Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί τον Γενάρη και ο Μανόλο Χιμένεθ για πρώτη φορά άνοιξε τα... χαρτιά του, σχετικά με το πόσες μεταγραφές θεωρεί ο ίδιος πως χρειάζεται η Ένωση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μιλώντας στη ΝΟVA ο προπονητής αποκάλυψε πως μετά τους τραυματισμούς των Μάνταλου και Γιόχανσον η ΑΕΚ θέλει να τον αντικαταστήσει και επιπλέον να αποκτήσει ακόμα δυο παίκτες. Αναλυτικά ο Χιμένεθ είπε:
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους νέους ποδοσφαιριστές κόντρα στην Καλλιθέα: «Όλοι αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μου για την δουλειά που έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Όλοι οι νεαροί αποτελούν το μέλλον της ΑΕΚ και απαιτείται ωριμότητα και να συνεχίσουν να δουλεύουν. Ο Γιούσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ναι μεν χθες σκόραρε δύο φορές, αλλά είναι καλός από την πρώτη μέρα και μου έδειξε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Δεν φοβάται να κάνει το λάθος και αυτό είναι σημαντικό για του νέους. Όμως θα ήθελα να υπάρξει υπομονή γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμοι, τώρα χτίζονται. Όλοι ξέρουμε ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου την μία στιγμή είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος. Δεν θέλω να νιώσουν ότι είναι έτοιμοι και να έχουν την πίεση ότι τους ζητάνε πάρα πολλά πράγματα όταν παίζουν».
Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο η συμμετοχή των νέων παικτών: «Είναι μία διαδικασία εξέλιξης, δεν γίνεται ένας νέος παίκτης να εξελιχθεί από την μία μέρα στην άλλη, χρειάζονται εμπιστοσύνη και υπομονή. Πάντα μου έδινε υπερηφάνεια να δίνω ευκαιρίες στου νέους, από τότε που ήμουν στην Σεβίλλη και κάποιοι παίκτες στους οποίους έδωσα ευκαιρία παίζουν ακόμα Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτό που μου αρέσει είναι να δημιουργώ ποδοσφαιριστές και όχι να είμαι ένας προπονητής που φτιάχνει μόνο ενδεκάδες. Μου αρέσει να δουλεύω ξεχωριστά με κάθε παίκτη και μπορεί να χρειαστούν μήνες και χρόνια για να ολοκληρωθεί, όμως μου αρέσει».
Για το αν θα εμπιστευτεί τους Γιαννούτσο και Γιούση και στο πρωτάθλημα ή αν η πίεση του πρωταθλητισμού είναι μεγάλη: «Δεν είναι θέμα αν θα τους βάλω ή όχι, αλλά να βελτιώνονται με την καθημερινή δουλειά. Όταν τα παιχνίδια το καθορίσουν και οι συνθήκες είναι κατάλληλες, δεν έχω κανέναν φόβο να βάλω κάποιον παίκτη που θα βοηθήσει. Το βάρος και η πίεση πέφτει σίγουρα στους εμπειρότερους, αλλά έχουμε και το παράδειγμα του Τζανετόπουλου, που έπαιξε μέσα στην Μίλαν απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Σίλβα. Μας λείπουν βασικοί παίκτες, είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών και η πίεση πέφτει πρώτα σε εμένα και μετά στους πιο έμπειρους . Οι νεαροί καλούνται να βελτιώνονται καθημερινά και όταν τους ζητηθεί θα συμμετέχουν και θα αποδώσουν. Η αξία αυτής της ομάδας είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν καλυφθεί οι απουσίες και η ομάδα είναι στους στόχους της. Αν θέλουμε τίτλο, πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και Κύπελλο πρέπει όλοι να καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια»
Για το πώς αισθάνεται μακριά από τον πάγκο και αν έχει μετανιώσει περισσότερο για την συμπεριφορά του: «Είτε μετανιώνεις είτε όχι, δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο. Πιο πολύ αισθάνθηκα πολύ άσχημα για την κακή ερμηνεία που έγινε στην όλη κατάσταση. Από πάνω πάντως το παιχνίδι σου φαίνεται πολύ πιο εύκολο. Όταν είσαι στο ίδιο ύψος με την ομάδα είναι πολύ πιο δύσκολο να δεις τα κενά, ή αυτά που κάνεις καλά. Τώρα καταλαβαίνω κάποιους προπονητές που είχα στο παρελθόν, οι οποίοι ξεκινώντας στο παιχνίδι ήθελαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά για να έχουν διαφορετική οπτική γωνία και να κάνουν τις διορθώσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω περάσει άσχημα σε αυτά τα δύο παιχνίδια και λόγω της θέλησής μου να έρθω σε επαφή με την ομάδα έχω κάνει λάθη και έχω έρθει σε επαφή με κόσμο που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο! Έψαχνα οποιονδήποτε τρόπο για να έρθω σε επαφή με την ομάδα».
Για το ματς με τον Λεβαδειακό και αν είναι σημαντικό να αναδειχτεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια χειμώνα: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Οι ποδοσφαιριστές κουράζονται να ακούν ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Όταν το λέω αρχίζουν και χαμογελάνε. Αλλά πραγματικά όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και το αμέσως επόμενο είναι το πιο σημαντικό φυσικά. Θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο ως πρωταθλητές χειμώνα και το αξίζουμε. Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα μένει πολύς χρόνος. Θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές, δεν νομίζω ότι θα έχει κριθεί 3-4 αγωνιστικές πριν τελειώσει. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ξέρουμε όλοι ποιες μπορεί να είναι. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο να κερδίσεις μία ομάδα όπως ο Λεβαδειακός στην έδρα του»
Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα και τώρα είναι πιο κοντά στο πρωτάθλημα: «Τώρα πληρωνόμαστε, είναι σημαντικό. Και στην πρώτη μου θητεία υπήρχε το ίδιο συναίσθημα, υπήρχε αυτός ο φίλαθλος, ο εργάτης της ΑΕΚ που αγαπούσε την ΑΕΚ. Αυτό είναι και που με έκανε να γυρίσω σε αυτή την ομάδα, είναι ομάδα της καρδιάς. Δεν έχει αλλάξει αυτό φυσικά, αλλά τώρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να μεγαλώσουμε και κάθε μέρα να φτάνουμε πιο μακριά. Αλλά θα πρέπει να έχουμε την ικανότητα να ξεχωρίσουμε ότι επειδή η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία που λειτουργεί με την καρδιά, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Πρέπει να δουλέψουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Κάποια παιχνίδι μπορείς να τα κερδίσεις επειδή πρέπει, αλλά τα πρωταθλήματα τα κερδίζεις επειδή σε διακρίνει η ποιότητα».
