Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Φάρο (30/12) και, έπειτα από τη διπλή προπόνηση του Σαββάτου, σήμερα διεξήχθη άλλη μία το μεσήμερι. Από αυτήν, απουσίασαν (με άδεια) οι Σάκοτα, Λαρεντζάκης και Μαυροειδής.
Οι κιτρινόμαυροι θα απολαύσουν το ρεπό τους ανήμερα των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν στο παρκέ την Τρίτη (26/12). Μαζί με τους τρεις διεθνείς αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα δεξιού υποκνημηδίου, σύμφωνα με την μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντράγκαν Σάκοτα, αυτές τις ημέρες, έχει αυξήσει την ένταση των προπονήσεων στο πλαίσιο της δουλειάς που θέλει να γίνει στη φυσική κατάσταση, εκμεταλλευόμενος το κενό διάστημα, που υπάρχει, αλλά και το, θεωρητικά, βατό ματς που ακολουθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
