Την 3η εκτός έδρας νίκη και 6η συνολικά πέτυχε η ΑΕΚ στο BCL, επικρατώντας με 69-63 της Ρόζα, στο Ράντομ. Η Ένωση μένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και την περιμένει ένας ακόμη τελικός, μεγαλύτερης δυσκολίας, αυτή τη φορά, απέναντι στη Στρασμπούρ, στο ΟΑΚΑ (Τρίτη 23/01). Παρότι φάνηκε να ελέγχει απόλυτα το ματς στην 3η περίοδο, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πήγε να καρδιοχτυπήσει στο φινάλε, αλλά εκεί ανέλαβε ο Μάνι Χάρις, αρχικά, και ο Ντούσαν Σάκοτα, εν συνεχεία, που υπέγραψε την κιτρινόμαυρη νίκη, με προσωπικές του ενέργειες.
Το ματς
Η AEK δεν μπήκε συγκεντρωμένη στο ματς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -7 (11-4) στα μισά της πρώτης περιόδου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν πολύ κακές επιλογές στην επίθεση, με βιασύνη και ατομισμούς, και, ως εκ τούτου, δεν προσπέρασαν στο σκορ τους Πολωνούς μέχρι το τέλος της 1ης περιόδου (17-14).
Η εικόνα της Ένωσης στην επίθεση βελτιώθηκε αισθητά στη 2η περιόδο με την ισοφάριση να έρχεται στο 13΄ (24-24). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν το προβάδισμα και εκμεταλλευόμενοι αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ έφτασαν στο +5 (32-27) στο 27΄. Οι Πολωνοί, στα επόμενα δύο λεπτά, όμως, ήταν απελπιστικά άστοχοι και η ΑΕΚ πήρε τα ηνία στο σκορ (32-37), με σερί 7-0 και καλάθι του πολύ ορεξάτου Ελόνου, που έφτασε τους 8 πόντους. Η λήξη του ημιχρόνου, μάλιστα, τη βρήκε στο +3 (33-36).
Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν πολύ καλο για την ΑΕΚ, που πήρε τα ηνία του ματς με καλή άμυνα και κυριαρχία στους αιθέρες. Κάνοντας σερί 14-0, το σκορ έγινε 36-51, στο 25΄. Επιθετικοί εκφραστές οι Χάρις και Τζέιμς. Δεχόμενη «φτηνούς» πόντους, όμως, και έχοντας δυσκολίες απέναντι στη «ζώνη» των Πολωνών, η Ένωση βρέθηκε στο +10 (43-53) στο τέλος της 3ης περιόδου.
Το ξεκίνημα της 4ης περιόδου έφερε τους γηπεδούχους στο -9 (50-59). Συνολικά, η ΑΕΚ έμεινε άποντη για 3:40 και έτσι οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους 3 πόντους (56-59) με 6 σερί προσωπικούς πόντους του Πάντερ (είχε και «4ποντο») και 8-0 συνολικά, αλλά ο Ντούσαν με τρίποντο στο 36΄ έδωσε μια ανάσα (56-62). Ομοίως και ο Χάρις που έκανε το 58-65, στο 37΄.
Στα 2:30, ο Πάντερ με δύσκολο τρίποντο, από το πλάι, έκανε το 62-65, αλλά ο Ντούσαν απάντησε με ηρωικό σλάλομ, κάνοντας το 62-67, στο 38΄. Με άλλη μια απίστευτη χορευτική κίνηση ο αρχηγός έκανε το 62-69 στην εκπνοή της επίθεσης, στο 39’. Τελικό σκορ 63-69.
Δεκάλεπτα: 17-14, 33-36, 43-53, 63-69.
Ρόζα (Καμίνσκι): Πάντερ 16, Άουντα 8, Πιέκοβιτς 3, Μπογιανόβσκι, Ζέζγκουλα, Τρόγιαν, Σιμάνσκι 7, Ζάιτσεβ 11 (6 ριμπάουντ), Σίμκιεβιτς 10 (5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Σοκολόβσκι 6, Χάροου 2.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Ελόνου 9 (8 ριμπάουντ), Τζέιμς 8, Γκριν, Χάρις 22 (9/19 σουτ, 3 κλεψίματα), Ξανθόπουλος 1, Σάκοτα 13 (8 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 12, Μπάρλοου, Μαυροειδής 3, Καββαδάς.
