Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ατομικό ο Γεωργίου

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση ο παίκτης του Ιωνικού, Γεωργίου, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με μια προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού για την αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα, τη Δευτέρα.

Από κει και πέρα ο Μπάγιτς στην αρχή προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ενώ στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του.

Ο Γεωργίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Βασίλη Βούζα. Ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