Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να είναι απών αγωνιστικά λόγω του τραυματισμού, ωστόσο ΠΑΝΤΑ βρίσκεται δίπλα στην ομάδα συναισθηματικά και την στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Και φυσικά, όχι μόνο χαίρεται για τις επιτυχίες, όπως την χθεσινή με την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά με τα σχόλια του δείχνει το πόσο ψηλά πιστεύει πως μπορεί να φτάσει η ομάδα ακόμα και χωρίς τον ηγέτη της. Χωρίς τον Πετράν! «Και η υπέρβαση δεν έχει γίνει ακόμα…», έγραψε ο Μάνταλος στο Instagram, ενώ είναι περιττό να αναφέρουμε τα σχόλια των ΑΕΚτζήδων που του έδειχναν την αγάπη τους και τον καλούσαν να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ "ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ".....
ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ 50% ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΠΟΧΗ......
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ!!!
Ακριβως, το καθήκον μας κάναμε απλώς. Η πρωτη μινι-υπέρβαση στον επόμενο γυρο με Αρσεναλ, 2-0 στο ΟΑΚΑ και 1-1 στο Λονδίνο. Ή μάλλον καν' το 3-2 στο Λονδινο, για να χει και θέαμα και λίγο πιο σασπένς! Και μετά βλέπουμε :)
γινε καλα αρχηγε και θα σαι στην αποστολη οταν μπουμε στους 8 να θυμηθουμε παλι τα παιδικα μας χρονια με ΚΠΡ
Ειναι η μοιρα μας...διωγμοι, ξεριζωμος, προσφυγια...κι ομως...οπου παμε κουβαλαμε Ανασταση κι ας ειναι η ζωη μας Μεγαλη Παρασκευη...μοσχοβολανε οι ματιες μας πολιτισμο σαν τα σεντονια μας...κι ας ελεγαν τις μανες μας "παστρικιές" επειδη επλεναν καθε μερα...και ειναι το περπρωμενο μας η δοξα, κι ας εχουμε πεσει στις λασπες...γονατισαμε...αλλα δεν συρθηκαμε...και ηρθαμε...δεν μας εφεραν.
Και περηφάνεια-αρχοντιά όπως προστάζει το έμβλημα μας.Αλλά όχι αλαζονεία.
Όλα αυτά είναι Α.Ε.Κ αδελφέ !!!!!
Αυτό που έχει καταφέρει φέτος στην Ευρώπη η ΑΕΚ είναι επιτυχία.Αλλά είναι λάθος που λέμε αρκετοί για υπέρβαση.Γιατί οι δυνατότητες της ομάδας είναι και για ακόμα περισσότερα πράγματα.Χωρίς να σημαίνει ξαναλέω ότι δεν μπορεί ήδη να θεωρείται απόλυτα πετυχημένη η πορεία της μέχρι τώρα.Συνυπολογίζοντας από που ξεκίνησε και τι προηγήθηκε τα περασμένα χρόνια.Οτι κι αν γίνει στην επόμενη φάση,μπορούμε όλοι να νιώθουμε ευχαριστημένοι με όσα κατάφερε στον θεσμό φέτος η ΑΕΚ.
Έχεις δίκιο Πέτρο !! Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τι είδους υπερβάσεις είναι ικανή να κάνει αυτή η ομάδα , καθοδηγούμενη από υγιή Διοίκηση και σοβαρό προπονητικό team.
Ίσως , αν γινόταν να δούμε μέσα στο μυαλό του Μέλ , τον "φάκελλο" με τη λέξη ΑΕΚ , να καταλαβαίναμε με ανατριχίλα την πρόθεσή του για τις αγωνιστικές και όχι μόνο υπερβάσεις της "καψούρας " του. Σύλλογος φτιαγμένος για την κορυφή.... Οδηγήστε τον εκεί Αρχηγέ !!!
petran gera ,,,,,,,,,,,,megalo meridio stin epitixia tis omada exeis kai esi ,,,,,,,,den ksexname kai s agapame na girisis geros kai dinatos ,,,,,,,,,,,,,,,, fotis souidia