Ο Ροδρίγο Μολεδο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο αλλά η ΑΕΚ είναι πιθανόν να τον βρει ξανά αντίπαλό της. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Φαμπιάνο Μπαλντάσο, οι Ουκρανοί έχουν παρακολουθήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ σε αρκετά φετινά του ματς και αποτελεί έναν από τους στόχους τους.
Με δεδομένη μάλιστα και την ενδεχόμενη φυγή του Βίντα για την Τουρκία, ο Μολέδο θα αποτελέσει ιδανικό αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας, ενώ έχει και προϋπηρεσία στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, καθώς από το 2-13 ως το 2015 φόρεσε τη φα έλα της Μέταλιστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!