Τσιντώτας 6
Στη φάση του γκολ, που ήρθε από ένα μακρινό σουτ, φέρει ευθύνη. Όμως, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι ήταν γενικά σταθερός και αποφασιστικός στις εξόδους του.
Γκάλο 7
Έκανε ένα λάθος που έδωσε στον ΠΑΣ την ευκαιρία στο 11', όπως και ένα δύο ακόμη αμυντικά, όμως το πάλεψε πολύ επιθετικά με πολλές κούρσες, ενώ έκανε τη σέντρα στο τρίτο γκολ.
Λαμπρόπουλος 6
Έδωσε πολλές μονομαχίες και κέρδισε αρκετές από αυτές, όμως σε ορισμένες φάσεις θα έπρεπε να είναι πιο ψύχραιμος για να τελειώσει φάσεις στις οποίες ο ΠΑΣ πίεσε την ΑΕΚ ψηλά.
Τσιγκρίνσκι 6
Έδωσε μάχες, καθάρισε φάσεις, όμως το παράδοξο είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν κατάφερε να βγάλει ψύχραιμα τη μπάλα από την περιοχή.
Μπακάκης 8
Ήταν ο καλύτερος στην τριάδα της άμυνας, με πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ από ένα σημείο και μετά έκανε και ανεβάσματα για να βοηθήσει και επιθετικά.
Μοράν 7
Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη σημαντική πάσα, καθώς από δική του μπαλιά ξεκίνησε το πρώτο γκολ. Στάθηκε καλά αμυντικά, ήταν θετικότατος με τη μπάλα στα πόδια.
Κονέ 7
Έπαιξε για ακόμη ένα παιχνίδι ως οκτάρι και είχε αρκετά καλή απόδοση. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι, και παρότι έκανε κάποια λάθη με τη μπάλα στα πόδια, βοήθησε πολύ και δημιουργικά με κουβαλήματα και καλές μπαλίες.
Λόπες 7
Ήταν καλός ανασταλτικά, με επιστροφές και σωστή αμυντική συμπεριφορά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι με τις προωθήσεις του.
Μασούντ 7
Αγωνίστηκε πίσω από τους επιθετικούς, πήρε πολύ τη μπάλα στα πόδια του, την κουβάλησε, έφτιαξε φάσεις, ενώ είχε και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της ομάδας.
Λιβάγια 10
Για ακόμη μια φορά εξαιρετικός. Με καταπληκτική ενέργεια άνοιξε το σκορ, με πανέξυπνη πάσα έφτιαξε το 2-1 και κάθε του επαφή με τη μπάλα προκαλούσε... πανικό στην αντίπαλη άμυνα.
Αραούχο 10
Ήταν σε μεγάλα κέφια και πέτυχε δύο σημαντικά γκολ. Έδωσε στην ΑΕΚ ξανά το προβάδισμα αμέσως μόλις το έχασε, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό σκορ με ωραία κεφαλιά.
Οι αλλαγές
Μπακασέτας -
Στάθηκε άτυχος. Ερχόταν από τραυματισμό και πολύ γρήγορα μετά την είσοδό του στο ματς τραυματίστηκε ξανά, παίζοντας μέχρι το τέλος με διάστρεμμα.
Χριστοδουλόπουλος 7
Έδειξε διάθεση ερχόμενος από τον πάγκο. Πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες, έφτιαξε φάσεις, ενώ βρέθηκε και ο ίδιος σε συνθήκες για να απειλήσει το αντίπαλο τέρμα.
Αϊντάρεβιτς -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.
Ο προπονητής
Μανόλο Χιμένεθ 7
Το σημαντικό είναι ότι η ΑΕΚ πήρε ακόμη μια νίκη, δείχνοντας τον χαρακτήρα της και την ποιότητά της. Ωστόσο, ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί ξανά την επιλογή του 3-5-2, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το σημερινό ματς, βλέποντας ότι και με τρεις πίσω η ομάδα στην άμυνα εμφανίστηκε... ευάλωτη σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ αφήνοντας ένα από τα επιθετικά όπλα της ομάδας στον πάγκο (Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα κ.α) ο αντίπαλος... έχει έναν παίκτη λιγότερο να σκέφτεται. Βέβαια, ίσως απόψε για την επιλογή των τριών δεν έπαιξε ρόλο μόνο η διάταξη του αντιπάλου, αλλά και η απουσία των Σιμόες, Γαλανόπουλου, που έφερε τους Μοράν, Κονέ να παίζουν για πρώτη φορά ως δίδυμο στο κέντρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η άμυνα ήταν αδικαιολόγητα ασταθής .
ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ (4), ΓΚΑΛΟ(5), ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (5), ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΥ(5), ΜΠΑΚΑΚΗΣ(6), ΜΟΡΑΝ(5), ΚΟΝΕ(5), ΛΟΠΕΖ(5), ΜΑΣΟΥΝΤ(4), ΛΙΒΑΓΙΑ(9), ΑΡΑΟΥΧΟ(9), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(6)
ΜΑΝΩΛΟ(ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΚΟΝΕ-ΜΟΡΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ).
