Με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες το Λαύριο ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κυριακή (3/12, 17:00) την ΑΕΚ. «Η ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες υπερβάσεις. Και παίρνει νίκες που δεν είχε πάρει πέρυσι, με τρόπο, μάλιστα, εμφατικό και το σπουδαιότερο παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γιατί σε κάθε ματς μας κάνουν υπερήφανους», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας, καλώντας εν συνεχεία τον κόσμο του Λαυρίου να γεμίσει την Κυριακή το γήπεδο: «Τα παιδιά έχουν πάντα ανάγκη το χειροκρότημα του κόσμου. Τους δίνει μεγάλη ώθηση. Κι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μας αναλογεί απέναντι στην πανίσχυρη ΑΕΚ, πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο! Όλο το Λαύριο την Κυριακή πρέπει να είναι στο γήπεδο!».
Από την πλευρά του Δημήτρης Κακλαμανάκης δηλώνει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί με αποφασιστικότητα και τόλμη απέναντι στην ΑΕΚ:
«Είμαστε καλά τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να νιώθουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στη μάχη με την ΑΕΚ. Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε... Στην έδρα μας, άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, όσο ισχυρός κι αν είναι.
Και εκείνος, περιμένει τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το ματς: «Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, πιστεύω ότι ο κόσμος του Λαυρίου είναι ενθουσιασμένος με την ομάδα και θα γεμίσει το γήπεδο! Το χειροκρότημα των φιλάθλων μας είναι για όλους εμάς τεράστια αναγνώριση και δύναμη!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
