Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν δύο αντίπαλοι της ΑΕΚ στο BCL, την τελευταία ημέρα του 2017. Η Μπάνβιτ (που υποδέχεται την Ένωση στις 10/1) επικράτησε με 86-76 της Γκαζιάντεπ, έχοντας πρωταγωνιστές τον Ράουτινς με 19 πόντους και τον Καλοϊάρο με 12 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Από την άλλη, η Εστουντιάντες έπεσε θύμα του Λούκα Ντόνσιτς. Με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ του 18χρονο Σλοβένου, η Ρεάλ επικράτησε με 96-89 και παραμένει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα. Ο Λάντεσμπεργκ είχε 29 πόντους, οι «φοιτητές» το πάλεψαν, αλλά δεν άντεξαν μέχρι τέλους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
