Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την δικαίωση της ομάδας από το ΣτΕ. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: Μία ακόμα προσφυγή εναντίον του γηπέδου μας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ένα ακόμα εμπόδιο ξεπεράστηκε!
Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση - εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας.
Μία ακόμα νίκη στη μεγάλη μάχη για να υλοποιηθεί το όνειρο του κόσμου της ομάδας μας για τη μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο απόγονος του στόλου που κάνει dislike έχει καταλάβει ότι μόλις μπούνε στον Ναό δεν θα ξαναπάρει ούτε ισοπαλία... Ήδη έχουν μπει σε αυτόν το δρόμο από το ΟΑΚΑ... Πονάει πολύ φίλε γαυρε τελικά.
Ο απόγονος του στόλου που κάνει dislike έχει καταλάβει ότι μόλις μπούμε στον Ναό, δεν θα
Εντάξει ... τα χει χασει το παιδι απο τη πολλή σφαλιάρα. Δεν εξηγήται αλλιώς. Σε λίγο θα κάνει προσφυγή στο ΣΤΕ για τους κάδους με τους οποίους έχει κάνει σκουπιδαριό το Άλσος. Μήπως λέω μήπως θα έπρεπε να του κάτσουμε καμιά μύνηση για υγειονομικά παραπτώματα...λέω τώρα εγώ.
ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΑΕΚ......
ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.......ΓΕΙΆ ΣΟΥ αρη ΚΟΜΠΛΑ.........
τους εχει κοκκινησει ο σβερκος απο της φαπες.. σαν τον κωνστανταρα με τον τζανετακο.. συννεφο η φαπα!!! μπραβο στην μελισσανιδη και σε οσους εχουν ασχοληθει με το θεμα του γηπεδου..
Τώρα τελευταία τρώνε φάπα ...στην αρχή τους έριξε ο τίγρης κάτι μπουνιές ξεγυρισμένες ...
Άρη τις παπαντζες σου αλλού ...αλλά θα μου πεις ...άλλος πληρώνει και είναι από πίσω ...εσένα σε έχουν για μπροστινό ...να βγάλει ανακοίνωση η στρούγγα ...
Δεν προσπερνάμε εμπόδια,τα λιώνουμε...Κάνε πράξη οτι έχεις αποφασίσει.
Δωστους κιαλλο πόνο ρε ΤΙΓΡΗ.Περαστικα πουθεναδες!!!
ρουφααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οχι απλα ξεβρακωμα..ουτες τις καλτσες δεν βρισκουνε..