Δείτε πώς μετέδωσε live την αναμέτρηση και τα παραλειπόμενα το aek365, πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
δεν αντιλεγω οτι ο χαρις ξερει μπασκετ και ειναι μεγαλο επιπεδο αλλα τα σουτακια απο 6 και 5 μετρα εχουν πεθανει για το συχρονο μπασκετ... βαζει αυτους τους ποντους επιδει περνει παραπανω απο της μισες επιθεσης ο ειδιος δεν παιζει ομαδικα και κοιταει να γραψει νουμερα και ζηταει συνεχια την μπαλα και απο οτι φενεται οπως και εχθες δεν ξερει τα συστηματα
Χρειαζομαστε εναν παιχτη στο 2 να απειλει για να ανοιξουν χωροι για τον Χαρις.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΦΕΤΟΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...
Χρειζόμαστε έναν καλό προπονητή και 2 παίκτες(εναν σουτερ-εναν σεντερ)επιπέδου Μανι Χαρις.
- και δυο Ελληνες μικρους Μωραϊτη-Τσαλμπουρη...
Η ομαδα θελει χτισιμο με κορμο τους Γκριν-Σακοτα-Χαρις
Ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Το "καλός προπονητής" είναι λιγάκι σχετικό. Αναγνωρισμένος κόουτς για να έρθει, θέλει πράγματα που δεν μπορούμε να του τα δώσουμε. Ήτοι μπάτζετ μεγάλο για τον ίδιο, τους συνεργάτες του και για να στήσει την ομάδα που θέλει. Μόνο σε προπονητές στοιχήματα μπορούμε να πάμε με την ελπίδα πως θα κάνουν το μπαμ σε μας (Γιούρι, Σωτήρης που δεν τράβηξε η περίπτωσή τους) ή σε προχωρημένης ηλικίας με την ελπίδα πως μέσα από τις γνώσεις τους, θα μπορέσουν επιτέλους να στήσουν μια ομάδα με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προοπτική που θα προσελκύσει έναν καλό κόουτς αλλά και ευκαιρία να παίξουμε Ευρωλίγκα (δύσκολο χωρίς κόσμο στις εξέδρες).
+ 1000 σύντροφε Triggerman_21 αλλά το θέμα είναι αν η διοίκηση έχει πράγματι αποφασίσει να πετάξει έναν εκ των ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έξω από το παιχνίδι.
Το μόνο που χρειαζομαστε αμεσα αυτη την στιγμη ειναι δυο νικες, με Κυμη το Σαββατο και οπωσδηποτε με Στραιμπουργκ την Τριτη.
Εχεις παικτες αξιας η ομαδα.Τους εξης....Χαρις,Ντουσαν κ Τζειμς.Οι υπολοιποι παιζουν ανετα απο Φαρο εως Κολοσσο η Απολλων η Περιστερι κλπ.Κοουτς εμπειρο αλλα κ κουρασμενο,δε βγαζει φωτιες το ματι του....θες νεας εποχης ανθρωπο,με οραμα κ προσωπικη φιλοδοξια.Απλα ειναι τα πραματα.
Σημαντικη νικη η οποια ηρθε λογο της ποιοτητας του μανι χαρις και των ριμπαουντ (+10 για την ΑΕΚ).Απο την αλλη φανηκαν παλι μεγαλες αδυναμιες της ΑΕΚ οι οποιες καα την γνωμη μου ειναι η διαχειρηση του σκορ,η τριποντη εκτελεση και η ασσιστ.Την σεζον 15-16 λογο του ζντοβτς η ΑΕΚ εκανε το λαθος και αφησε εναν απο τους αγαπημενους μου παιχτες και παραλληα ενα παιχτη ο οποιος σε ενα ματς σαν αυτο θα μπορουσε να κανει διαφορα.Οσοι δεν εχουν καταλαβει ακομα μιλα φυσικα για τον DJ COOPER εναν παιχτης ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οποιος οχι μονο ειναι σκορερ αλλα και εξαιρετικος πασες.Φλερταρε σε καθε ματς με το νταμλ νταμπλ και σε καποια και με το τριπλ νταμπλ (20-9-11 με κολλοσο).Φανταστειτε να ειχαμε σημερα κουπερ αντι γκριν.Ποσα παραπανω σουτ θα μπορουσε να δοσει στον χαρις με τις πασες του και ποσο καλητερο θα ηταν το τριποντο μας με αυτον.Παρεμφερης με τον κουπερ ο ντιξον ο οποιος για τρια ματσ περσυ που πηγε στον ασσο ειχε 8 ασσιστ μ.ο.και διψηφιο αριθμο ποντων.Ενα τετοιο γκαρντ θελει τωρα η ΑΕΚ.ο ΓΚΡΙΝ κυριως σκορερ και ειναι 32 ΣΤΑ 33 . 28 ο κουπερ και 26 στα 27 ο ντιξον.Νομιζω πως το μεγαλητερο λαθος ειναι που εφυγαν οι 2 τους.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ...... τωρα για τους παραγοντες που μας εδωσαν την νικη:
ΧΑΡΙΣ: ΣΚΟΡΕΡ...κουβαλησε την επιθεση της ΑΕΚ και βοηθησε σε ολους τους τομεις.
