Στη σπουδαιότητα του αποψινού αγώνα στη Λιβαδειά στάθηκε ο Χρήστος Γιούσης με δηλώσεις του στη NOVA, λίγο πριν την σέντρα. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ και πρωταγωνιστής στο Ελ Πάσο με δύο γκολ, αποκάλυψε παράλληλα και τι του είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, λίγο πριν τον αποκλείσει -τελευταία στιγμή- από την 18άδα.
Αναλυτικά:
Για τα δύο γκολ που πέτυχε στην Καλλιθέα: «Ήταν καταπληκτική βραδιά, θα τη θυμάμαι για πάντα σίγουρα. Το περίμενα πώς και πως και ήρθε με τον καλύτερο τρόπο: με τα δυο γκολ».
Αν περίμενε ο ίδιος και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες να παίξουν;
«Περιμέναμε το Κύπελλο να αγωνιστούμε. Ίσως να παίξουμε και στο πρωτάθλημα».
Για το σημερινό παιχνίδι και το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είναι αήττητος ως τώρα εντός έδρας:
«Και γι’ αυτό το λόγο μου τόνισε ο κόουτς ότι θα μείνω εκτός αποστολής. Ότι είναι η ομάδα θα είναι «κλειστή», «σφιχτή». Σαν ομάδα θέλουμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές χειμώνα και αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Μετά έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!