Για το πόσους παίκτες θα ήθελε τον Γενάρη για να πετύχει τον στόχο του τίτλου: «Με δεδομένες τις μετάγραφες που κάναμε το καλοκαίρι ίσως τώρα θέλαμε μόνο έναν δυο παίκτες ακόμη. Όμως προέκυψαν οι τραυματισμοί δυο πολύ σημαντικών παικτών του Μάνταλου και του Γιόχανσον. Οπότε για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική θέλουμε δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις και ίσως 1-2 ακόμη. Η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε αυτόν που θέλουμε, ίσως πρέπει να έχει κακές σχέσεις με την ομάδα του και να είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα. Θα κάνουμε το καλύτερο και ό,τι γίνει θα είναι αποδεκτό, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα».
Για το αν η ενίσχυση θα είναι μακροπρόθεσμή ή βραχυπρόθεσμη μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμών: «Για να βελτιωθείς πρέπει να αποκτήσεις παίκτες που θα αποτελέσουν κληρονομιά για την ΑΕΚ. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά η τύχη δεν μας βοήθησε, ήταν λίγο άδικη μαζί μας και χρειαστήκαμε βοήθεια από παίκτες που ήταν εκτός. Η σπονδυλική στήλη της ομάδας έχει πληγωθεί, καθώς ήταν αρκετό καιρό εκτός οι Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς, ο Σιμόες ήταν ανάμεσα στα μαξιλάρια και τώρα λείπε ο Γιόχανσον και ο Μάνταλος. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να κάνουμε το μέγιστο. Είναι δύσκολο για τον χειμώνα, αλλά η αξία αυτής της ομάδας έχει αποδειχτεί από όσους υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και έχουν βοηθήσει».
Για το πάθος και την αυταπάρνηση που δείχνουν οι παίκτες και αν είναι έργο δικό του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα καλά του λόγια. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε κάθε επάγγελμα το αφεντικό μπορεί να λέει, αλλά ο εργαζόμενος είναι αυτός που αποδίδει. Εγώ λέω στους παίκτες και αυτοί το κάνουν. Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος μετάδοσης, αλλά τα συγχαρητήρια τα αξίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο εγώ, γιατί αυτοί είναι που εφαρμόζουν μέσα στο γήπεδο αυτά που τους λέω».
Για το γεγονός ότι έγινε ο τρίτος προπονητής της ΑΕΚ που ξεπερνά τους 100 αγώνες: «Το ήξερα, ένας φίλος μου το σχολίασε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ξεπέρασα τους 100 αγώνες, αλλά μερικές φορές τα νούμερα είναι ψυχρά. Ίσως κάποιοι προπονητές έμειναν λιγότερο καιρό από εμένα και έκαναν περισσότερα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι να συνεχίζω την δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Eιπε και κατι αλλο οτι οταν εισαι στην εξεδρα η στα θεωρεια βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνια τον αγωνα και πολυ περισσοτερο την ομαδα σου και ευκολοτερα μπορεις να διορθωσεις κατι παρα οταν εισαι στον παγκο στο ιδιο υψος με το χορταρι γιατι εκτος του οτι βλεπεις ολο το γηπεδο και τις κινησεις και των δυο ομαδων εισαι και πιο ψυχραιμος να δεις πως θα βελτιωσεις το παιχνιδι της ομαδας σου.
ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΔΩΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ... ΜΑΝΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ...
Αυτό το είχα διαχρονική απορία. Το πόσο πιο δύσκολο είναι να δεις από το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου την λειτουργία της ομάδας σε σχέση με την πανοραμική οπτική που έχεις από την εξέδρα. Βλέποντας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το διαπίστωσα. Παλαιότερα ήταν μόδα κι οι σκαμμενοι πάγκοι με τα κεφάλια στο ύψος του χορταριου. Χαχα οπτική μόνο για τις κάλτσες.
ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .... ΓΙΟΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;
Εγώ θα καταθέσω μία άποψη για το φετινό ρόστερ και τι πιστεύω ότι χρειαζόμαστε.
• Στην θέση του τερματοφύλακα. Πιστεύω ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα καλά ματς του Ανέστη και να τον δώσουμε - έστω και 1.000.000€, αν μπορέσουμε με τις εμφανίσεις στο Europa League κυρίως κόντρα στην Μίλαν-Μίλαν -.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν θέλουμε και πολλά επιτυχία θα είναι το εκατομμύριο. Δίνεις ένα ποσό από αυτά που θα βγάλεις από τον ανέστη και παίρνεις από την Ξάνθη τον Ζίβκοβιτς. Είναι 28 χρόνων και φέτος έχει συνολικά 13 συμμετοχές και στις 6 από αυτές έχει κρατήσει το μηδέν.
Έχω ακούσει άτομα να θέλουν από Super League τον Κυριακίδη, του Παναιτωλικού αλλά δεν τον πολύ πιστεύω.
Έτσι έχει και ο Μπάρκας σκληρό ανταγωνισμό. Ο Τσιντωντας που τον πίστευα δεν μου εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη πλέον και έχεις τον Ντούνη σαν 3ο.
• Στην θέση του αριστερού μπακ. Αποδέσμευση Βινίσιους. Κρατάς τον Λόπες για πρώτο και αγοράζεις τον Ρότσα από τον Παναιτωλικό.
Φθηνή και αξιόπιστη λύση για μπακ απ του Λόπες. Ο Χουλτ και πιο ακριβός είναι και δεν θα ξέρεις ποιον να βάλε επειδή είναι και οι 2 πολύ καλοί. Έτσι εμπιστεύεσαι Λόπες βασικό που έχει δεθεί με την ομάδα κιόλας και εναλλακτική ο Ρότσα που θα κάνει σωστά την δουλειά του.
• Στα στόπερ. Κρατάς Βράνιες, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο και ανανεώνεις Τσιγκρίνσκι. Κανείς και τον Γιαννούτσο αριστερό στόπερ αφού πάει καλύτερα από αριστερό μπακ. Στην τελική παίρνεις Μαυροπάνο ή Μιχάι και έχεις έναν ακόμα στόπερ που πάει καλά και μπορεί να σου βγει.
• Στο δεξί μπακ. Κρατάς Μπακάκη βασικό και Γκάλο δεύτερο ή πουλάς Γκάλο και παίρνεις Μύγα ή Κυβρακίδη.
