Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης στάθηκε στα καπνογόνα που άναψαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα και προανήγγειλε τιμωρία της Τούμπας.
Συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ έγραψε το εξής: «Σοβαροί σε ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες. Μπράβο σε όλους που κατάλαβαν την σημασία του.
Υ.Γ. : Ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας είναι ορατός, κανένας πυρσός για να είμαστε μαζί ως το τέλος. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Καλές γιορτές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τωρα κινδυνευει γιατι ειναι υποτροπος
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΗΝ Θ 4;; ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΑ;;; ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΙΜΩΡΙΑ;;;;