Την άποψη του πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σαν ομάδες και θα γίνει μάχη για τον τίτλο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ανέστης Αναστασιάδης, μετά την ήττα της Λαμίας στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:
Για το ματς στο ΟΑΚΑ: «Ήταν μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Πληρώσαμε δύο κακές στιγμές, κάναμε μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από εδώ και πέρα γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και μας πίεσε αρκετά, μετά αντιδράσαμε είχαμε και τη δική μας καλή στιγμή. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, ήταν καλύτερη από εμάς και πήρε δίκαιη νίκη».
Για την μάχη του τίτλου: «Κάθε ομάδα μεταξύ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού έχει τα δικά της στοιχεία. Είναι πολύ κοντά οι τρεις τους. Ίσως ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω των ντέρμπι που έχει στην έδρα του. Οι τρεις ομάδες ωστόσο είναι πολύ κοντά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