• Στην θέση του αμυντικού χαφ (6άρι). Έχεις Σιμόες, ανανεώνεις και Γιόχανσον και κανείς τον Τζανετόπουλο από στόπερ αμυντικό χαφ που δείχνει καλύτερος. Στην τελική παίρνεις και Κουρμπέλη ή Σιώπη αλλά δύσκολα θα δώσει ο τίγρης λεφτά σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό.
• Στα κεντρικά χαφ (8άρι). Έχεις Γαλανόπουλο και Κονέ (που παιζει και 10άρι) και απλά παίρνεις και Χολζχάουζερ και κλείνεις.
• Στην θέση 10. Έχεις Κονέ και Μπακασέτα, συν ότι μπορεί να παίξει και ο Λιβάγια και απλά κάποια στιγμή γυρνάει και ο Μάνταλος. Ο Μασούντ, δεν αξίζει σε αυτήν την ηλικία.
• Στο αριστερό εξτρέμ. Διώχνεις Τρίστασον αφού δεν τον υπολογίζεις και έχεις και τον Βλαχομήτρο για εκεί. Παίρνεις τον Μοχτάρ, που ξέρει μπάλα και σκοράρει και μοιράζει και κρατάς και Πατίτο να παίζει μία αλλαγή του Μοχτάρ και μία του Λαζάρου ανάλογα τα ματς.
• Στο δεξί εξτρέμ. Έχεις Λάζαρο και Πατίτο αν χρειαστεί όπως είπα. Αν μείνει έχεις και Κλωναρίδη και για τις δύο πλευρές.
• Στο σέντερ φορ. Κρατάς Λιβάγια, το καλοκαίρι παίρνεις και Αραούχο κανονικά και έχεις και τον Γιακουμάκη.
Υγ. Προσωπικές απόψεις, δεν έχω θέμα με τα dislikes, αν θέλει κάποιος ας απαντήσει αν έχει άλλη άποψη δεν δαγκώνω, κουβέντα να γίνεται. Εγώ απλά είπα τι θα ήθελα πιστεύοντας πως κάπως έτσι σκέφτονται ο Λυμπερόπουλος και ο Μανόλο.
Ο Λύμπε, κοιτάει αρκετά την ελληνική αγορά.
Συμφωνω για γκαλο να πουληθει γτ πλεον δεν ειναι αφτοσ που ηταν κ καλιτερα ο μπακακης.κιβρακιδης το παρακολου8ω κ εγω .για αριστερα ο κουτρης μ αρεσε αλλα λογο γαυρπυ αστον.ο χατζησαφι του πανιωνιου καλος παικτης.στο κεντρο σιωπης κ κουρμπελησ συμφωνω αλλα λογο ομαδων δυσκολο.πατιτο τρισταστον φευγπυν.νονιζω καιρος ο κλωναριφης να παει εξτρεμ.γτ οπως παει αμπαλος θα βγει.να βγει γραμμη βα εκμεταλευτουμε την ταχυτητα του..δεξια θελουμε μπακ του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λαζαρπυ.δεκαρι ο λιβαγια ο κονε κ ο μπασετας.ο κονε μ αρεσει για αντι γιοχανσον. Αριστερα συμφφωνω για μοκταρ σλλα μπορουμε κ κσλιτερα
εγώ για αντικαταστάτη του Μάνταλου θα ήθελα κανά δανεικό από Ισπανία για 6 μήνες
Νομιζω οτι απο το καλοκαιρι η ΑΕΚ καθε μερα παει πιο μακρυα...
Attacking Midfield : Alejandro Romero Gamarra Jan 11, 1995 (22) / Nicolas Gimenez Jan 16, 1996 (21)
left Centre-Back : Alexander Barboza Mar 16, 1995 (22) Height: 1,93
Left Wing : Santiago Rosales Mar 22, 1995 (22)
Καλύτερος και νεώτερος ο Αυστριακός, αλλά φθηνότερος ο Μασούντ. Η Αούστρια θα ζητήσει 500 στην ξεφτίλα ενώ ο Μασούντ στοιχίζει 120. Οπότε παίρνεις τώρα να κάνεις τη δουλειά σου τον Μασούντ για 6 μήνες + 1 χρόνο με οψιόν και κλείνεις τον άλλον τσάμπα για το καλοκαίρι.
το συμβολαιο του αυστριακου ληγει τον ιουνιο και με 100-150 χιλιαδες το πολυ τον εχεις. να δωσουμε 120χιλ για να σπασουμε την ρητρα ενος 34χρονου ? ειναι πολλα. ο Μασουντ δεν κανει για την ΑΕΚ.
στην πρώτη μου θητεία υπήρχε το ίδιο συναίσθημα, υπήρχε αυτός ο φίλαθλος, ο εργάτης της ΑΕΚ που αγαπούσε την ΑΕΚ. Αυτό είναι και που με έκανε να γυρίσω σε αυτή την ομάδα, έιναι ομάδα της καρδιάς
οπωσδηποτε αριστερο μπακ, δεν νοειται ομαδα που παει για 3 στοχους να εχει συνολικα 3 ακραια μπακ
Στάσου στο ύψοs των περιστάσεων...
Εγώ πιστεύω αυτό το μια είναι για το αριστερό Μπακ και αυτό το δύο για εξτρέμ το γεγονός όμως ότι τα ξεχώρισε και δεν είπε δύο αντί καταστατες για Μάνταλο και Γιόχανσον και +2 μεταγραφές συμενει όπως έγινε και το καλοκαίρι για τα στόπερ (επέλεξε γιανουτσου για 6 αντί για κάποιον μέτριο) πως πιστεύει τους μικρούς ( και λέω μικρούς και όχι μικρό γιατί είναι δυο γιουσης και βλαχομητρος) μου αρέσει πολύ έτσι όπως τα είπε και ελπίζω να το ερμηνεύω σωστά! Επίσης μου αρέσει που η ομάδα βγάζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτέλους υγεία καιρός να βγάλουμε και εμείς σαν οπαδοί και σαν φίλαθλοι αυτό πού έγινε με τον τραμπούκο χθες και την φανέλα του γιουση ήταν απαράδεκτο το παιδί ήθελε να την κρατήσει και ο άλλος με το έτσι θέλω του την πειρε δεν ήταν καθόλου σωστό και πέρασε και στα ψηλά....
Ειμαστε ολοι μαζι σου Μανολο. Πρωταθλημα και Κυπελλο εσυ και οι παιχταραδες μας.Αυτο ειναι το σωστο!!!
