Για την εξαιρετική σκέψη και εκτέλεσή του στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, όπου ξεκίνησε από δική του συστημένη μπαλιά στον Λιβάγια, μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε για τη φάση του 2-0 στην Ώρα:
«Έπιασα την μπάλα, σήκωσα το κεφάλι, είδα τον Λιβάγια μόνο του και ήρθε το δεύτερο γκολ που μας απάλλαξε από το άγχος της νίκης. Αυτά είναι τα δύσκολα και πονηρά παιχνίδια και οφείλουμε να μπαίνουμε από την αρχή σοβαρά μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να τα καθαρίζουμε. Ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Ερωτηθείς αν το… φυλούσε στον Λεβαδειακό που τον είχε στο «ψυγείο» για 15 μήνες επειδή δεν είχε δεχτεί την πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του είχε γίνει, απάντησε: «Δεν βλέπω την εμφάνισή μου ως απάντηση στον Λεβαδειακό. Ό,τι συνέβη τότε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».
Όσο για τη «μάχη» με Ανέστη και Μπάρκα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, ανέφερε: «Σίγουρα είναι ψηλός ο συναγωνισμός και αυτό είναι κάτι καλό, γιατί μας βελτιώνει και εμάς καθημερινά. Ο προπονητής είναι δίπλα μας και μας βοηθά πολύ σε καθημερινή βάση».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τωρα που εφυγε ο Ανεστης, παρτε το Καπινο ειναι πολυ καλυτερος απο Ανεστη, Μπαρκα και Τσιντωτα...Τωρα ειναι η ευκαιρια αλλιως το βλεπω στο μπαοκ....
Μακαρι να παει στιν μπαοκ. Με την ευχη μαε
Η ΑΕΚ ανεκαθεν προτιμουσε στο τερμα Ελληνες. Ο Σορεντινο ηταν ο πρωτος ξενος τερματοφυλακας μας μετα απο 30 χρονια και μαλιστα τον ειχαμε παρει απο την υποβιβασμενη Τορινο χωρις καποιο φοβερο βιογραφικο. Αν εξαιρεσουμε τον Μορετο που ηταν κανονικοτατο παλτο αν και μας ηλθε απο Μπενφικα, δεν θυμαμαι να ειχαμε ποτε βασικο τερματοφυλακα που να επικαλουνται οι υποστηρικτες του ψυχολογικα θεματα για τις αδυναμιες του. Ουτε καν ο Μπαροχα. Τι να πουμε δηλ. για τον Χιωτη που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχεδον ολος ο τυπος τον εγραφε αχρηστο νυχθημερον, μεχρι οτι ειχε νοητικη στερηση του εγραφαν οι γαβροφυλλαδες μια εποχη, και εκανε φοβερη καριερα. Νομιζω οτι ο Ανεστης απλως αδικει τον εαυτο του θεωρωντας οτι η ΑΕΚ δεν ικανοποιει τις οποιες φιλοδοξιες του.
ποιοσ καπινο μωρε!!ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ 25 ΧΡ.ατρομητος΄' με χαμηλο κασε και αιλουρος!!!!!!
ποιος καπινο ρε παιδια!!ελεος μονο που το ακουω γελαω ο ανθρωπος ειναι παλαιμαχος μετα την μαιντς τελειωσε ακου καπινο.αν θελουμε τερματοφυλακα μια ειναι η αγορα ΙΤΑΛΙΑ!!αν κ δεν νομιζω μια χαρα ειναι μπαρκας-τσιντωτας!!!!!ποιος καπινο ρεεεεεεεε???οσο για ανεστη εμενα μαρεσει αλλα οταν η μπαλα γυρναει πισω τρεμω με τα ποδια ειβαι τραγικος !!!!για μενα η ομαδα θελει δυο χαφ κεντρικα,ενα αριστερο εξτρεμ ,αριστερο μπακ κ στοπερ!!!
