Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η κριτική της ΑΕΚ

Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης και του Μανόλο Χιμένεθ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τσιντώτας 6

Στη φάση του γκολ, που ήρθε από ένα μακρινό σουτ, φέρει ευθύνη. Όμως, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι ήταν γενικά σταθερός και αποφασιστικός στις εξόδους του.

Γκάλο 7

Έκανε ένα λάθος που έδωσε στον ΠΑΣ την ευκαιρία στο 11', όπως και ένα δύο ακόμη αμυντικά, όμως το πάλεψε πολύ επιθετικά με πολλές κούρσες, ενώ έκανε τη σέντρα στο τρίτο γκολ.

Λαμπρόπουλος 6

Έδωσε πολλές μονομαχίες και κέρδισε αρκετές από αυτές, όμως σε ορισμένες φάσεις θα έπρεπε να είναι πιο ψύχραιμος για να τελειώσει φάσεις στις οποίες ο ΠΑΣ πίεσε την ΑΕΚ ψηλά.

Τσιγκρίνσκι 6

Έδωσε μάχες, καθάρισε φάσεις, όμως το παράδοξο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν κατάφερε να βγάλει ψύχραιμα τη μπάλα από την περιοχή.

Μπακάκης 8

Ήταν ο καλύτερος στην τριάδα της άμυνας, με πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ από ένα σημείο και μετά έκανε και ανεβάσματα για να βοηθήσει και επιθετικά.

Μοράν 7

Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη σημαντική πάσα, καθώς από δική του μπαλιά ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Στάθηκε καλά αμυντικά, ήταν θετικότατος με τη μπάλα στα πόδια.

Κονέ 7

Έπαιξε για ακόμη ένα παιχνίδι ως οκτάρι και είχε αρκετά καλή απόδοση. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι, και παρότι έκανε κάποια λάθη με τη μπάλα στα πόδια, βοήθησε πολύ και δημιουργικά με κουβαλήματα και καλές μπαλίες.

Λόπες 7

Ήταν καλός ανασταλτικά, με επιστροφές και σωστή αμυντική συμπεριφορά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι με τις προωθήσεις του.

Μασούντ 7

Αγωνίστηκε πίσω από τους επιθετικούς, πήρε πολύ τη μπάλα στα πόδια του, την κουβάλησε, έφτιαξε φάσεις, ενώ είχε και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της ομάδας.

Λιβάγια 10

Για ακόμη μια φορά εξαιρετικός. Με καταπληκτική ενέργεια άνοιξε το σκορ, με πανέξυπνη πάσα έφτιαξε το 2-1 και κάθε του επαφή με τη μπάλα προκαλούσε... πανικό στην αντίπαλη άμυνα.

Αραούχο 10

Ήταν σε μεγάλα κέφια και πέτυχε δύο σημαντικά γκολ. Έδωσε στην ΑΕΚ ξανά το προβάδισμα αμέσως μόλις το έχασε, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό σκορ με ωραία κεφαλιά.

Οι αλλαγές

Μπακασέτας -

Στάθηκε άτυχος. Ερχόταν από τραυματισμό και πολύ γρήγορα μετά την είσοδό του στο ματς τραυματίστηκε ξανά, παίζοντας μέχρι το τέλος με διάστρεμμα.

Χριστοδουλόπουλος 7

Έδειξε διάθεση ερχόμενος από τον πάγκο. Πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες, έφτιαξε φάσεις, ενώ βρέθηκε και ο ίδιος σε συνθήκες για να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα.

Αϊντάρεβιτς -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο προπονητής

Μανόλο Χιμένεθ 7

Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ πήρε ακόμη μια νίκη, δείχνοντας τον χαρακτήρα της και την ποιότητά της. Ωστόσο, ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί ξανά την επιλογή του 3-5-2, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το σημερινό ματς, βλέποντας ότι και με τρεις πίσω η ομάδα στην άμυνα εμφανίστηκε... ευάλωτη σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ αφήνοντας ένα από τα επιθετικά όπλα της ομάδας στον πάγκο (Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα κ.α) ο αντίπαλος... έχει έναν παίκτη λιγότερο να σκέφτεται. Βέβαια, ίσως απόψε για την επιλογή των τριών δεν έπαιξε ρόλο μόνο η διάταξη του αντιπάλου, αλλά και η απουσία των Σιμόες, Γαλανόπουλου, που έφερε τους Μοράν, Κονέ να παίζουν για πρώτη φορά ως δίδυμο στο κέντρο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