Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Κάκος στον τελικό Κυπέλλου

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που ο κερκυραίος ρέφερι είναι διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου, αφού είχε διευθύνει το περσινό σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου (20:30) στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Κώστας Δάλλας (Ηπείρου) και Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), 4ος διαιτητής ο Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Να θυμίσουμε πως ο κερκυραίος ρέφερι είχε «σφυρίξει» και στον περσινό τελικό, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο σε βάρος της ΑΕΚ, στην διαδικασία των πέναλτι, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