Πες και europa και ας μην έρθει έτσι για τον ενθουσιασμό!
εμένα και μόνο γιουρόπα μου κάνει ... :-)
στο σπορ φμ γραφει ακριβως το ιδιο και αντι για 1-2 ακομα γραφει 2-3...τελικα τι ειπε?
και ξαφνικα ο Παοκ ανακοινωσε οτι δεν υπολογιζει πια τον Λεοβατς. Ρε, λετε να παιξει κατι?
φτάνει με τις σαβούρος τον άλλον.. σταματήστε να κοιτάτε παίκτες του παοκ του παναθηναικού και του γαύρου.. ούτε έξω απ τα σπάτα να μη περάσουν!!! Έχουμε σκάουτερς έχουμε τεχνικό διευθυντή.. θα βρουν καλύτερους.. πάντα έβρισκαν!!!
Ούτε καν. Εκτός αν εννοείς να πάρει ο ΠΑΟΚ Βινι.
Σου αρέσει ο λέοβατς ; Προσωπικά όχι ...
φυσικα και δεν μου αρεσει. απλα το ταιμινγκ μου εκανε κλικ.
Θεος φυλαξοι....Χειροτερος και απο βινι ειναι ο ανορεξικος αμπαλος του μπαοκ.Χιλιες φορες Ροτσα μια χαρα μπακ απ για Λοπες θα ναι.Ομως για κεντρικα χαφ και εξτρεμ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μεταγραφες ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
ΕΛΕΟΣ!
Μεταγραφές όσες και οποίες θες αλλά στήριξε και τους νεαρούς
Να συμπληρωσω, τους νεαρους που αξιζουν και οχι οσους εχουν πιο διασημο μανατζερ...
Δεν πιστεύω να εννοείς Ανταμ ο οποίος έχει φοβερό ταλέντο και τώρα τελευταία έχει ανακάμψει, ενώ άλλαξε και μάνατζερ
Οχι δεν εννοώ τον Ανταμ και δεν θεωρώ οτι έχει φοβερό ταλέντο και έχει ανακάμψει επίσης. Αν δεν τον κανει καποιος Οχταρι μπάλα δεν θα παίξει παρα μονο σε μικρομεσαίες ομάδες.
Ελπίζω να εννοείς εξαρι, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Αν εννοείς εξαρι συμφωνώ ότι αυτή η θέση του ταιριάζει αλλά θεωρώ ότι και σαν στόπερ και σαν χαφ είναι εξαιρετικός. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω για ποιον μιλάς γιατί δεν ξέρω νεαρό παίκτη της ΑΕΚ ή μάλλον γενικά Έλληνα παίκτη της ΑΕΚ που να μην αξίζει
Στο δεύτερο σκέλοs 100% μαζί σου.
Για το πρώτο δεν κατάλαβεs μέχρι τώρα ότι δεν είχε λόγο αυτόs;
Είπα εγώ ότι κάνει κουμάντο ο Μανόλο?
Σωστός ο κοουτς ,Καρυδατος ,η διοίκηση εφόσον επιθυμεί σφόδρα το πρωτάθλημα όπως και ολοι μας,ας φροντίσει να καλύψει τα κενά...(άλλωστε υπάρχει το μαξιλαράκι των χρημάτων του ΟΥΕΦΑ)
Πολυ εξυπνο αυτο του Χιμενεθ γιατι πλεον ριχνει το μπαλακι στον Τιγρη. Βγαινει δημοσι και λεει για να σου παρω πρωταθλημα θελω 3-4 μεταγγραφες και παικτες απο το πανω ραφι οχι παλτα. Αρα ο Χιμενεθ ειναι καλυμενος απο την πλευρα του.
Τωρα απο εκει και περα παιρνεις Ροτσα αρριστερο μπακ μια καλη λυση. Αμυντικο χαφ μου αρεσει παρα πολυ ο Ινσαλντο του Αστερα σκυλος αλλα οπως ειπε και ενας φιλος Ζουκολινι. Και μια εξτρεμαρα.
μπραβο του γιατι η ομαδα ειναι φως-φαναρι οτι θελει ποιοτικες λυσεις και οχι μπαλωματα. Μην ξεχναμε οτι ειναι ηδη -2 βασικους παιχτες που δεν εχει και σοβαρους αντικαταστατες τους στον παγκο! Τωρα πρεπει να δρασει ο τιγρης! Τωρα ειναι η ωρα για σοβαρες προσθηκες! Δεν θα ξαναβρουμε τετοια ευκαιρια για πρωταθλημα!
Ο Isnaldo είναι αριστερό χαφ - εξτρέμ
Εκτός του αμυντικού χαφ και του αριστερού μπακ που θέλουμε οπωσδήποτε, το ιδανικό θα ήταν να πάρει ένα οχταροδεκάρι με κάθετη πάσα (π.χ. Χολτζχάουζερ ή Μασούντ) κι ένα κλασικό αριστερό εξτρέμ. Πάντως αν πάει μόνο για 1 μεσοεπιθετικό δεν αποκλείω να πάει στην πρώτη περίπτωση λόγω του 3-5-2 στο οποίο ουσιαστικά εξτρέμ είναι τα πλάγια μπακ.
"Χολτσχαουζερ ή Μασούντ",σα να μου λες ότι υφίσταται τέτοιο δίλλημα.Πολυ καλύτερος παικτης ο Αυστριακός,καλύτερος χαρακτήρας,και εννέα χρόνια μικρότερος.
Βημα-βημα η ομαδα πιστευω με τις 3-4 καταλληλες προσθηκες θα γινει αγνωριστη! Χρειαζομαστε σιγουρα ενα 10αρι ενα 6αρι και ενα αριστερο μπακ. Τωρα αν καταφερουμε και βρουμε αριστερο εξτρεμ στην θεση του Τριστασον (γιατι απο οτι καταλαβα την κανει τον Γεναρη) θα μαστε καλυμμενοι..
Μεγαλος προπονητης ο Μανολο, ξερει να παιρνει το 100% απο τους παικτες του. Ολοι οι παικτες τον σεβονται ενω εχει μεγαλη εμπειρια και με τους μικρους. Εχει βγαλει σπουδαιους παικτες απο ακαδημιες και νιωθω σιγουρια πως θα πραξει το ιδιο και στην ομαδαρα μας
Υπαρχουν παικτες να φαν και οι κοτες... εχουμε ομως τις διασυνδεσεις να βρουμε νεους Σιμοες και νεους Γιοχανσον πλεον? Βλεπω να ακουγονται κατι παικτες απο Ελλαδα και ανυσηχω τρομερα! Οχι γιατι ειναι απο την Ελλαδα αλλα γιατι δεν κανουν για την ΑΕΚ του 2017-18!