Επειδή νομίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των σχολιαστών στο αγαπημένο μας 365 ειναι άτομα σχετικά μικρής ηλικίας που δεν έχουν ζήσει τις μεγάλες ομάδες της ΑΕΚ, που σίγουρα δεν έχουν ζήσει την ΑΕΚ της Ν. Φιλαδελφειας στα φορτε της αλλα και δεν ζουν το ποδόσφαιρο απο κοντά, να μυρίζουν το χορτάρι αλλα το ζουν απο την τηλεόραση, αισθάνομαι ότι πρεπει να πω κάποια πράγματα που θα τους βοηθήσει στην αντίληψη αξιολόγησης παιχτών, ειδικά τερματοφυλάκων.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για ποιον Σαχα μιλάτε φίλοι μου; Ενας μέτριος κιπερ ήταν και με σκιές για κάποια ματς να τον συνοδεύουν. Τερματοφύλακες Α κλάσης ήταν ο Ατματζίδης - ο οποιος δίδαξε πρώτος στην Ελλαδα την θέση τερματοφύλακας λίμπερο - ο Σορεντινο επισης, πολύ καλοί τερματοφύλακες επισης ο Μηνου αλλα και ο Οικονομόπουλος του 88-89.
Απο τους νυν τερματοφύλακες της ομάδας παρόλο που έχουν κοινά στοιχεία όπως η ηλικία, η μικρή εμπειρία, η φιλοδοξία κτλ έχουν τρία πολύ διαφορετικά προφίλ. Ας τα αναλύσουμε.
1. Γιαννης Ανέστης: Βασικός τερματοφύλακας πριν 3 χρόνια, βασικός κατ ουσίαν φέτος αλλα και πέρσι. Παρόλο το μικρό της ηλικίας του δεν δείχνει να εχει βελτιωθεί καθόλου τόσο καιρό που ειναι στην ομαδα. Ενώ εχει σπουδαία σωματικά προσόντα δεν ξερει να τα χρησιμοποιήσει και να παίρνει πλεονέκτημα στη φάση. Εχει κακές τοποθετήσεις στις μισές φάσεις του παιχνιδιού, δεν μπορει να μπλοκάρει πλαγίως, δεν μπορει να επιβληθεί στους συμπαίκτες του αμυντικούς στους οποίους δεν εμπνέει σιγουριά, ειναι αδύναμος στα χέρια (μπλοκάρει μονο με αίτηση), ειναι αδύναμος ψυχολογικά κάτι που φαίνεται στις εξόδους του (που συνήθως δεν κάνει). Εχει στοιχίσει πολλούς χαμένους βαθμούς στην ομαδα και γνώμη μου ειναι πως δεν θα μπορέσει ποτε να σηκωσει το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ. Πιθανόν σε μια ομαδα με μικρότερες απαιτήσεις αλλα και πίεση, ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικό, να τον ηρεμήσει, να τον ενδυναμώσει ψυχολογικά και να ξεδιπλώσει επιτέλους το ταλέντο του. Γνώμη μου ειναι ομως ότι στην ΑΕΚ δεν μπορει να το κάνει αυτό ακομα και αν το προσπαθεί για 3 ακομα χρόνια.
2. Β. Μπάρκας: Εξαιρετικά σωματικά προσόντα, δυνατός στα χέρια, καλές τοποθετήσεις, δυνατός ψυχολογικά. Έχυσε την καρδάρα με το γάλα την πρωτη του σεζόν γιατι όπως και ο ίδιος ειπε "την είδε κάπως", και αυτό του δημιούργησε εληψη συγκέντρωσης. Περιμένω ότι μετά και την αποχή του απο τραυματισμό, θα επιστρέψει πλήρως συγκεντρομένος και σύντομα θα γίνει ο Μπάρκας που αποκτήσαμε. Για εμένα αυτό το παιδί εκτος απο βασικότατος τερματοφύλακας της Εθνικης που θα γίνει σύντομα, ειναι ενας κιπερ που θα αφήσει το όνομα του στην ιστορία. Την άποψη μου αυτή τη βασίζω σε βασικά τεχνικά θέματα της θέσης τα οποία δεν χρειαζεται να αναφέρω τωρα.