ΣΑΚΟΤΑ:σε κακη μερα(1/7 τριπ ) κατεβασε 8!!!! ριμπαουν και βοηθησε πολυ με μεγαλα σουτ στο τελος
ΕΛΟΝΟΥ: φλασμπακ απο τον ημιτελικο κυπελου αγγιξε το νταμπλ νταμπλ εξαιρετικος στην αμυνα με 8!!! ριμπουντ
ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ: εξαιρετικος και κυριως ουσιαστικος με 12 ποντους(4/6 σουτ και 2/3 τριπ.) 3 ρμπ και 3 ασσιστ.
ΓΚΡΙΝ: ακομα και στην κακη του νυχτα (αποντος με 0/4 σουτ) βοηθησε αρκετα με 6!! πιμπαουντ και 3 ασσιστ ενω δεν εκανε και πολλα λαθη (3).Ενδεικτικο οτι ουτε στο +/- ΟΥΤΕ ΣΤΟ EFF κατεγραψε αρνητικο ποσοστο
ΤΖΕΙΜΣ:η αθοριβη δουλεια.Κατι σαν των κραουντερ περσυ στους σελτικς. 8 ποντοι 4 πιμπαουντ 2 ασσιστ 2 κλεψηματα και καλες αμυνες σε μολις 15 λεπτα.
Τελος δεν θα αναφερθω σε μπαρλοου που ηταν κυριολεκτικα ανυπαρκτος.Δεν πηρε ουτε ενα σουτ και σε 15 λεπτα1 ρμπουντ ηταν οτι ειχε να δειξει.....αλλα και σε μαροειδη ο οποιος ηταν κακιστος στα 12 λεπτα που επαιξε και σε ξανθοπουλο.Το 1 ριμπουντ σε 2 λεπτα του καββαδα δεν μπορω να το σχολιασω για το παιχτης δεν πηρε χρονο.
ΚΟΟΥΤΣ ΣΑΚΟΤΑ:μετρια διαχειρηση του ματς.Ξεχασε παλι τον καββαδα στον παγκο ενω ο μαυροιδης ζοριζοταν πολυ σημερακαι ακομη θα μπορουσε να βαλει μεσα και τον μοραιτη λιγο καθως γκριν (αποντος) και ξανθοπουλος (1 ποντος αι 3 ασσιστ) δεν ηταν σε καλη μερα.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ
συγχαρητήρια για τη νίκη. θα ήθελα παντως ενα σχολιο απο τον φιλο συνΑΕΚτζή που την κυριακη προσπαθουσε να με πεισει με επιχειρηματα στατιστικα οτι ο Γκριν ειναι καλυτερος τους Ουκιτς και κοντεψε να μου φυγει η μασελα απο το σοκ...σημερα η ομαδα κατεβηκε να παιξει για 30 λεπτα χωρις πλει μεικερ..λαθη, μηδεν οργανωση, καλαθι ουτε με αιτηση..
ναι δεκτο αλλα μην ξεχνας οτι μπορει να ειχε μηδεν ποντου (σε μονο 4 σουτ) αλλα ειχε και 6!!!! ριμπαουντ μαζι με 3 ασσιστ.
