Σημαντικό παιχνίδι ήταν το αποψινό και για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος γύρισε έπειτα από σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι, μετά από πολλούς μήνες. Μιλώντας μετά το ματς ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε στον CosmoteSport: «Ειμαι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά όχι χαρούμενος που δέχθηκα δυο γκολ χωρίς φάσεις. Είχα την ευκαιρία να μπω ξανά στο γήπεδο. Είναι άλλο να παίζεις σε παιχνίδια και άλλο να κάνει προπονήσεις. Νιώθω καλά που ξαναγύρισα και με δουλειά ελπίζω να ξαναπάρω φανέλα βασικού. Ειμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες, αλλά και ο Ντούνης, ο μικρός της παρέας. Εχουμε ανταγωνισμό. Ελπίζω να τους… κερδίσω εγώ (γέλια)». Για το διάστημα της απουσίας του; «Ηταν δύσκολα. Ειχα την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Την ομάδα που με πιστεύει. Ελπίζω να δώσω στην ομάδα όσα περισσότερα γίνεται. Ειμαστε σε ένα καλό μομέντουμ ως ομάδα. Είχαμε και τους τραυματισμούς που ευτυχώς δεν φάνηκαν. Μπαίνουμε και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στην κορυφή ως το τέλος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μετά απ αυτή την εμφάνιση δεν κάνεις αυτή τη δήλωση
Προτιμώ τον Ανέστη 1000 φορές. Ελπίζω η ομάδα να κάνει ανανέωση στο συμβολαιό του!
Μόνο Ανέσταρος
Νομίζω ότι το μυαλό του Ανέστη είναι ήδη αλλού, άσχετα αν έχει στηριχτεί πολύ από την ομάδα.
να κοιταει πεσμενο επι8ετικο.ουτε για το μεσολογγι ειναι,να το εχω να κανει εξοδους
Ρε Μπάρκα στο 1ο γκολ το σουτ πριν πάει στο δοκάρι περνάει δίπλα σου κι εσύ καλύπτεις την κλειστή γωνία. Και δεν κάνεις καμιά κίνηση να αποκρούσεις. Μετά αργείς να σηκωθείς και αφήνεις το τέρμα σχεδόν άδειο. Και τρώμε το γκολ. Για το πέναλτυ ας μη μιλάμε. Πέφτεις πριν σουτάρει και κοντεύεις να βγεις άουτ. Τόσο λάθος.
Ουτε εσυ ουτε κ ο Ανεστης ειναι για την ΑΕΚΑΡΑ θελουμε τερμα δεν εμπνεουν καμια σιγουρια και οι 2
εγω θελω να παιζει ο καλυτερος.
καταλαβαινω ερχετε απο αποχη αλλα δεν μπορω να βλεπω τερματοφυλακα να πεφτει ετσι σε πεναλτι.
Μια χαρα επεσε στο πεναλτι και καλυπτε τη γωνια που επελεξε να πεσει. Απλα ετυχε να ηταν η λαθος..