Με τέσσερις απουσίες θα αγωνιστεί απέναντι στη Λαμία η Ξάνθη. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής προσέγγισης και στις στατικές φάσεις, πριν ο Σέρβος προπονητής ανακοινώσει την αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.
Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης, που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του (7 κίτρινες κάρτες), καθώς και ο Καμαρά, ο τραυματίας Μπρίτο και ο Ρότσα. Κανονικά περιλαμβάνεται ο νεοαποκτηθείς Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Κασάδο, Συλλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Φασίδης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