3. Π. Τσιντώτας: Ένας πολύ ελπιδοφόρος τερματοφύλακας, με ωραίο κορμί, ταχύτητα στο μυαλό και στο σωμα με καλή τεχνική στα ποδια (άψογο "βραζιλιάνικο" βολέ -για όποιον ξερει- στην ασίστ του στον Λιβάϊα προχτές), με υψηλή φιλοδοξία και δυνατή ψυχολογία που κερδιζει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του με τη δουλειά του. Η φόρμα του δεν ειναι ακομα στο επίπεδο που ήταν παλιά, 15 μήνες αποχή απο παιχνίδια και προπονήσεις σε φέρνουν πολύ πισω η αλήθεια ειναι, ανεβαίνει ομως στην ΑΕΚ και αν εχει λίγη τύχη και δεν εκτεθεί σε καποιο απο τα επόμενα παιχνίδια, τότε σύντομα θα αποτελεί κολόνα 11αδας της ομάδας.
Βάση της παραπάνω ανάλυσης λοιπόν, περιμένω να πορευτεί η ομαδα με αυτούς τους 2 τερματοφύλακες αποδεσμεύοντας τον Ανέστη και για τρίτο να ανεβάσει καποιο παιδί απο τις ακαδημίες ή να φέρει με μεταγραφή καποιον ταλαντούχο 18χρονο. Ετσι ειναι η δομή σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρωπης.
Όσο για κάποιους που προτείνουν Καπινο για την ομαδα έχω να πω ότι δεν υπαρχει τερματοφύλακας Καπινο, σαφώς και ειναι κατώτερος του Ανέστη, ήταν κάποτε ενας τερματοφύλακας με καλο κορμί, ταλέντο, που ίσως βγει αλλα ποτε δεν βγήκε. Και δυστυχώς το μιντιακό συστημα τον κρατάει ψηλα, κάτι που τον εχει παντελώς καταστρέψει για λόγους που δεν θα αναπτύξω τωρα. Καλή του τύχη αλλα μακριά απο την ΑΕΚ.
Συμφωνώ γενικά, αν και για τον Μπάρκα λες ότι θα αφήσει εποχή και τον Τσιντώτα ότι θα είναι η κολόνα της 11αδας μας και επειδή είναι δύσκολο να παίξουμε με 2 τερματοφύλακες δεν κατάλαβα ποιον θεωρείς ότι θα γίνει ο βασικός από τους 2. Για Ανέστη συμφωνώ ότι δεν αντέχει ψυχικά να χρειάζεται να σώσει το 1 ή 2 σουτ που θα του γίνουν στα περισσότερα ματς της ΑΕΚ, ενώ γενικά θα είναι θεατής του αγώνα. Στο εξωτερικό σε μεσαία ομάδα, ίσως βρει την υγειά του.
Φίλε tasos33 δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση στην παρούσα φάση ποιος απο τους δύο θα είναι βασικός. Είναι στο χέρι και των δύο ποιος θα βγάλει διαρκεια στο παιχνίδι του με εμφανίσεις επιπέδου ΑΕΚ. Αυτό που λέω είναι ότι τη μαγιά την έχουν και οι δύο. Απλά διακρίνω καποια στοιχεία στον Μπαρκα που χαρακτηριζουν μονο πολυ μεγαλους, παγκοσμιας κλασης τερματοφυλακες, ενω στον Τσιντωτα βλέπω ενα ατομο πολυ δυνατο ψυχολογικα που ψαχνει την καθιερωση και εχει το ταπεραμεντο να φτανει εκει που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θελει και να μην τον ξεκουναει κανεις. Με λιγα λογια βλεπω τον Τσιντωτα να καθιερωνεται πρωτος (θέλει όπως είπα και λίγο τύχη γιατί ακόμα έχει σκουριά στα κόκκαλα) και τον Μπαρκα να ψάχνει και αυτος την ευκαιρια του για να του φαει τη θεση. Ειμαι σιγουρος οτι οποιος απο τους 2 και να τα καταφερει καλυτερα, η ομαδα συντομα δεν θα έχει προβλημα στη θέση του Κιπερ.
