Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε μπροστά ο Αντωνίου

Mετά απο τρεις μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού, ο επιθετικός της ΑΕΚ γύρισε για τα καλά και πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Κέρκυρα

Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για τον μεγάλο άτυχο του πρώτου μισού της σεζόν στην ΑΕΚ. Ο Χρήστος Αντωνίου ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ που έγινε το καλοκαίρι επαγγελματίας και πήγε και στη προετοιμασία της ΑΕΚ μετά από απόφαση του Μανώλο Χιμένεθ, όμως είναι και πάλι εδώ.

Ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τον Σεπτέμβρη από έναν σοβαρό τραυματισμό. Θλάση στον τετρακέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις. Όμως ο βραχύσωμος άσος υπέστη τρεις φορές υποτροπή στον τραυματισμό του. Έμεινε πάνω από τρεις μήνες εκτός δράσης και πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε. 

Την Κυριακή λοιπόν έπαιξε το δεύτερο του ματς ως βασικός με την ΑΕΚ Κ20 και πέτυχε χατ τρικ απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο 18χρονος επιθετικός ξεμπούκωσε και είναι έτοιμος να καθιερωθεί αρχικά στην Β' Ομάδα βοηθώντας την να ανέβει βαθμολογικά με τα γκολ του, ενώ θέλει σύντομα να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Πρώτης Ομάδας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