Ο Άνταμ Τζανετόπουλος έχει δει το όνομά του να πρωταγωνιστεί στα μεταγραφικά ρεπορτάζ άλλων ομάδων εσχάτως. Τόσο η Λαμία, όσο και η Κέρκυρα θα ήθελαν πολύ να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα στόπερ μέχρι το καλοκαίρι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έχουν μεταφέρει στην ΑΕΚ αυτό.
Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση από την πλευρά της ομάδας. Και δύσκολα θα προκύψουν εξελίξεις πριν φτάσουμε προς την τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Ειδικά από τη στιγμή που οι Βράνιες και Τσόσιτς... τρέχουν για να επιστρέψουν από τον τραυματισμό τους και ειδικά ο Σέρβος θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να βρει ρυθμό, έχοντας μείνει καιρό εκτός δράσης, την ίδια στιγμή που το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι φορτωμένο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
OΤζανε είναι καλύτερος ως αμυντικός χαφ δίπλα σε ένα σκαρί σαν τον Σιμόες. Δεν είμαι ...Χιμενεθ αλλά σαν αντικαστατης του Γιοχανσον έπρεπε να πάρει ευκαιρίες και όχι π.χ. ο Αιντάρεβιτς. Αφού δεν τον πιστεύει ας φύγει γιατί μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα.
Μόνο λίμπερο αλλιώς θα μάστερ χωνί και θα κράζετε από Μανώλη μέχρι Ντέμη νικολαοδη
Καλό θα ήταν να δοκιμαστεί σαν κόφτης στην θέση του Σιμόες .
Επρεπε να τον ειχαμε δωσει ηδη για το δικο του καλο, ΑΛΛΑ με τους τραυματισμους των Τσιγκρινσκι και Τσοσιτς και με την λογικη οτι σε αρκετους αγωνες θα παμε σε συστημα 3-5-2 ισως χρειαζεται.
Κάτι σαν Τζανετόπουλος (σε ύψος, ταχυτητα), όμως με περισσότερες παραστασεις απο μεγάλο πρωτάθλημα. Για να τον δούμε. Αμυντικό χαφ θέλαμε για δευτερο Σιμόες.
Δωστε τον ανθρωπο