Quantcast
NEWS
78 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπάγεβιτς: Θα ενισχυθούμε για το πρωτάθλημα

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για μεταγραφές, πρωτάθλημα, Ευρώπη, αλλά και για τον Όγκνιεν Βράνιες

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σερβίας «Sportblic» παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο με στόχο να είναι πιο δυνατή στη μάχη του τίτλου, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για πρόκριση μέσα στη Βιέννη και αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Όγκνιεν Βράνιες.

«Είμαστε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχουμε πάρει ωστόσο ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δυναμώσουμε την ομάδα τον Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχίσουμε την μάχη για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να παίξουμε και στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου, με καλούς παίκτες που έχουν τον ίδιο στόχο».

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να πάει και στους «32» του Europa League…

«Φυσικά, είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή να καταφέρουμε να προκριθούμε και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο ματς εδώ στην Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο. Αλλά νομίζω πως θα έχουμε επιτυχία».

Για τον Βράνιες…

«Ο Ογκνιέν είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και πάντα δίνει το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο. Και με τον τρόπο που αγωνίζεται, έχει κερδίσει αμέσως τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι απ’ αυτό που προσφέρει, αν και προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και να αποτελέσει ακόμη μεγαλύτερο ατού και για την ΑΕΚ και για την εθνική Βοσνίας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