ο φετινος Γκριν παρασυρθηκε απ την μετριοτητα της ομαδας..ο περσινος Γκριν ηταν ενα τσου λου μονος του κ αυτο ειναι ακομα πιο ανησυχητικο για μας
περσι ειχαμε εναν ουιλιαμς με 9.5 ποντους 3.5 ριμπαουντ κ 44% τριποντο παρακαλω κ τον βγαλαμε αχρηστο εναν παικτη που χει φαει τα γηπεδα με το κουταλι φοβερο επαγγελματια πιο μακρυ απο τον τζειμς μιας κ 2.06 ενω φετος εχουμε τον τζειμς με 5.5 ποντους κ τεσσερα ριμπαουντ ανα μεσο ορο κ πολλα λαθη εναν παικτη που δεν μπορει να ματσαρει παικτες οπως ο σιγκλετον η ο γκιστ, περσι ειχαμε τον ντιξον που στην θεση του ηρθε ο μπαρλοου που κ αυτος απογοητευει σε σχεση με τον ντιξον που τον κατηγορουσαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι παιζει μονο με μικρες ομαδες ενω ο μπαρλοου δεν μπορει να σκοραρει με κανεναν, ακομη κ ο γκριν που ειναι καλος παικτης ειναι χειροτερος του ουκιτς, δυστηχως για αλλη μια χρονια αποτυχαμε σε ολα ακομη κ αν παρουμε το κυπελο η ομαδα παλι του χρονου θα αλλαξει ολη ενω δεν φτιαξαμε ουτε εναν παικτη....αληθεια σημερα στο συν 14 γιατι δεν εβαλε τον μωραιτη? τι φοβαται? κατηγορουσαμε τον ζντοβτς για πολλα αλλα ο ανθρωπος οσο μπορουσε τους εβαζε ο σακοτα κ ο μανωλοπουλος τους εχουν καψει τελειως.
ο γουιαμς μπορει στην αρχη της χρονια να ηταν φοβερος και τρομερος αλλα στην συνεχιαεκανε μεγαλη κοιλια.Ο τζειμς δεν ειναι και ο καλυτερος σουτερ αλλα ειναι πολυ καλος αμυντικος και οσο για το δεν ματσαρει παιχτες τυπυ σιγκλετον γκιστ εγω πιστευω πως και στον ημιτελικο κυπελου η στην νικη με τον γαυρο ηταν αρκετα κολος.Τωρα....ο ΕΛονου αρχισε πολυ καλα την σεζον τωρα εκανε μια κοιλια και δεν ξερω τι θα γινει μετα απο αυτη την πολυ καλη εμφανηση που εκανε.Πρωτο πενταρι δεν παει αλλα για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για δευτερο τριτο εγω τον θελω να μεινει.Ο μπαρλοου για να σε διορθοσω δεν ηρθε στην θεση του ντιξον αλλα του βασιλιαδη αν θμαμε καλα.Στην θεση του ντιξον ηρθε ο Χαρις οποτε δεν νομιζω να χαλαστηκαμε και ιδιαιτερα.ΟΜΩΣ ειδικα στα τελευταια ματς με τον αρη περσι που ο ντιξον πηγε στον ασσο ειχε σε 3 ματς 8 ασσιστ μεσο ορο.Φανταστειτε τον ντιξον στον ασσο να δημιουργει για τους σκορερ χαρις και σακοτα.Ο γκριν περιτος πιστευω αλα προς θεου καθολου αχρηστος...ισα ισα ο τριτος καλητερος παιχτης της ομαδας μας μετα απο χαρις και ντουσαν.Αυτο απο μενα και ολα σε φιλικο τονο
Η ομαδα θελει εναν πολυ καλο προπονητη τωρα η το αργοτερο μετα το κυπελλο .για να μπορεσει να δουλεψει κ με το υπαρχον ροστερ να δει ποιοι του κανουν και το καλοκαιρι να γινουν οι σωστες κινησεις για να φτιαξει μια καλη ομαδα..
Εγω βλεπω πως οτι και αν συμβει, οι μισοι βριζουν παικτες, οι αλλοι λενε θα φαμε 30 στον τελικο. Να παμε κανενα γηπεδακι με 5 ευρω το εισιτηριο οχι ομως. Ελατε λιγο απο το κλειστο. Και οταν εσεις απο την πλευρα σας κανετε αυτο που πρεπει, παραπονεθητε. Δεν ηταν καλη η ομαδα σημερα, αλλα χασουμε, κερδισουμε ολο κραζετε! Οπως λεει ο φιλος πιο κατω, περυσι ο Γουιλιαμς εφυγε επειδη εκραζε ο κοσμος, παρολο που ηταν εξαιρετικος και εκανε απλα δυο ασχημα.ματς στη σειρα.