Λοιποοννν αγαπητε αδερφε μου.. ειναι 17χρονος μαθητης 2ας λυκειου.. και σε πληροφορω οτι εμεις οι "μικροι" παρολο που δεν ζησαμε τις μεγαλες στιγμες της αεκ εχουμε μεγαλυτερη λυσα γτ δεν τις ζυσατε σε αντιθεση με εσας..και 2ον.. παιζω ατο α τοπικο.. ειμαι σε ομαδα απο 8 10αρι.. καθε μερα στο γηπεδο ειμαι ακομα και για την αεκ πηγαινω απο πολη σε πολη μεχρι βορεια στερεα ελλαδα για την δω... δεν θα μ πεις εσυυ... τι εστι αεκ και ποδοσφαιρο.. ειρηνη μονο ΑΕΚΑΡΑ
Αγαπητοί συνΑεκτζήδες μου, οριτζινάλες, γιατι εξάπτεστε; Δεν σας κατηγόρησε κανεις επειδή ειστε νεαροί. Τί ομορφότερο πράγμα απο τα νιάτα; Αυτό που είπα ειναι ότι στο 365 υπάρχουν πολλα σχόλια που απο μόνα τους με παραπέμπουν σε άτομα που ειναι μικρής ηλικίας και ότι πάνε σπάνια γηπεδο. Οταν βγαίνεις και λες "να παρουμε τον Καπινο" τί αλλο μπορει να είσαι; Ασφαλως και πολλοί φίλοι μικρής εφηβικής ηλικίας ακολουθούν την καψούρα μας παντού και ασφαλως πρεπει να έχουν και να εκφέρουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άποψη. Όπως ολοι άλλωστε. Και σαν μεγαλώσετε και σεις καμία 25 ΑΕΚτζηδικα χρονια ακομα θα καταλαβαίνετε απο καποιο σχόλιο που θα διαβάζετε τί εστί αυτός που το γράφει.....
Φίλε κούλαρε, δεν σου αμφισβήτησε κανένας την αγάπη σου για την ΑΕΚ. Αλλά η εμπειρία είναι κάτι που έρχεται με τα χρόνια και αφού έχεις δει διάφορους σε αυτή την θέση και τότε το μάτι κρίνει καλύτερα, δυστυχώς όμως το σώμα δεν έχει τα 17 μόνο χρόνια που έχει εσύ τώρα.
Δηλαδή εσύ Ρε φίλε πως ξέρεις ποιος πάει και δεν πάει γήπεδο από τι ηλικία πάει και πόση ιστορία ξέρει?
Έχει καλά βολέ. Πέρα από το 2ο γκολ, και τα υπόλοιπά του βολέ με τον Κομπότη ήταν πολύ καλά. Καμία σχέση με του Ανέστη. Το κακό είναι ότι έχει παίξει 2 ματς εύκολα με πολύ λίγες φάσεις.
ΥΓ: Τι γράφετε βρε αδέρφια για Καπίνο? Αυτός έχει μεγαλύτερο κασέ από Ανέστη. Δεν ανανεώνουμε προς το παρόν Ανέστη γιατί ζητάει αρκετά, και θα τον αντικαταστήσουμε με Καπίνο με περισσότερα;
Μπορείς εσύ τουλάχιστον αγόρι μου να μας βγεις
Παιδιά σε ένα παιχνίδι που έπαιξε δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.ας περιμένουμε με τον καιρό.το μόνο σίγουρο είναι ότι α Ανέστης διανύοντας την 4η σεζόν στην ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Βελτιωθεί καθόλου.
