Όπως ακριβώς συνέβη με την υπόθεση μεταγραφής του Ματέι Πάλτσιτς έτσι και στην περίπτωση του Ντερίκ Μενσά δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΛ. Χωρίς Κρίζμαν, Ρέντζα με ΠΑΟΚ.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Σλοβένος δεξιός μπακ είχε αφιχθεί στην Ελλάδα αλλά η μεταγραφή του «χάλασε» καθώς δεν δέχτηκε να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Στην περίπτωση του Γκανέζου ανασταλτικού μέσου ζητήθηκε σχετικό έγγραφο για τα τροφεία του παίκτη, ώστε οι «βυσσινί» να μάθουν αν υπάρχουν τυχόν αξιώσεις από άλλες ομάδες, με τον παίκτη να μην το προσκομίζει και την μεταγραφή να οδηγείται σε «ναυάγιο».
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Φάρκας, ενώ στα αγωνιστικά νέα, την ποινή καρτών τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική αποφασίστηκε να εκτίσουν οι Κρίζμαν και Ρέντζας. Στους έτερους τιμωρημένους, Γκόλιας και Γουάλας δεν θα παίξουν με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ζίζιτς με τον Πανιώνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
