Ακόμα πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τους φίλους της ΑΕΚ που επιθυμούν να μεταβούν στη Λιβαδειά την Κυριακή για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Όπως ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, μετά την απόφαση του Υφυπουργου Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για απαγόρευση της μετακίνησης φίλων της Ένωσης, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα του αγώνα, «για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει πως οι φίλοι της ΑΕΚ που επιθυμούν να μεταβούν στη Λιβαδειά, ακόμα κι αν περάσουν τα «μπλόκα» της αστυνομίας, δεν θα βρουν εκδοτήρια ανοιχτά για να προμηθευτούν εισιτήρια και να μπουν στο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τα εκδοτήρια κατά την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά.
Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου μέχρι την Κυριακή 3/12/2017 και ώρα 14:00».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τι γράφετε εδώ μέσα ρε μάγκες θα τιμωρηθεί η ομάδα μας για τυχόν επεισόδια που λέτε θα προκληθούν εκτός γηπέδου ενώ η ομάδα δεν έχει πάρει εισιτήρια;Δηλαδή άμα γίνουν επεισόδια στην είσοδο στην εθνική πάλι θα τιμωρηθεί η ομαδα;Μην γράφετε ότι να'ναι
Φίλε εσύ μη γράφεις ότι να 'ναι... Διάβασε και τα σημερινά σφηνάκια κι ίσως καταλάβεις! Κι όχι για επεισόδια στην είσοδο της πόλης δεν θα τιμωρηθούμε, αλλά αν κάποιοι προσπαθήσουν να μπουν τσάμπα στο γήπεδο με κάνα ντου ΣΙΓΟΥΡΑ θα τιμωρηθούμε!
Ειχα προσκαλεσθεί να δω τον αγώνα από το μπουθ του Λεβαδειακου για σημερα. Δεν θα παω όμως λόγω προβλήματος υγείας. Να σημειώσω οτι ειναι πολύ σίγουροι πως θα μας μπλοκάρουν σήμερα. Λετε να εχει σχέση το οτι πανηγυρίζαν μεσα στο Καραισκάκη το γκολ που εφαγε η ομαδα τους στο 90? Μπα δε νομίζω... ιδέα μου θα ειναι.
Πιστευω οτι μια σοβαρή ΑΕΚ μπορεί να περάσει από εκει με το διπλό, ότι και να κάνουν. Και μια ευχή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τους ευχομαι ταχύ αφανισμό!
Είναι αμαρτία κύριε κομποτη θα ανέβουν οπαδοί του Ολυμπιακού να σας στηρίξουν !!!! Που θα βρουν εισητήρια!!!!! Εκτός αν τους έχεις στείλει μπλοκακια !!!!! Πόσο ξεφτιλισμενοι είναι όλοι οι γαυρόφρονες κόμπλεξ κόμπλεξ κόμπλεξ σιχτιριασμενα ζώα.
Τι περιμέναμε από το τσιράκι των γάβρων . Θα φάνε όμως μια τριάρα και θα χαλαρώσουν !
μια φορα λερες.....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΡΕΣ....
Ακριβώς ότι έγινε και με την απαγόρευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να πάνε στην Ξάνθη δηλαδή...
Ρε ούτε σεντ μην του δώσουμε του σουβλατζη.Αυτός θα χάσει όχι εμείς.
Εγώ ένα πράγμα δεν αντιλαμβάνομαι,η ΠΑΕ γιατί σιωπά ? Γιατί έτσι ανεχόμαστε τέτοια ανισότητα ? Η Ξάνθη είναι γεμάτη παοκια κ εμείς απαγόρευση αλλά από την επίσημη ΑΕΚ ούτε κιχ ,αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. .
Ο Σουβλατζης δίνει εισιτήρια μονο σε γαυρους συνδεσμιτες γιατι είναι γαυροπαραρτημα , ο Περίεργος εγινε Ιβανοπαραρτημα απο ότι κατάλαβα και μεις πρέπει να παλεψουμεεε σθεναρά ... ΑΕΚαραααα
Κομποτη,εκτος απο ταυτοτητα ζητα και ΑΜΚΑ-ΑΦΜ καθως και το γεονολογικο δενδρο μην τυχον ειναι και προσφυγας Κων/πολιτης η Μικρασιατης.
το Λεβαδειακακι λογικα εχει καβατζωθει και βγαζει απο αλλου τη "χασουρα" απο τη μη εισπραξη εισητηριων.
Ευχομαι γρηγορα εκει που ανηκετε, στον αφανισμο
ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΣΙΜΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ !!!!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΟΎΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ...
ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ:
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ...
Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται. Σιγα μην αφησουμε μονη την ομαδα. Οσοι μπορουμε και εκει και παντου
Μην τσιμπήσετε οπαδοί της ΑΕΚ στις προκλήσεις του υπουργού και μην πάτε Λιβαδειά !
Σκοπός του υπουργού ήταν να εξοργίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ και να τα βάλουν με την αστυνομία για να μας τιμωρήσουν ...αφού δεν βρίσκουν άλλο τρόπο .
Δεν ντρέπεστε ρε εσείς εκεί στην ΠΑΕ Λεβαδειακος??? που με αυτό τον τρόπο προσβαλετε τους φιλόξενους ανθρώπους εκεί τους ντόπιους στην Λειβαδια που είναι πάρα πολύ καλοί και φιλόξενοι άνθρωποι..... ***Ότι και να κάνετε οι ΑΕΚτζηδες θα έρθουν στην πανέμορφη πόλη της Λειβαδιας με τους υπέροχους φιλόξενους ανθρώπους....... ***Παιδιά της original21 πέρυσι θυμάμαι έναν πάρα πολύ καλό φιλόξενο Κύριο που είναι το σπίτι του εκεί δίπλα ακριβώς στο γήπεδο και τον είχατε επισκεφτεί και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σας είχε ανοίξει κυριολεκτικά το σπίτι του ο άνθρωπος. Και αύριο Κυριακή εκεί στην Λειβαδια με γλυκά.........!!!!
Οικοδομή, βουνό και στα διπλανά σπίτια με γλυκά στα χέρια, αφού έτσι θέλουν, τρόποι υπάρχουν...
ΥΓ. Μόνο διπλό στη Λιβαδειά
Αν μας στήσουν και διαιτητικά θα μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα ...
Δε χρειάζονται εισιτήρια για τα σπίτια τριγύρω βρε