O Nάτσο Σκόκο άνοιξε τον δρόμο και η Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε και πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Αργεντινής, επικρατώντας με 2-1 της Ατλέτικο Τουκουμάν.
Συγκεκριμένα ο «υδραυλικός» άνοιξε το σκορ στον τελικό απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή πανέξυπνη κεφαλιά, αφού ξεχάστηκε στην πλάτη της άμυνας.
Μπορεί η Ατλέτικο να μείωσε σχεδόν αμέσως με κοντινή προβολή του Λουίς στο 12', εντούτοις ο κεραυνός του Ιγκνάσιο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, χαρίζοντας το τρόπαιο στους «μιγιονάριος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΣ !!!!!!!!!!!!
καλος ο αραουχο αλα σαν τον σκοκο δεν ειναι . τον φεραμε για αντικαταστατη του υδραυλικου μας και φεραμρ τον αραουχο .αντι να εβγαζε ματια .δεν κανει τιποτα .. σαν το σκοκο κανεις δεν μπορει να παιξει με την εξυπναδα του και τα μαγικα του ποδια .μονο αυτος τα κανει . ο υδραυλικος μας κανενας αλλος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
για το αυριανο παιχνιδη ευκολα δυσκολα θα τον παρουμε τον αγωνα μην φοβαστε καθολου παιδια .
Μπραβο ρε Νατσο.
Σου αξιζουν τα καλυτερα.
Μακαρι οταν ειχες ερθει να ειχες βρει το κλιμα και την οργανωση που υπαρχει τωρα.
Για παντα στις καρδιες μας.
Είναι ο άνθρωπος παιχταράς.Δεν ξέρω αν έχει θέση στην ΑΕΚ πλέον,γιατί σε ενδεχόμενη επιστροφή του θα έπρεπε να είναι βασικός και οι δυο θέσεις στην επίθεση είναι κατειλημμένες από Λιβάγια-Αραούχο (εννοώ -και- μελλοντικά),στη θέση δε πίσω από τα φορ στο 3-5-2 είναι ο Μάνταλος κι ο Λάζαρος.Αλλά θα ήθελα να ερχόταν ξανά στην ΑΕΚάρα.
Α ρε Νάτσο παιχτούρα έτυχες σε μια εποχή που η ΑΕΚ είχε τεράστια διοικητικά και οικονομικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προβλήματα και σε μια ομάδα αγωνιστικά που είχε κάποιες καλές μονάδες αλλά σαν έννοια ομάδας ανύπαρκτη.Χωρίς σωστή δομή χωρίς τίποτα.Που να ήταν δυο χρόνια νωρίτερα στην Ένωση μιας και είχε ενδιαφερθεί για τον Σκόκο από το 2006.Θα έκανε μεγάλη διαφορά τόσο τη σεζόν 2006-07 με την πολύ καλή ομάδα που είχαμε,αλλά φανταστείτε να ήταν μαζί με Ρίμπο και τους άλλους παιχταράδες τη χρονιά 2007-08.