μονο εγω το βλεπω σαν να πεταει μπαλακι?για τις μεταγραφες εννοω
Αμυντικο χαφ σκυλι , Χολτσχαουζερ , αριστερο εξτρεμ γραμμης , αριστερο μπακ πισω απο Λοπεζ. Με τεσσερις μεταγραφες τους χαιρετας απο τωρα ολους!
Aν δεν απατώμαι,είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για το πόσεs μεταγραφέs θέλει.Και(μολονότι κάτι μου λέει ότι με το"κακέs σχέσειs με την ομάδα του ίσωs φωτογραφίζει τον Μασούντ),ζητά αντιΜάνταλο,αντιΓιόχανσον και"ίσωs 1-2 ακόμα".Ευελπιστώ δύο πράγματα.
ινίσιουs μπορεί να κοστίσουν ακριβά...
1.Μίνιμουμ 3 μεταγραφέs ΟΥΣΙΑΣ(αλα Βράνιεs),να μπουν και να προσφέρουν άμεσα(άρα ενδείκνυνται περιπτώσειs Ρότσα) για ένα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που δεν μπορεί να περιμένει...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2.Να "απαιτήσει"τα θέλω και να ασκήσει τα βέτο που αρμόζουν στον θεσμό του προπονητή τηs ΑΕΚ.Άλλεs περιπτώσειs Τρίστασον,Πατίτο,Β
Μανωλη μαζι σου, σε γουσταρουμε παμε δυνατα ειναι δικο μας φετος! Αλλοθρησκοι ηρθε η ωρα σας!! ΑΕΚΑΡΑ ρεεεε!!
Η ομαδα χρειαζεται 4 παιχτες:
1) Αριστερο μπακ για να μοιραζεται τη θεση με τον Λοπεζ με διαφορετικα χαρακτηριστικα, ισως οχι τοσο καλο επιθετικα αλλα σκληροτραχυλο αμυντικα. Να δημιουργησουμε δηλαδη ενα αντιστοιχο διδυμο Μπακακη-Γκαλο απο αυτη την πλευρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2) Αμυντικο χαφ (6αρι). Ο Σιμοες πρεπει να παιρνει ανασες, αλλα επειδη εχει δειξει οτι μπορει να βγαλει πολλα παιχνιδια μεσα στη σεζον, δεν χρειαζεται να δαπανηθουν υπερβολικα χρηματα για τον κοφτη του κεντρου. Θα ειναι ενας παιχτης rotation.
3) Κεντρικο χαφ (8αρι-10αρι) με δημιουργικες ικανοτητες. Ο Χολτσχαουζερ ειναι πολυ καλη περιπτωση, μετα το ματς μας και απο τοτε που ξεκινησε το ενδιαφερον μας τον εχω παρακολουθησει αρκετα. Ειναι ενας παιχτης με πολυ καλη κινηση, πασα και στημενα, αλλα θελει εναν παιχτη τυπου Σιμοες διπλα του, για να τον συμπληρωνει σε τρεξιματα και καλυψη. Οποτε δεν ειναι ο αντι-Σιμοες αλλα ενας παικτης 11αδας για να κανουν διδυμο.
4) Αριστεροποδαρο εξτρεμ τυπου Λαζαρου ή Μπαρμποσα για το 4-2-3-1 και το 4-3-3 οπου θα μπορει να σκοραρει αλλα και να δημιουργει. Η ΑΕΚ του '95-'96 επαιζε με Τσιαρτα και Κωστη σ' αυτες τις θεσεις κι εκαναν παπαδες και οι δυο. Δεν συγκρινω αυτους τους παιχτες γιατι θα ηταν ιεροσυλια (αν και τετοιους πρεπει να φερνουμε πλεον στην ομαδα) αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ο παιχτης ειναι καλος δεν χρειαζεται να ειναι σπριντερ. Ας εχει τεχνικη, πασα και τελειωματα και ας ειναι η ταχυτητα του σε φυσιολογικα πλαισια για τη θεση.
ΥΓ1: Ο Μανταλος οταν γυρισει πρεπει να παιζει μονο 10αρι στο 3-5-2 και το 4-2-3-1 ή 8αρι σε 4-3-3.
ΥΓ2: Ο Γιοχανσον πρεπει να παιζει κυριως 6αρι στο 3-5-2 και το 4-2-3-1 ή σπανια 8αρι σε 4-3-3.
ΥΓ3: Ο Γιουσης πρεπει να ειναι η πρωτη εναλλακτικη στα εξτρεμ (του Λαζαρου και του νεου αποκτηματος). Τετοιο ποδοσφαιρικο θρασος ειχα να δω απο Παπασταθοπουλο και Νινη σε αυτη την ηλικια. Αν δουλευτει και μεινει προσγειωμενος θα κανει την καριερα του πρωτου και δεν θα καει οπως ο δευτερος.
ΥΓ4: Βινισιους, Αϊνταρεβιτς, Πατιτο, Τριστασον ας πανε στην ευχη του Θεου. Εξοικονομουμε πανω απο μυριο απο τους συγκεκριμενους ποσο μαλλον αν καταφερουμε και πωληση.
Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βγει η χρονιά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε καλύψει τα κενά του Γιόχανσον και του Μάνταλου είναι γελασμένος! Ο Σουηδός ήταν η ραχοκοκαλιά της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή και ο Μάνταλος ήταν ο πιο δημιουργικός παίχτης καθώς όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του!!! Δεν πιστεύω λοιπόν να θεωρεί κανένας ότι μπορεί να βγει η χρονιά με τον Μπακασέτα επειδή έβαλε γκολ στον Πλατανιά....