Απορω.. Προεδρε εχεις βαλει τοσα λεφτα.. Οταν βλεπεις την ομαδα, σ'αρεσει το μπασκετ που παιζει??
Δυστυχως δεν παιζουμε μπασκετ.. Παιζουμε τουρλουμπουκι. Κινηση 0 χωρις τη μπαλα!! Περα απο Χαρις, Γκριν το χαος στους ξενους. Βαλτε Ατιτς-Μωραιτη στο ροτεισον και παρτε 5αρι.. Ποναν που ποναν τα ματια μας, τρεις κ ο κουκος ειμαστε στο γηπεδο, τουλαχιστον να βλεπουμε τα πιτσιρικια να παιρνουν ευκαιριες!
Αλλο ενα μετριο παιχνιδι για την ΑΕΚ, με την ομαδα να ρισκαρει στο τελος να χασει το παιχνιδι και να παιρνει την νικη χαρη σε μεγαλα καλαθια των Σακοτα - Χαρις. Προκαλει ερωτηματικα η λανθασμενη διαχειριση της διαφορας των 15 ποντων, οπως και με τον Προμηθεα, με τον Σακοτα να μην επεμβαινει φρεσκαροντας την ομαδα οταν φανηκε κουραση. Στα θετικα η επαναφορα των Λαρεντζακη - Ελονου σε καλες εμφανισεις. Ο πρωτος διανυει μια περιοδο ντεφορμαρισματος και χρειαζοταν την σημερινη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμφανιση για να παρει αυτοπεποιθηση και να ξαναπαρει πρωτοβουλιες. Ο δε Ελονου ειναι φευγατος και αυτη ηταν αλλη μια απο τις εμφανισεις - πυροτεχνημα που εχει κανει αραια κατα την παρουσια του στην ΑΕΚ. Barlow εκτος τοπου και χρονου, τακτικα ειναι κολλεγιακου επιπεδου και μηδεν πρωτοβουλιες στην επιθεση.
Αυτό το μπάσκετ που παίζει η ομάδα είναι σχολικό. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει ο Μανωλόπουλος αλλά και ο γέρο Σάκοτα, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα σαν τεχνικός σύμβουλος και ενέκρινε τις επιλογές του προπονητή, αναγκάζοντας έναν έμπειρο γνώστη του αθλήματος, αθλητή και αρχηγό της ΑΕΚ - τον Κακιούζη - σε παραίτηση, αφού μάλλον δεν συμφωνούσε με τις επιλογές των δύο παραπάνω... Πρόεδρε έχεις κάνει λάθη μεγάλα και τα μεγαλύτερα είναι οι εμμονές σου σε Μανωλόπουλο - Σάκοτα. Όταν κάποτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το καταλάβεις θα ξαναγίνει η ΑΕΚ η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, γιατί όραμα έχεις αλλά και κακούς συμβούλους επίσης έχεις...
Ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ ΣΑΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΑΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 5 ΕΚ. ΕΝΩ ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ 10ΠΛΑΣΙΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΠΕΛΟ!ΟΛΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
Ο καθενας να αναλαβει τις ευθυνες που του αναλογουν, αλλα αδικεις εδω τον Σακοτα. Ηταν εκτος του σχεδιασμου και ο μοναδικος του ρολος στην ομαδα ηταν η ακαδημια. Το εχει δηλωσει ο ιδιος σε προσφατη συνεντευξη. Συμφωνω παντως οτι υπαρχει σοβατο προβλημα στο team αγωνιστικου σχεδιασμου.
Επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ μας στο μπάσκετ..... Κ. Μάκη Αγγελοπουλε κάνε τα κουμάντα σου για να μην ξανά γίνουν μεγάλα λάθη όπως έγιναν από την αρχή της σεζόν με πολλές αλλαγές παιχτών και κακή ποιότητας ξένων παιχτών... Χρειάζεται ένας σταθερός καλός κορμός παιχτών και γύρω γύρω από αυτόν τον κορμό να χτίζεται η ΑΕΚ μας........
Επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ μας στο μπάσκετ..... Κ. Μάκη Αγγελοπουλε κάνε τα κουμάντα σου για να μην ξανά γίνουν μεγάλα λάθη όπως έγιναν από την αρχή της σεζόν με πολλές αλλαγές παιχτών και κακή ποιότητας ξένων παιχτών... Χρειάζεται ένας σταθερός καλός κορμός παιχτών και γύρω γύρω από αυτόν τον κορμό να χτίζεται η ΑΕΚ μας........
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΡΙΣ ΣΑΚΟΤΑ ΓΚΡΙΝ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΝ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΨΗΛΟΙ ΕΛΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ 5 Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝ ΑΚΟΜΑ 1-2 ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΥΠΟΥ ΟΥΚΙΤΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
δεν μπορω να βλεπω αλλο μπαρλοου. Χρειαζομαστε ενισχυση, υπομονη θα κανουμε ,αλλα τον μπαρλοου δεν τον μπορω να τον βλεπω
Συμφωνω,παιζει συνεχεια με πρωτη,δευτερα δεν βαζει ποτε,εινα σε μονιμη κατασταση νιρβανα.
περσι ειχαμε εναν ουιλιαμς με 9.5 ποντους 3.5 ριμπαουντ κ 44% τριποντο παρακαλω κ τον βγαλαμε αχρηστο εναν παικτη που χει φαει τα γηπεδα με το κουταλι φοβερο επαγγελματια πιο μακρυ απο τον τζειμς μιας κ 2.06 ενω φετος εχουμε τον τζειμς με 5.5 ποντους κ τεσσερα ριμπαουντ ανα μεσο ορο κ πολλα λαθη εναν παικτη που δεν μπορει να ματσαρει παικτες οπως ο σιγκλετον η ο γκιστ, περσι ειχαμε τον ντιξον που στην θεση του ηρθε ο μπαρλοου που κ αυτος απογοητευει σε σχεση με τον ντιξον που τον κατηγορουσαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι παιζει μονο με μικρες ομαδες ενω ο μπαρλοου δεν μπορει να σκοραρει με κανεναν, ακομη κ ο γκριν που ειναι καλος παικτης ειναι χειροτερος του ουκιτς, δυστηχως για αλλη μια χρονια αποτυχαμε σε ολα ακομη κ αν παρουμε το κυπελο η ομαδα παλι του χρονου θα αλλαξει ολη ενω δεν φτιαξαμε ουτε εναν παικτη....αληθεια σημερα στο συν 14 γιατι δεν εβαλε τον μωραιτη? τι φοβαται? κατηγορουσαμε τον ζντοβτς για πολλα αλλα ο ανθρωπος οσο μπορουσε τους εβαζε ο σακοτα κ ο μανωλοπουλος τους εχουν καψει τελειως.
Θα ήταν τεράστιο κάζο αν χάναμε σήμερα, αλλά καμιά νίκη δεν είναι για πέταμα, εξάλου η Ρόζα πάλεψε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα είναι φανερά κουρασμένη και ντεφορμέ, αλλά με όλα τα προβλήματα έφτασε τις έξι νίκες στον όμιλο κάνοντας και μερικά πολύ καλά παιχνίδια και εδώ που φτάσαμε είναι κρίμα η προσπάθεια να πάει χαμένη. Όλοι κοντά στην Βασίλισσα για δυο νίκες στο ΟΑΚΑ με Στρασβούργο και Μπαιρόιτ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΡΟΖΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!
Σοβαρα τωρα αυτη η ΑΕΚ πειθει οτι μπορει να διεκδικησει το οτιδηποτε φετος;Δειχνει χειροτερη σε καθε παιχνιδι εκτος κιαν περνα κοιλια που δεν το
Τι κάνετε ρε?? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ..