ΔΙΑΦΩΝΩ σε κάποιες βαθμολογίες
Ο Τσιντώτας για μένα φέρει μεγάλη ευθύνη για το γκολ στην γωνία που ελέγχει. Ο Λαμπρόπουλος επίσης στο γκολ αποκρούει εντελώς λάθος ας έστελνε τη μπάλλα κόρνερ ή πλάγιο άουτ όχι πίσω στο γήπεδο.Τέτοια λάθη προσδιορίζουν την ποιότητα του σαν παίκτη.Δεν τον θεωρώ βασικό για μια ΑΕΚ πρωταθλητισμούτον έχω δει να κάνει πολλά παρόμοια λάθη.Ευχάριστη έκπληξη ο Μοράν που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσαρμόστηκε αμέσως και αυτό δείχνει παίκτη με ποιότητα.Για τον Μασούντ ήμουν σίγουρος για την αξία του,το ζητούμενο είναι πόσο θα αντέξει λόγω ηλικίας.
Ο Μπακάκης πίσω καλός αλλά με λάθος πάσσες όταν προωθούσε το παιχνίδι.
Ο Αραούχο ΠΕΤΑΕΙ πλέον όπως πέρσυ και μαζί με τον Λιβάγια οδηγούν την ομάδα.Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση από τον προπονητή για να έχουν δυνάμεις και οι δύο..!!
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάει κανείς για το πέναλτυ το οποίο θεωρώ ΛΑΘΟΣ του διαιτητή γιατί ξεγελάστηκε αό το ότι ο παίκτης έκανε 2-3 βήματα σήκωσε τα χέρια και μετά έπεσε θεαματικά.Εκεί όμως αν το θεωρείς θέατρο δίνεις κίτρινη.....Η ομάδα μας έχασε πολλούς βαθμούς από τέτοια λάθη,ας θυμηθούμε τον αγώνα με τον Απόλλωνα όπου χάσαμε 2 βαθμούς από 2 πέναλτυ που δεν δόθηκαν.Εδώ είχαμε και την ευκαιρία ήταν μόλις στο 8ο λεπτό.Ακόμα το γκολ των Ιωαννίνων είναι offside αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν το είπε και όχι σε δεύτερο χρόνο την ώρα του σουτ αλλά στην σέντρα που έρχεται και είναι διεκδικήσιμη πριν αποκρούσει ο Λαμπρόπουλος έπρεπε να είχε σηκωθεί η σημαία του βοηθού.
Γίνεται μεγάλος πόλεμος στην ομάδα μας,από ποιούς..??
Τους γαύρους Νότου και περιχώρων,τις δύο πιο ευνοούμενες ομάδες εδώ και μια δεκαετία...!!!
Όμως και η ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα με τέτοιες εμφανίσεις,αλλά να παίζει όπως με Παναιτωλικό..
Όσο για τα Γιάννενα πολύ καλά δεν μίλησαν μέχρι στιγμής,ας θυμηθούνε πως πήραν πέρσυ το Χ στην Καλογρέζα με γκολ OFFSIDE στο 93ο λεπτό.....!!!!!!!!
Δυο πραγματα εγιναν χθες φανερα
1.Βρανιες Σιμοες απαγορευεται να βγουν απο την ενδεκαδα,
2.Μοραν Κονε Μασουντ δεν μπορει να παιζουν μαζι γιατι
γινομαστε πολυ αργη στην ανασταλτικη λειτουργια
Τσιντώτας 6
Στη φάση του γκολ, που ήρθε από ένα μακρινό σουτ, φέρει ευθύνη. Όμως, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι ήταν γενικά σταθερός και αποφασιστικός στις εξόδους του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ποιες εξοδους ειδατε παιδια γιατι εγω μεσα στο γηπεδο δεν ειδα ...
Στο γκολ σε live μετάδοση λέω τι γκάφα έκανε. Στο Ρίπλεϊ φενεται πως δεν έχει καθαρό πεδίο και η μπάλα σκάει μπροστά του και αλλάζει πορεία, εγώ θα του έβαζα 7.
Έκανε εξόδους αλλά όχι σημαντικές ήταν απλές φάσεις που κρύβουν κινδύνους. Στην φάση του 10' στο Ρίπλεϊ δεν φαίνεται να ακουμπάει τον επιθετικό, αλλά ο επιθετικός να σηκώνει πολύ ψηλά το πόδι του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να βρειξει από μόνος του τον μύρο τού και να χάνει την ισορροπία του. Περιμένω να δω τι θα πει ο βαρουχας.
Μην χάσουμε το πρωτάθλημα απο τις επιλογές(εμμονές) Χιμένεθ.
Ο Μασουντ ηταν μετριος σημερα 5. Καλος δημιουργικα ο Μοραν αλλα ανεπαρκης αμυντικα. Ειναι αμυντικο χαφ?
Παιδιά παρατήρησε κανείς στην αλλαγή τ λοπεζ ότι ο παίχτης ήταν κάπως τσαντισμενος;;με την αλλαγή με την απόδοση τ δεν ξερω
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,Ο ΛΟΠΕΖ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΡΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΡ. ΜΠΑΚ Κ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...