Τέσσερις καλες μεταγγραφες είναι μια χαρά για Δεκέμβρη που οι επιλογές θέλουν διπλάσια προσοχή στις γνωστές θέσεις που ποναμε
Χαφ που να εχει δημιουργια θελουμε....για τον αυστριακο απο ενα ματς ολοι σας τον βγαλατε παικταρα...για μενα δεν ειναι ...γιατι εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα....ειναι αργος....και στο σημερινο ποδοσφαιρο η ταχυτητα με την τεχνικη ειναι το α και το ω που ηταν λοιπον αυτος στο β ημιχρονο που η ΑΕΚ επαιξε με σωστη διαταξη?τι εκανε?που φανηκε?στο α με αινταρεβιτς...χαιρω πολυ.... ....χθες λεγαμε για ελληνες παικτες.....ο κουρμπελης για μενα ειναι παικτης που θα σου καλυψει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απολυτα τον γιοχανσον και αξιζει να δωσεις χρημα να τον παρεις θα εχεις παικτη για 10 χρονια ...ελληνας που θα ειναι βασικος.....απο εκει και περα οι παικτες που θα παρεις δεν πρεπει να ειναι μπαλωματα....πρεπει να ειναι με προοπτικη να ειναι και βασικοι ακομα και αν επηστρεψουν μανταλος γιοχανσον...ετσι κανουν οι σοβαρες και μεγαλες ομαδες....προμειμω σαν αρ μπακ να ερθει ενας νεαρος εξεληξιμος ....ο αντικαταστατης του μανταλου να ειναι παρα πολυ καλος παικτης...καλυτερος και απο τον μανταλο....και για μενα δεν πρεπει να φυγει ο πατιτο θα βοηθησει αν του δωσει ευκαιριες ο μανολο...ειναι παικτης της ομαδας..οχι δανεικος σαν τον τριστανσον....οι αλλοι θα μας παιζουν ταμπουρι....εκει θες παικτες με καθετη στα χαφ και μπουκαδορους εξτρεμ....χωρις μανταλο το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο...οχι οτι ο μανταλος εχει και καλες καθετες αλλα απο τους υπολοιπους ειναι ο μονος...δεν υπαρχει κανεις αλλος με καθετη στην ομαδα...κανεις.....και απο τους εξτρεμ μονο ο λαζαρος δημιουργει απειλες....και για μενα μια χαρα μπορει και ο πατιτο αλλα....ο κλωναριδης και ο μπακασετας που επιμενει ο μανολο δεν μπορουν οσο και να προσπαθουν γιατι ειναι μετριοτατοι σαν παικτες....ο ενας εχει μονο ταχυτητα και τιποτα αλλο και ο αλλος μονο σουτ και τιποτα αλλο....τους λειπουν παρα πολλα ...παρα πολλα...κανονικα αν φυγει και ο πατιτο θες 2 εξτρεμ...αν ερθει μονο ενας δεν πρεπει να φυγει ο πατιτο....ενα ακομα προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε παικτη που εκτελει καλα στημενα ...για γκολ εννοω σε φαουλ εκτος περιοχης...ο λαζαρος εβαλε 2 γκολαρες με ριεκα και γαυρο ομως δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικος.....ουτε ο γκαλο που περνει εκτελεσεις....ο μανταλος δεν κανει ουτε καλα κορνερ οχι φαουλ....ο μπακασετας επισης.....καλο θα ειναι λοιπον ειτε ο εξτρεμ ειτε το 10αρι να το εχουν αυτο ....πολυ καλα στημενα δλδ...θελει καλες και σψστες επιλογες ...παικτες ευκαιριες παντα υπαρχουν....καλο σκαουτινγκ θελει.....οχι να φερνεις βινισιους αινταρεβιτς.....
Για το τι εχει αλλαξει σε σχεση με την προηγουμενη θητει του το οτι τωρα πληρωνεται βρηκε να πει;
Δηλαδη απο πλευρας οργανωσης ,συνεργατων ,υλικοτεχνικων υποδομων, επενδυσεων, προοπτικων, ταλεντων, ακαδημιων τιποτα; Μια απο τα ιδια Μανολη; Μας αδικεις
Δικιο έχει ο κοουτς και σιγουρα ξέρει καλυτερα απο εμας...
Θελουμε μες το νερο 4 παικτες....
1)Σιγουρα εναν καθαρο κοφτη και2) ενα δημιουργικο ,με καλη καθετη αλλα και ευκολια στο γκολ, 10αρι...
3)αριστερο εξτρεμ ,μπουκαδορο ,που να βάζει γκολ,και...
4)αριστερο μπακ,ισάξιο του λοπεζ(ΑΕΚ ειμαστε )!!αυτα τα δεν γινεται η αλλαγη του λοπεζ και και ....τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακουω βερεσε.Δεν χαλάει κανεναν που εχουμε Γκαλο και Μπακακη απο την άλλη!!!
Σε κάθε περιπτωση πάντω οι 3 πρωτες μεταγραφες πρεπει να είναι υψηλου επιπεδου και όχι να γίνουν γιανα γίνουν...
Και κλείνοντας ,αν είναι να φερνουν τον καθε τριστασον που δεν θα τον υπολογιζει ο προπονητης ή τον κάθε κλωναμπαλίδη,ας πάρουμε στην τελική πίσω τον Μπαρμποσα.Σκυλος είναι ,μπάλα ξέρει και ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ .Πολυ σημαντικο για χειμερινη μεταγραφική περίοδο !!!Ισως το πιο σημαντικο!!!!!
Φευγει βινι ερχεται χουλτ
Φευγει γιοχανσον ερχεται καφου
Φευγει αινταρεβιτς ερχεται χολτσχαουζερ
Φευγει τριστανσον ερχεται μπουργκι
Θεωρω πως δεν γινεται να παρουμε Χουλτ, γιατι θα σπασουν οι οικονομικες ισορροπιες της ομαδας, δε γινεται η αλλαγη του Λοπες να παιρνει 250χιλ παραπανω.
Δε γινεται να στοχεύουμε σε ξεκαθαρα χειρότερους απο τους ηδη υπαρχοντες. Πρεπςι να παιρνουμε παιχτες που θα μπορουν να διεκδικήσουν θεση στην 11δα. Δλδ να παρουν αρ μπακ που να παιζει οταν ειναι ντεφορμε ο Λοπες και οχι μονο οταν λειπει ή οταν ειναι σκασμενος. Το οτι πςτυχαν φλεβα χρυσου με Λοπες, δε σσημαινςι οτι μπορουν με τα ιδια χρηματα να βρουν παρομοιας ποιοτητας παιχτη . Και αν σκεφτονται τοσο τις ισορροπιες , θα χουμε θεμα. Γιατι ετσι δε μπορεις να φτιαξεις ροστερ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματικα υψηλου επιπεδου.
Δηλαδή εάν ο γαύρος σκάσει τον Γενάρη 10εκ και μαζέψει τα κενά του και πάρει το πρωτάθλημα, εμείς θα είμαστε ευτυχει΄ς γιατί θα έχουμε ωραίες οικονομικές ισορροπίες ;
νομίζω ότι το πλάνο του είναι να χαλάσει 25εκ. Αράξτε μάγκες.. να δώσει λεφτά από τσέπη δε γίνεται.. χωρίς έσοδα από προκρίσεις κ άλλα.. είναι ευκαιρία η πρόκριση για να φύγουμε μπροστά γενάρη σε ρόστερ.. ξεκινώντας απο το 1/3 σε σχέση με αυτούς και με τους δύο αρχηγούς εκτός. Στήριξη όλοι!!