Αγορινα ασε τις δηλωσεις κ δουλεια , μονο δουλεια ! Αυτα δε χρειαζονται ..παμε γερα μωρη αρρωστιαααααααααααααα
Αν φύγει ο Ανέστης δεν θα με χάλαγε ο Καπίνο για τρίτος. Να υπάρχει συναγωνισμός με ισάξιους τερματοφύλακες.
Για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας keeper άσχετα αν στο γαυρολίμανο του τα κάνανε τσουρέκια.
Αυτά τα περί "καταπίνο" τα βγάλανε οι ίδιοι οι γαύροι για να δικαιολογήσουν την αστεία άμυνά τους. Αυτή είναι και η διαφορά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τον Ανέστη τον έχουμε χίλιες φορές συγχωρήσει όταν έδινε πάσες στον αντίπαλο και τρώγαμε κοροιδίστικα.
Ε ρε με τα απομεινάρια του νιόνιου και του γαύρου τι πάθαμε ; τα θέλουν στην ΑΕΚ ... έλεος ...
Η ΑΕΚ δν εχει αναγκη τα λιμα του γαυρου...
Φιλε θεωρω οτι ο Καπινο ειναι καλυτερος απο την δικη μας τριαδα αλλα και παλι δεν τον θελω στην ΑΕΚ. Η Αεκ φιλε ως μεγαλη ομαδα οταν παρει τερματοφυλακα θα πρεπει να ειναι πολυ καλυτερος απο τον καθε καπινο. Ετσι θα ανεβει και αλλο επιπεδο η ομαδα.
ΗΜΑΡΤΟΝ!
Φιλε μου...μια χαρα ειμαστε με Μπαρκα και Τσιντωτα.....και ο Καπινο ας λουστει την Ολυμπιακοφροσυνη που πουλησε τοσους μηνες.....
Ο καλύτερος Έλληνας keeper σίγουρα δεν είναι, αλλά συμφωνώ είναι πολύ καλός και μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή το κασέ του είναι 500χιλ. Οπότε προτιμώ να μείνει ο Ανέστης παίρνοντας το κάτι παραπάνω (λένε ότι η διαφορά τώρα είναι στα 100χιλ). Νομίζω ότι είναι εμφανής η βελτίωσή του από τη στιγμή που αλλάξαμε (ουσιαστικά αποκτήσαμε) προπονητή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τερματοφυλάκων και ανέλαβε ο Μιχαηλίδης.
Το δεύτερο είναι η ηλικία του. Όντας 23 χρονών με συμμέτοχες στο τσου.λου, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα. Δηλαδή υπάρχει αρκετά μεγάλος ανταγωνισμός και κάποιος μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα. Η ηλικία του παίζει ρόλο επίσης και στο γεγονός ότι και ο Μπάρκας είναι 23, ενώ ο Τσιντώτας 24, οπότε πρέπει να καεί κάποιος. Το καλοκαίρι όλοι κράζανε επειδή δεν έχουμε έμπειρο τερματοφύλακα, και τώρα προτείνεται να πέσει κι άλλο ο Μ.Ο. ηλικίας;
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Τσιντωτας μπορεί να έχει καλύτερη εξέλιξη και από τον Μπαρκα και από τον Ανέστη. Φαίνεται ποιο έξυπνο και ποιο προσγειωμενο παιδί. Τα προσόντα τα έχει μακάρι να εξελιχθεί...
Λοιπόν μην του παίρνετε κι αυτού τα μυαλά όπως πέρσυ του Μπάρκα γιατί μόνο κακό θα του κάνει οκ φαίνεται ότι βλέπει γήπεδο το παιδί και ότι έχει καλό πόδι αλλά λίγο ήρεμα . Μόνο δουλειά Παναγιώτη να καθιερωθεις και γιατί όχι να κληθεις κάποια στιγμή στην εθνική .