παντως το καλυτερο μπασκετ επι εποχης αγγελοπουλου το παιξαμε περσι στην αρχη της χρονιας με ζντοβτς για κανενα τριμηνο μετα βεβαιως χαθηκαν οι ισοροπιες, τωρα αυτο που βλεπουμε δεν ειναι μπασκετ, σε μια αεκ πρωταθληματικη θα κρατουσα μονο εναν χαρις κ εναν σακοτα ολοι οι αλλοι ειναι μετριοτατοι ακομη κ ο γκριν εχει κουραστει κ ξεφουσκωσε, οσο για ελονου κ τζειμς που σημερα ηταν πολυ καλοι εμενα δεν μου λεει κατι απεναντι σε μια αδυναμη ομαδα που απλα συμπληρωνει τον ομιλο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειδικα με την ζωνη ειχαμε τεραστιο προβλημα καθως πλην του σακοτα δε εχουμε αξιοπιστο σουτερ(ενω περσι βριζαμε που ειχαμε ακομη κ τον γουιλιαμς για σουτερ) ακομη κ ο χαρις που ειναι ενα τεραστιο ταλεντο στο σκοραρισμα δεν τον λες σουτερ. η ομαδα χρειαζεται πολλες αλλαγες κ μεσουσης της σεζον ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολο να της βγουν οσα κ να σκασει ο προεδρος, να θυμισω περσι την αποτυχημενη αλλαγη του γουιλιαμς με τον νιουλει, φετος οι ξενοι ειναι χειροτεροι απο τους περσινους με εξαιρεση τον χαρις κ αυτοεχει στιχισει.....
παντως το καλυτερο μπασκετ επι εποχης αγγελοπουλου το παιξαμε περσι στην αρχη της χρονιας με ζντοβτς για κανενα τριμηνο μετα βεβαιως χαθηκαν οι ισοροπιες, τωρα αυτο που βλεπουμε δεν ειναι μπασκετ, σε μια αεκ πρωταθληματικη θα κρατουσα μονο εναν χαρις κ εναν σακοτα ολοι οι αλλοι ειναι μετριοτατοι ακομη κ ο γκριν εχει κουραστει κ ξεφουσκωσε, οσο για ελονου κ τζειμς που σημερα ηταν πολυ καλοι εμενα δεν μου λεει κατι απεναντι σε μια αδυναμη ομαδα που απλα συμπληρωνει τον ομιλο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειδικα με την ζωνη ειχαμε τεραστιο προβλημα καθως πλην του σακοτα δε εχουμε αξιοπιστο σουτερ(ενω περσι βριζαμε που ειχαμε ακομη κ τον γουιλιαμς για σουτερ) ακομη κ ο χαρις που ειναι ενα τεραστιο ταλεντο στο σκοραρισμα δεν τον λες σουτερ. η ομαδα χρειαζεται πολλες αλλαγες κ μεσουσης της σεζον ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσκολο να της βγουν οσα κ να σκασει ο προεδρος, να θυμισω περσι την αποτυχημενη αλλαγη του γουιλιαμς με τον νιουλει, φετος οι ξενοι ειναι χειροτεροι απο τους περσινους με εξαιρεση τον χαρις κ αυτοεχει στιχισει.....
Δε γιεται ρε σεις οι περισσοτεροι εδω και γενικα να βλεπουμε Μαυροειδη και να μας γυρνανε τα ματια και εκει επαγγελματιες στο τεχνικο τιμ να μην το βλεπετε και να τον βαζετε να παιζει. Ο ανθρωπος πλεον δεν ειναι μπασκετμπολιστας. Δηλαδη πλεον απο εκει που ελεγες οκ το παιδι δε κανει αφου ναγκαζομαστε μαλλον αναγκαζομαι α τον βλεπω πλεον πιρναει σε αντιπαθεια ολο αυτο. Δηλαδη ειμαι στα ορια μου με τον συγκεκριμενο. Αλλα και πλι δε φταιει αυτος αλλ αυτοι που τον βαζουν.
Η ομαδα φετος ειναι μετρια και οχι γιατι της λειπει το υλικο απλα της λειπει η διαχειριση. Αο κει και περα φετος επιτυχια ειναι η κατακτηση κυπελλου Ελλάδος και να φτασουμε στους 8 της διοργανωσης του chmpions league!
Χαρις,Σακοτα,Λαρετζακης,Ελονου,Τζειμς απλα υποφερτοι,οι υπολοιποι ηταν σε αλλο γηπεδο,αλλαγες γρηγορα,εφυγε ο Σι,σειρα εχει ο Μπαρλοου και βλεπουμε για Ελονου.
οταν δυσκολευεσαι να κερδισεις τετοιες ομαδες, τοτε καταλαβαινεις το χαλι αυτης της ομαδας....ομαδα χωρις ισορροπια, χωρις συνοχη και πλανο...