με αυτες τις λογικες γεμιζεις μετριοτητες που μετα δεν ξερεις τι να τους κανεις.....η φθηνια τρωει τον παρα....αν δωσεις για 5 παικτες 1,5 εκ και ειναι σαν τον αινταρεβιτς...καλυτερα δωσε 1,2 και παρε 2 αλλα καλους....
Δηλαδή για να καταλάβω εάν κάνουμε ένα καλό deal π.χ. από Λατινική Αμερική και φέρουμε ένα παικταρά με 200 χιλ, εφεξής δεν θα πa;iρνουμε παίκτες πάνω από 200χιλ ; Τι βλακείες είναι αυτές ;
Και δεν απευθύνομαι σε εσένα φίλε γιατί ξέρω ότι τα ακούς και τα διαβάζεις στα media.
Εκτοςαν τα βολέψει ο τιγρης.Σε ολους λιγοτερα δινει απο οσα ειχαν συνηθισει και μαγκια του
feugete eseis(axaristi) menoume emeis oi poloi synopadoi tis aekaras mas
Για μένα η ΑΕΚ χρειαζόταν εξαρχής ένα αριστερό μπακ ως εναλλακτική του Λόπες,ένα αριστερό εξτρέμ κι ένα εξάρι ως εναλλακτική του Σιμόες.Τρεις μεταγραφές απαραίτητες που με τους τραυματισμούς Μάνταλου και Γιόχανσον οι ανάγκες μεγάλωσαν και διαφοροποιήθηκαν.
Στο αριστερό εξτρέμ που χρειαζόταν οπωσδήποτε η Ένωση,η αρχική ανάγκη ήταν για μπακ απ του Μάνταλου στο 4-4-1-1.Πλέον με τον τραυματισμό του αρχηγού η διαφορά είναι πως χρειάζεται η ομάδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βασικό εξτρέμ.Με τον τραυματισμό του Γιόχανσον και παρότι ο Σουηδός είναι εξάρι κυρίως αλλά έπαιζε σαν οχτάρι στην ΑΕΚ,η ομάδα μας χρειάζεται ένα δημιουργικό κεντρικό χαφ.
Άρα τους δυο αντικαταστάτες των τραυματιών,το μπακ απ του Λόπες και το μπακ απ του Σιμόες.Ένα καθαρό κόφτη που θα δίνει ανάσες στον Πορτογάλο.Δεν βγαίνει η χρονιά με τον Σιμόες να παίζει ασταμάτητα.Έναν στο στυλ του Σιώπη να μπορούσε να πάρει η ΑΕΚ θα ήταν ιδανική λύση.Επί της ουσίας στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη χρειαζόμαστε δυο ενδεκαδάτους παίχτες και δυο αναπληρωματικούς.
Έχει απόλυτο δίκιο. Είναι κάτι που μέχρι και εμείς οι προπονητές της κερκίδας και του καναπέ βλέπουμε. Χωρίς τους τραυματισμούς ήθελες έναν αριστερό μπάκ αντί του Βίνι και ένα εξτρέμ αντί του Τριστασον. Τώρα που έχεις και τους τραυματισμούς, θες 8αροδεκαρι επιτελικό με κάθετες στη θέση του Πέτρου και 6αρι αντί του Γιόχανσον για να δίνει ανάσες στον Σιμόες.
Φίλοι, αν δε γίνουν 4 μεταγραφές, καλές μεταγραφές, δε βλέπω πώς θα μείνει η ομάδα εντός των 3... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στόχων. Προσοχή, 4 μεταγραφές. Όχι 3. Οι 3 δεν καλύπτουν την ομάδα και την αφήνουν εκτεθειμένη .
Είπε αυτό που βλέπουμε όλοι.Αν μπει το χέρι στην τσέπη και καλυφθούν τα κενά,θα τους φάμε όλους.Σε αντίθετη περίπτωση,θα παρακαλάμε να μη χτυπήσει κανείς και στην πρώτη στραβή θα ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα.
Αν θέλεις να κάνεις μεγάλη ομάδα παίρνεις παίχτες πρώτης γραμμής και αφού ο ΠΑΟ πουλάει τον Μολέδο τον αγοράζουμε και με Βράνιες, Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι δεν μας βάζουν ποτέ ΓΚΟΛ.
Προσωπικα θα ειθελα να δω και τζανετοπουλο στα χαφ .μου αρεσει οταν παιζει εκει..
Μεγαλη ακπληξη μου ειχε προξενησει περισυ σε ενα παιχνιδι ο Χαρσισης του ΠΑΟΚ και οι αστειοι τον δωσανε δανεικο!Οτι πιο κοντα στον Σιμοες ειναι Σιωπης ,Χαρισης ,Μαντσον..
Ο Μανόλο κάνει ωραίες δηλώσεις και γενικά πιάνει το σφυγμό ...
Αλλά σφύριξε εκεί στον πρόεδρο ότι σε όλα τα δύσκολα ματς του βάζουν πρωτοπαλίκαρα ...
ΤΙΓΡΑΡΕ ...ΜΕ ΚΟΜΙΝΗ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ που πάμε ωρε;;;;;
1) Χρειάζεται ένας παίχτης τύπου Ζουκουλίνι ή Κουρμπέλη για 6αρι να καλύπτει δηλαδή τα στοιχεία παιχνιδιού του Γιόχανσον (δύναμη, ταχύτητα, τοποθετήσεις) .
2) Ο Χολτσχάουζερ θεωρείται περισσότερο αντικαταστάτης του Αϊντάρεβιτς γιατί έχουν παρόμοια στοιχεία, έστω και αν ο πρώτος είναι ποιοτικότερος και πιο ουσιαστικός παίχτης. Οπότε δεν ξέρω αν θα προχωρήσει από το Γενάρη η περίπτωσή του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3) Ιδανικό εξτρέμ πιστεύω θα ήταν ο Μοχτάρ, κάνει πολύ καλή χρονιά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, διαθέτει πολύ καλά στοιχεία για τη θέση του (εκρηκτικότητα, ταχύτητα, τελειώματα) και μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά.
