Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις μεγάλες στιγμές στη Βιέννη και το 18λεπτο χρονικό της πρόκρισης της ομάδας μας στους 32 του Europa League από την κάμερα του ΑΕΚ ΤV που ακολούθησε και ήταν συνεχώς δίπλα στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Ολες οι αθέατες στιγμές εντός γηπέδου, τα πλάνα από τα αποδυτήρια, οι δηλώσεις αλλά και το πανηγυρικό κλίμα στο τσάρτερ της επιστροφής. Ένα εκπληκτικό video από το AEK TV που καταγράφει την ιστορία ενός ακόμα ευρωπαϊκού θριάμβου της ομάδας μας που συνεχίζει στην Ευρώπη με στόχο να ζήσει και άλλες παρόμοιες στιγμές.
Παρακολουθείστε το χρονικό της πρόκρισης αποκλειστικά από την κάμερα του AEK TV!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!
9 μυρια είναι το συνολο μικρασιατη. Τα 2 είναι τα τελευταια λογω της προκρισης στην επομενη φαση ενισχυμενα με το μπονους (market pool) λογω του αποκλεισμου απο τους ευρωπαϊκους θεσμούς των υπολοιπων ελληνικων ομαδων. Τουλαχιστον απ οσο διαβαζω, ψεματα λενε, ψεματα λεω.....
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ !!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ
Κοντεύω τα 50, Αεκτζής δεν ξερω πως έγινα, πότε έγινα, μάλλον μαζι με τη λέξη Μαμά είπα και ΑΕΚ. Μπορεί να με εκανε ο παππούς μου, γιος πρόσφυγα γαρ που είχαν καταλήξει σε ενα μικρό χωριό της Πελοπονησου, μιας και ο Αεκτζής μεν πατέρας μου δεν ασχολείτω ιδιαίτερα με τα αθλητικά. Έχω φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, έχω βρεθεί στα νιάτα μου σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της Ελλαδας, αλλα και στο εξωτερικό όπου μπορούσα και μου το επέτρεπε η τσέπη μου και οι αναγκαστικές υποχρεώσεις μου. Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγαλύτερη ηδονή που έχω ζήσει στο εξωτερικό ήταν στο Παρίσι, στο Πάρκο ντε Πρενς με την Παρί όπου σε μια πολύ δύσκολη μεταβατική χρονια για την ομαδα μας πήραμε ενα μάγκικο αποτέλεσμα, αλλο αν δεν το αξιοποιήσαμε στον επαναληπτικό. Σε Τορίνο, Ροτερνταμ, Αϊντχοβεν κ.α. Και ομως ενα βρωμοσυστημα που πολεμούσε πάντα την ομαδα μας, γιγαντώθηκε και μας αφάνισε. Θεέ μου τί στεναχώρια, τί απογοήτευση. Οχι όμως ντροπή, αλλα πείσμα. Πείσμα και πίστη για την αναγέννηση, την επιστροφή. Μια επιστροφή που στον συναισθηματικό μου κοσμο δεν αρκεί απο μονη της. Μια επιστροφή εμπλουτισμένη με αποφασιστικότητα για μάχη. Μάχη γκρεμίσματος μιας και καλής του βρωμοσυστηματος τους. Θα σας διαλύσουμε λέγαμε ολοι μας, θα σας κυνηγήσουμε μεχρι την τελευταια κρυψώνα σας, μεχρι την τελευταια τρύπα που θα επιλέξετε να κρυφτείτε για να σωθείτε λαμόγια γκρανκασες, πρώτα βιολιά της Ε. Ο της συμμορίας με αρχηγό ποτε τον χοντρό, ποτε τον Θείο και ποτε τον Καπετάνιο. Αυτή ήταν μια υπόσχεση στους ίδιους μας τους εαυτούς αλλα και στα νεαρά παιδάκια μας που τα χλευάζανε στα σχολεία οι κόκκινοι μπούληδες. Δεν πειράζει αγόρια μου, μη στεναχωριέστε, θα επιστρέψουμε και θα τους διαλύσουμε και αυτούς αλλα και το συστημα τους. Οχι με απατεωνιές, αλλα με τη μαγκιά μας, την καθαρή μας δύναμη, το ποδόσφαιρο μας και τον κοσμο μας. Γιατι ειμαςτε υπερήφανοι Ελληνες της προσφυγιάς, έντιμοι και καθαροί, ελεύθεροι αετοί και οχι γλοιώδη σκουλήκια. Και ετσι και έγινε. Και με αυτό το βίντεο κλαίω απο συγκίνηση. Οχι γιατι φτάσαμε εκεί που αξίζουμε. Αλλα γιατι ερχόμαστε. Γιατι ενώ το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε τα σκουλήκια έχουν απο τωρα κρυφτεί στις τρύπες τους κυριευμένα απο φόβο. Μα δεν θα τους αφήσουμε. Θα σκάψουμε όλη τη γη να τους βρούμε στις τρύπες τους. Να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Γιατι αυτή ειναι η υπόσχεση που δώσαμε στα παιδιά μας οταν κάποιοι δηλητηρίασαν τα όνειρα τους και την ψυχούλα τους για χάρη τα φράγκα του ενός. Γιατι αυτή ειναι η ΑΕΚ. Γιατι ειναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!!!!!
Ναι ρε Αεκαρα!!!!
Μάρκο αρρωστακι αχαχαχ!!! Μπράβο σε όλους μας έχετε δώσει μεγάλη χαρά και συγκίνηση πάμε για δυνατό κλείσιμο του χρόνου για καλά Αεκουγεννα και έχουμε και ωραία συνέχεια μετά ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Αυτή η αγωνία είτε είσαι στο γήπεδο,είτε στην τηλεόραση μιας λάθος πάσας,μιας επικίνδυνης φάσεις,ένα λάθος κοντρόλ σε Ευρωπαϊκά Παιχνίδια με μεγάλη σημασία..ποσο μας είχε λείψει ρε παιδιά.Ειμαι σε συνεχή έκσταση από την Πέμπτη το βράδυ.Δεν ηρεμώ με τίποτα!!
ΑΕΚαρα μου απο της καλυτερες εκδρομες.Τι και αν ηταν τα χλμ πολλα ,τα συναισθηματα που πηραμε απο τη προκριση δεν συγκρινονται παρα τη κουραση.Στην κατακιτρινη Βιεννη ολα ηταν φανταστικα ,τα τραγουδια στο κεντρο της Βιεννης ,στον Αγιο Στεφανο μπροστα με τους Βιεννεζους να μας χαζευουν.Τραγουδι μεσα στο Μετρο και πορεια μεχρι το γηπεδο.Στο γηπεδο 2.500 ΑΕΚτζηδες εκανε καλα 20.000 Αυστριακους.Μια προκριση που αξιζαμε δικαια .Καλη συνεχεια να εχουμε με μια καλη κληρωση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Φορτσα ΑΕΚΑΡΑ!!
Τέτοιες στιγμές αξίζει να ζούμε.Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας
Μπράβο στην ΠΑΕ
Γουστάρουμε τέτοια βίντεο