Ο Κιθ Μπένσον έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και μετά τους Βον, Πέτγουεϊ και Μοράντ θα γίνει ο τέταρτος Αμερικανός που θα αποχωρήσει από το ρόστερ των "κιτρίνων".
Σύντομη θα αποδειχθεί και η θητεία του Κιθ Μπένσον στον Αρη και αυτό διότι ο Αμερικανός σέντερ έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Αρης και ήδη αναζητείται η φόρμουλα για τον τρόπο που θα αποχωρήσει από το ρόστερ των "κιτρίνων".
Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Αρης:
Ο Keith Benson έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικάνου παίκτη, για τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
