Ο Τάσος Λαγός, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η ΑΕΛ θέλει φέτος το κάτι παραπάνω, ενώ πρόσθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδωσαν τα πάντα κόντρα στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
«Όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και θα έπρεπε να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Η ομάδα φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.
Ο πρόεδρος έκανε κάποιες επιλογές, υπάρχουν απαιτήσεις και πλέον το πρόγραμμά μας είναι λίγο δύσκολο, για να μπορέσουμε να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι το τέλος και αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όποιος είναι πιο έτοιμος σε παιχνίδια - κλειδιά θα πάρει και το πρωτάθλημα.
Δεν περίμενα ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει σε αυτή την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, δεν νομίζω ότι θα καταστραφεί ωστόσο δεν αρκεί μόνο ο κόσμος. Υπάρχουν Παναθηναϊκοί που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και αυτή τη στιγμή η ομάδα ζει - πεθαίνει και δεν του αξίζει αυτό.
Όταν είχε πρωτοέρθει μας ανέβασε την ψυχολογία, δουλέψαμε στην τακτική, ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Ο προπονητής έχει ένα καλό σκάουτ στους αντιπάλους, δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και όλοι τον καταλαβαίνουν το τι ζητάει
Η πέμπτη θέση θεωρώ πως είναι ανοιχτή και πως στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά στους μεγάλους και όλοι μπορούν να κοντράρουν όλους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Με τον ολυμπιακό;
Οικογενειακό φιλικό..
Δεν περιμεναμε τίποτε διαφορετικό από την ομάδα του δικηγόρου του μαρινακη και των Παραπολιτικων.. οι άλλες ομάδες δίνουν οικογενειακά φιλικά .. εμείς πολεμάμε ..
Δινετε παντα τα παντα ή μόνο απέναντι στην ΑΕΚ;;;
πες τα.. ΜΟΝΟ κόντρα στην ΑΕΚ.. με τους άλλους ανοίγετε πόδια ξέρουμε.
πηραν πριμ απο τον -εμπορα
Μπραβο ...το αφεντικό θα σας τάξει πριμ ...έγινε η δουλειά ...ρουφάτε τα ελεύθερα τώρα ,η χρονιά έκλεισε .
Όσα πήρατε για πριμ από τον κοντό και τον χοντρό,να τα δώσετε για proctosynalar....
Και επισης να σε συμπληρωσω Λαγε με τον Ολυμπιακο στηθηκατε στα τεσσερα κατ' εντολη του κοντου. Κουγια τον λενε γινατε και σεις παραρτημα της εγκληματικης οργανωσης.
Οπως και με το γαυρο, ετσι λαγε; Το ξερουμε οτι ειστε τσατσοι ρε ψηλε...