4) Οπωσδήποτε αριστερό μπακ και αποδέσμευση ή δανεισμό του Βινίσιους. Θεωρώ ότι ο Ρότσα είναι μια καλή, οικονομική και αξιόπιστη λύση για backup του Λόπες.
5) Τέλος η περίπτωση του αντι-Μάνταλου. Πιστεύω θα είναι δύσκολο να αποκτηθεί παρόμοιου επιπέδου αντικαταστάτης, καθώς υπάρχουν λύσεις εκ των έσω και η ΑΕΚ δε θα θελήσει να ρισκάρει με την ομοιογένεια της ομάδας. Ο Μασούντ έχει καλή τεχνική κατάρτιση και γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πιθανόν θα έχει πρόβλημα στην προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ, καθώς έχει συνηθίσει να κρατά αρκετά τη μπάλα και να τη μεταφέρει με σχετικά αργό ρυθμό. Σίγουρα διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά πιστεύω δε θα βοηθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό.
ΥΓ. ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά...
Δε χρειάζεται σκάουτινγκ καν έχεις μια χαφαρα λίγα χιλιόμετρα διπλα σου ,πληρώνεις τη ρήτρα κ τον παιρνεις κ μπαίνει κ παίζει... Μαντσον του Ατρόμητου..
Φιλε καλυτερη επιλογη απο το πανω ραφη ειναι ο κουρμπελης.μαζι με σιμοες θα δαγκωμουν...
Δεν διαφωνώ γιατί είναι κ κάποιος παίχτης,ο Κουρμπελης που είναι κ Έλληνας κ δοκιμασμένος αλλά δεν νομίζω ότι θα τον άφηναν να έρθει στην ΑΕΚ ακόμα κ αν ήθελε να πληρώσει την οποία ρήτρα του .Για αυτό θεωρώ πιο βατή περίπτωση,γιατί ο Σπανός μόνο τα φράγκα κοιτάει να παίρνει,την περίπτωση του Μαντσον...Τώρα βέβαια για να τα λέμε κ όλα , αλίμονο στην ΑΕΚ εαν περίμεναν να τους πούμε εμείς τις προτάσεις μας ,γιατί μη ξεχνάμε ότι η περίπτωση αμυντικός χαφ αξιόπιστος δίπλα στον Σιμοες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπαρχει από το καλοκαίρι,οπότε θεωρώ ότι θα έχουν κάνει τη προεργασία τους ..Πάντως ο Μαντσον μου θυμίζει αυτόν που είχαμε πάρει από την Ξάνθη σε πιο σύγχρονη έκδοση τον Έμερσον...Ένα τέτοιο "σκύλο" δε μπορούμε να βρούμε η εναν Ασουνσάο ??
Το καμπανάκι χτύπησε και έχει όνομα Μασουντ. Ποιος ποδοσφαιριστής έχει θέμα με την ομάδα του? Άντε με το καλό να έρθεις και εύχομαι γρήγορα προσαρμογή.
ΜΑΝΟΛΟ προχώρα σε θέκει όλη η χώρα!!! Άρχοντας με τα όλα του!!!!
Αρα μιλαμε για 4 παιχτες απο τις οποιες οι 2 απο το πανω ραφι....Ιδωμεν...
Σιγά ρε Μανόλο...κάτσε να φύγουν πρώτα τα βαρίδια Βίνι, Τριστασον, Πατίτο και με το καλό θα έρθουν κι άλλοι. Ψυχραιμία, ρίχνουμε και μπετά. Μη μας πιάνει μανία και βουλιάξουμε πάλι.
Χολτζχαουερ,Μασουντ,Ροτσα και Ισπανό εξτρέμ;;; Θεωρητικά πάντα οι 4 μπορούν να γίνουν 3 αν ο εξτρέμ μπορεί να παιξει και στο 10, οποτε φάει Χ ο Μασουντ. Προσοχή ΌΧΙ το αντίθετο. Όχι αλλά 10αρια που μπορούν να παίξουν εξτρέμ. Όπως και να χει οι 3 γνωστοί είναι πολύ φτηνοί. Με 500.000 κλείνεις και τους 3. Οπότε το χοντρό χρήμα πάει στον εξτρεν;;
Ρε μάγκες τι δεν καταλαβαίνετε ότι όταν λέμε αντικαταστάτη του Γιόχανσον εννοούμε ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.Ο Χολτσχαουζερ δεν είναι ο αντικαταστάτης του Γιόχανσον γιατί πολύ απλά είναι καλος μόνο δημιουργικά.Θελουμε οπωσδήποτε αμυντικό χάφ,γιατί ο μόνος που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ο Σιμοες ο οποίος έχει φτάσει στα όριά του.
Εγώ πάντως στο μεταξύμας παιχνίδι τον έβλεπα να είναι παντού.
Εσύ (σπανοβαγγελοδημητρ) είσαι αλληθωρος
Κι από ένα ματς το βγάλαμε κόφτη το Χολτσχαουζερ;Τι να κάνουμε ρε παιδιά 8-10αρι είναι ο άνθρωπος.Θελουμε αμυντικό χάφ καλό οπωσδήποτε!
Παντου γταν. Εκοβε ομως? Γιατι εγω θυμαμαι οτι δς μλορουσαν ν κοψουν ουτε μς βαλε. 5 επρεπε να χαν φαει. Και αν δεν ειχε ξεκινησει βασικος ο Αινταρεβιτς, θα χαμε παρει ευκολη νικη. Ο συγκεκριμενος ξερει κανταρια μπαλα. Αλλα ειναι οχταροδεκαρι. Αν ηταν 6ρι, τοτε δε θα παιζε στην αουστρια. Δεν υπαρχουν ανα τον κόσμο πολλα 6ρια που να ξερουν τοσο μπαλα.
Με κουρμπελη κλεινουμε μια και καλη στα χαφ...
έχεις βάλει 2 παίχτες σχετικά αργούς και που παίζουν 8 και 10 και δεν έχεις 6αρι πίσω απο τον σιμόες.Η πρώτη μεταγραφή στο κέντρο πρέπει να είναι ενας που να είναι αλλαγή αλλά να μπορεί να παίξει και δίπλα στον σιμοές.
Μανόλο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!!!!
Θα ειναι μεγαλο λαθος να μην παρει αριστερο μπακ η ομαδα τον γεναρη
υποχρεωση ολων η ποιοτικη ενισχυση του ροστερ...η φετινη ευκαιρια δεν πρεπει να παει χαμενη...
3-4 μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα καλά τα λέει ο κόουτς!
Μανόλο αρχοντα παρε μας τα υπαρχοντα