τελευταία τον λοπεζ ή τον βγαζει αλλαγη ή δεν τον ξεκιναει βασικό..τι να πω δεν εχει λογικη αυτο
Αριστερό εξτρέμ ρε σεις,είναι εμφανέστατο οτι θέλουμε εκεί ένα παικταρά!
Όντως απαραίτητη κ επιβεβλημένη κίνηση για ΤΊΤΛΟ κ Ευρώπη,τίγρη δώσε πόνο με μια εξτρέμαρα....
....Αν δεν ηρεμησουν προπονητης και παικτες που χωρις λογο φορτωνονται απο τα πρωτα λεπτα με ανεπιτρεπτο αγχος στους αγωνες που παιζομε στην εδρα μας ισως προκυψουν προβληματα στα επομενα παιχνιδια. Ειμαι φανατικος υποστηρικτης του ΧΙΜΕΝΕΘ απο την πρωτη του συνεργασια με την ομαδα μας ,ομως φετος, που το εργο του αναγνωριζεται απο ολους, η μεγαλη πιεση, που δεχεται και αυτος για το πρωταθλημα,δεν ξερω τον οδηγει πολλες φορες ισως και σε αποτυχημενες επιλογες στην αρχικη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντεκαδα. Καλος ο Μοραν,Αγιοι ο Κονε και ο Μασουντ αλλα αποδειχθηκε οταν δεν εχεις Σιμοες,Γιοχανσον δεν βγαζεις Γαλανοπουλο και οταν δεν εχεις Μανταλο θελεις Λαζαρο απο την αρχη. Το πολυ ευχαριστο που ξεμπουκωσε απο τον Παναιτωλικο ο μεγας ΑΡΑΟΥΧΟ η μοναδικη εγγυηση οπως εδειξε και με Πανιωνιο ,στα δυσκολα. Αλλα για να αναγνωρισομε και το δικιο οσων φιλων γκρινιαζουν για μια δυο πολυ καλες μεταγραφες τωρα τον Γεναρη αν θελομε το κατι παρα πανω για να χτυπησομε με αξιωσεις τον φετινο τιτλο,ειναι σιγουρα φως φαναρι και ειδικα στα αριστερα ...φτερα της ομαδας...Τωρα αυτα ειναι αλλου παππα...Ευαγγελια!!!
συμφωνω οτι το σημαντικο ειναι οτι η ομαδα πηρε την νικη αλλα πολυ υψηλες βαθμολογιες για κεντρο και αμυντικους σε ενα παιχνιδι που η ομαδα δεχτηκε πιεση ακομα και με 10 παιχτες ο αντιπαλος..
ιγκρι και δεν βγαζει σωστα την μπαλα μπροστα
-λαμπροπουλος:4 προσωπικα δεν μου βγαζει σιγουρια ουτε ηρεμια οπως βρανιες-τσοσιτς-τσ
-μπακακης:6 τον εχουμε δει σε πολυ καλυτερα παιχνιδια ειχε πολλεσ λαθος πασες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
-μοραν:6 για τις καλες μπαλιες αλλα στην αμυνα δεν θυμαμαι πανω απο ενα-δυο κοψιματα με κεφαλιες και μιλαμε για το κοφτη μας..παρολαυτα εχει δυνατοτητες πολλες
-κονε:5 πολυ τρεξιμο και ορεξη αλλα καποιες λαθος μεταβιβασεις διναν ευκαιρεια στον πας να αντεπιτεθει
Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και Τσιγκρινσκι 5. Απαράδεκτο παιχνίδι για την κλάση του. Για τον δε Μοραν θα συμφωνήσω μαζί σου αν τον βαθμολογήσουμε ως 6αρι, αλλά ως 8άρι του βάζω 7
Παντως για τον Μωραν οι συστασεις πεσαν μεσα. Εξαιρετικος με την μπαλλα στα ποδια, απλωνει το παιγνιδι με σωστες μεταβιβασεις αλλα σαν κοφτης δεν πολυφανηκε. Νομιζω ομως με Σιμοες διπλα του και την απαραιτητη προσαρμογη θα δειξει περισσοτερα και θα ειναι χρησιμος
Τιντωτας σιγουρα πολυ καλη εξοδο, υστερει καπως με την μπαλλα κατω οπως ολοι οι Ελληνες κηπερ, θελω να τον δω και στα πιο δυσκολα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ενα εξτρεμ ποιοτικο νομιζω το χρειαζομαστε, αλλα τωρα οχι οταν θα περασουν τα κομβικα παιγνιδια
Λαμπρόπουλος, όχι ότι είναι χάλια το παιδί, προς θεού, είναι μια χαρά για τέταρτη επιλογή και πολύ βελτιωμένες, απλά θεωρώ και βλέπω καλύτερο Ανταμ, δεν καταλαβαίνω γιατι δεν παίζει και τον στέλνουν δανεικο πάλι και είναι συνέχεια εκτός αποστολης
Μεγάλη βλακια που έβαλε Μπακασετα. Κατά τα άλλα μπράβο σε όλους!
Κονέ και Λόπεζ 6, όλοι οι άλλοι σωστά