Πάντα με αγάπη !!
Τσιντωτα σε παω απ'τη στιγμη που εφαγες ''εξεδρα''για να παιξεις στην ΑΕΚ.Τωρα ομως καθολου λογια αλλα δουλεια και αποδειξεις σε καθε ματς.Καλα ξεκινησες,μην το χαλας τωρα λοιπον...προχωρα αθορυβα...
Απο εποχη Σαχα ειχα να δω βολε διαβητη απο τερματζη! Μπραβο ρε συ Παναγιωτη. Δουλεψε γερα! Η διαφορα γινεται οταν οι αλλοι σε επαινουν να μην επαναπαυεσαι και να προσπαθεις για το καλυτερο!
Οπως απο εποχη Σαχα ειχαμε να δουμε κατι περιεργα γκολ που ετρωγε ο Γιαννης ο Ανεστης...
...Πιο σταθερος,πιο εξυπνος , με καλλιτερες εξοδους απο Ανεστη το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια και η σταθεροτητα για να εχει την ψυχολογια που χρειαζεται σε τερματοφυλακα υψηλων απαιτησεων οπως χρειαζεται η ομαδα πρωταθληματισμου η ΑΕΚ...Νομιζω και ο Καπινο με την δικη μας την τριαρα και την αδικη επιθεση που δεχθηκε για την οβιδα -γκολ του Χριστοδουλοπουλου εχασε την αυτοπεποιθηση του και με κακη ψυχολογια τον πηρε ο κατηφορος ...Παντως δεν ξερομε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν ο πανέξυπνος ΧΙΜΕΝΕΘ θα τον ηθελε τωρα στην ομαδα μας, ομως αυτος ο τερματοφυλακας αν βρει την ισορροπια σε μια νοικοκυρεμενη ομαδα μπορει να εξελιχθει σε ...ΤΕΓΕΑ στο δικο μας πρωταθλημα ,γιατι εχει δειξει οτι μπορει να πιασει τα απιαστα και να παρει ενα παιχνιδι μονος του, οπως εκανε προχθες ο ΤΕΓΕΑ στην ΑΡΣΕΝΑΛ ,που απεκρουσε πανω απο δεκα σιγουρα σουτ για γκολ και εκανε τελικα μαγκα τον ανυπαρκτο σε αυτο το ντερπυ ΜΟΥΡΙΝΙΟ με το 3-1!!!!
Η θέση του τερματοφύλακα όπως και του σέντερ φορ,πέρα από ικανότητες,δουλειά και πίστη στον εαυτό,απαιτεί και γερό στομάχι περισσότερο από κάθε άλλη θέση της εντεκάδας.Ο Τσιντώτας είναι ικανός τερματοφύλακας για μεγάλη ομάδα πιστεύω και έχει αυτοπεποίθηση-τσαμπουκά.Μακάρι να δουλεύει συνέχεια για να βελτιώνεται και να έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί στις δύσκολες στιγμές.
ώ και πιστεύω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότερο τον Τσιντώτα και τον Μπάρκα.Αν φύγει ο Ανέστης τώρα ή το καλοκαίρι,ας τον αντικαταστήσει η ΑΕΚ με έναν έμπειρο γκολκίπερ κι ας υπολογίζεται για 3ος αυτός που θα έρθει.Έχει ήδη δυο εξελίξιμους τερματοφύλακες δεν χρειάζεται και τρίτο στην ίδια ηλικία.
Ο Ανέστης κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος,αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.Εκτιμ
ΥΓ. Φοβερή η ασίστ του Τσιντώτα στο δεύτερο γκολ.Δείχνει την εξυπνάδα του.Αξίζει την εμπιστοσύνη στο ματς-τελικό στη Βιέννη.