Μετά το άνοιγμα καταστήματος παγωτού τον Ιούνιο, ο Λούκας Ποντόλσκι, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία, άνοιξε το Σάββατο το νέο του μαγαζί με κεμπάπ στην Κολωνία, μαζί με δύο ακόμα συνεργάτες, που διατηρούν ήδη έχει τέτοια μαγαζιά στην πόλη. Περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι, βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα, στα εγκαίνια του «Mangal Döner».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 32χρονου που αγωνίζεται στην Ιαπωνία με την Βίσελ Κόμπε, «ο Λουκάς Ποντόλσκι είναι πολύ ευτυχής για το νέο του εγχείρημα». Μάλιστα όπως σημείωσε, οι πρώτοι φίλαθλοι που έφτασαν έπρεπε να περιμένουν ήδη πέντε ώρες, μέχρι να ανοίξει το κατάστημα. Ο Ποντόλσκι, αφού φωτογραφήθηκε μπροστά στο γύρο κρέατος, υπέγραψε έπειτα αυτόγραφα στους οπαδούς.
Οι Γερμανοί σημειώνουν ότι η αγάπη του Ποντόλσκι με το κεμπάπ έγινε γνωστή στην Τουρκία, όταν αγωνιζόταν με την Γαλατασαράι από το 2015 έως το 2017. Επί του παρόντος κάνει αποθεραπεία για τον τραυματισμό του στο μηρό, ενώ δημοσιεύματα στην Γερμανία, τον θέλουν να συζητάει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κολωνία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
