειριστεί και ο Μανόλο,πάντως μπράβο στον πρόεδρο ,καλός παίκτης και χρειαζόταν στην ομάδα.
Ρε παιδιά ο τύπος είναι και πρόεδρος και προπονητής άσε από μάνατζερ δεν πιάνεται.Ο θεός να τον έχει καλά για να γλεντάμε τους πάντες όσα τα περει Καβουρίου τα ακούω βερεσέ
Αν μεταγραφή Μελισσανιδη ηταν μασουντ και χουλτ και ο μοραν του μπαρμπαλια ο λυμπε τότε που προσφέρει; Δύο μεταγραφές είχαμε για έξτρεμ που ασχολήθηκε τις χαλασς
Kέτσε όταν για θέματα μιας "επιχείρησης" ασχολείται το αφεντικό και όχι ο προϊστάμενος τότε κάτι δεν πάει καλά. Θυμάμαι τότε όταν πήραμε τεχνικό διευθυντή τον Ντε Μπαρτόλο ώς μάνατζερ του Βιγιαφάνιες και αυτός αντί να τον φέρει στην ΑΕΚ τον πήγε στον ΠΑΟ και όλοι γράφανε οτι η περίπτωση του ποδοσφαιριστή ήταν πολύ δύσκολη. Το αναφέρω αυτό γιατί τέτοια επικοινωνιακά λάθη έχουν στοιχίσει και θα στοιχίσουν στην ομάδα. Ο Λύμπε καλώς ή κακώς μπορεί να έχει καλή παρουσία δίπλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομάδα αλλά εφόσον δε γνωρίζει την διεθνή αγορά δεν ξέρων κατα πόσο μπορεί να ανταποκριθεί σε μια ομάδα που παίζει Ευρώπη.
Απορώ όταν σταματήσει να ασχολείται αυτός ο άνθρωπος, ποιός θα τον αντικαταστήσει επάξια... ΤΙΓΡΗ ΘΕΕ!!
Νομίζω ο γιος του έχει την απάντηση στο ερώτημα σου
Tiger junior
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ-ΤΙΓΡΗΣ !!