Παμε αγωνα με τον αγωνα...η ομαδα δυστυχως ετσι θα παει φετος...εμεις στηριξη και οπου μας βγαλει! (Κανα κυπελλο δε με χαλαει...χαχα)Και απο του χρονου να γινει σωστη δουλεια προτιστως για προπονητη!
Σημαντικότατη νίκη
Καλός Ελόνου μετά από καιρό, ήταν rim protector σήμερα
Καλοί Σάκοτα, Χάρις
Επίσης μετά από καιρό καλός Λαρεντζάκης
Το 3/3 στα παιχνίδια που μένουν είναι εφικτό, αλλά αρχή ας νικήσουμε την Κύμη το Σάββατο
Χαμηλο επιπεδο διαιτητων και αντιπαλου.Ενα ματς ανευ κριτικης. Προχωραμε,λογικα μεχρι την Μπαροιτ θα εχουμε αλλαγες ισως και νωρίτερα.Μακαρι οσοι ερθουν να βγούνε.
Αρχηγος και Χαρις εγγυηση!!
Έχουμε την τύχη να έχουμε την παικταρα Χάρις και ένα εξαιρετικό σακοτα φέτος και όμως η ομάδα είναι μέτρια.Σημερα ήταν σε καλή μέρα ο ελονου και φιλότιμος ο Τζέιμς από εκεί και πέρα μετριότητα με χειροτερο όλων τον Μπάρλοου, Δεν γινόταν να χάσουμε σήμερα από μια ομάδα τέτοιου επιπέδου
Πάλι οι γνωστοί-αγνωστοι έδωσαν την λύση.Ο Ελονου βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι έτσι κάθε φορά! Νίκη όπως είπαμε και προχωραμε παρακάτω για το ματς με Κύμη που είναι MUST WIN!!!
Επανήλθε η κανονικότητα, έστω και με αυτό τον περίεργο τρόπο. Παρότι η Βασίλισσα έδωσε το δικαίωμα στη Ρόζα να το πιστέψει και να αγχώσει την ομάδα, στο τέλος ο Σάκοτα με τον Χάρις μίλησαν και έσβησαν κάθε όνειρο των Πολωνών για νίκη.
Πλέον, η ΑΕΚ έχει να κάνει τη δουλειά της τις επόμενες εβδομάδες και να σφραγίσει το εισιτήριο για την φάση των «16». Με πιθανό 3/3 μπορεί να περάσει ακόμη και ως δεύτερη, κάτι που βέβαια απαιτεί και τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανάλογα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς.
Με μπροστάρη τον Χάρις και τον Σάκοτα η ομάδα πήρε μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια, με τους Λαρεντζάκη και Ελόνου να ακολουθούν σε απόδοση.
Νομίζω ήταν για ακόμη ένα ματς φανερό πως ο Τζέιμς έχει πολύ καλές κινήσεις σε άμυνα κι επίθεση αλλά είναι άτσαλος στα τελειώματα, ο Ξανθόπουλος δεν μπορεί να σταθεί ως δεύτερη λύση στον άσο και ο Μαυροειδής δεν μπορεί να προσφέρει πια.
Θα ήθελα να έβλεπα παραπάνω τον Ελόνου, ειδικά από την ώρα που του πήγαινε το ματς, όπως επίσης και τον Καββαδά, ο οποίος πήρε μόλις μία προσπάθεια το λιγοστό διάστημα που αγωνίστηκε, σε μία χρονική περίοδο που η Ρόζα έκανε τη δική της αντεπίθεση.
Επίσης, ήταν εκ νέου φανερό το κενό στην περιφέρεια και η έλλειψη ενός σουτέρ. Πάντως, σήμερα ήμασταν εμείς η αθλητική και γρήγορη ομάδα (10 παραπάνω ριμπάουντ), εκμεταλλευόμενη πλήρως τα προτερήματα του συνόλου και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου.
Τέλος, πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε καλύτερα τα φάουλ, να διαχειριζόμαστε ένα ματς και να το τελειώνουμε όταν πρέπει, δίχως να τρέχουμε στο τέλος. Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη αλλά πρέπει να μην κάτσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα αμέσως επόμενα ματς θα κρίνουν πολλά...