Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό ο ΟΣΦΠ

Η Κέρκυρα έκανε ότι ήθελε στα πρώτα 45 λεπτά την άμυνα του ΟΣΦΠ προηγήθηκε στο 16', στο δεύτερο όμως ημίχρονο μέσα σε 20 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ (1-3)

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Τους 23 βαθμούς έφτασε ο ΟΣΦΠ ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α' μέρος στην Κέρκυρα, αλλά στην επανάληψη μέσα σε 20 έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1.

Οι Φαίακες εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα του ΟΣΦΠ απείλησαν ουκ ολίγες φορές και αν δεν ήταν ο Προτό να κρατήσει με τις επεμβάσεις του στο ένα γκολ τους Φαίακες θα είχαν μεγαλύτερα ζόρια.

Η Κέρκυρα είχε την εικόνα του ισχυρού στα πρώτα 45 λεπτά.

Και πέρα από την κυριαρχία της είχε και το γκολ του Γρομητσάρη στο 16' με το οποίο πήρε προβάδισμα στο σκορ έχοντας ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παμλίδη στο 37'.

Η καλύτερη στιγμή των ερυθρόλευκων που είχαν πολλά νεύρα και έκαναν πολλά λάθη, ήταν στο 26' με το σουτ του Φορτούνη, με τον Σπίνουλα να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Πολλά τα κενά στην άμυνα του ΟΣΦΠ τα οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Με τη σέντρα στην επανάληψη ο Σισέ ισοφάρισε με κεφαλιά για τον Ολυμπιακό μετά από εκτέλεση φάουλ και πρώτη κεφαλιά του Μποτία.

Η Κέρκυρα γύρισε πίσω μετά και την ισοφάριση.

Ωστόσο οι Φαίακες σε αντεπιθέσεις που έβγαλαν έγιναν απειλητικοί όπως στο 48' με τον Παλμίδη και στο 50' με τον Γεωργίου ο οποίος έκανε ότι ήθελε πότε δεξιά και πότε αριστερά.

Ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 56' έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει τούμπα το ματς μέσα σε 10 λεπτά αλλά ο Σπίνουλας και πάλι πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σεμπά, ενώ στο 58' τον Ρομαό σταμάτησε το δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

To γκολ της ανατροπής τελικά ήρθε στο 65' από τον Τζούρτζεβιτς με μονοκόματο σουτ από το ύψος της περιοχής του Γιαννακόπουλου μετά από σέντρα από τα αριστερά.

Και σχεδόν άμεσα ήρθε και το τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό από τον Μάριν. Στο 68' οι αμυντικοί της Κέρκυρας μάρκαραν με τα... μάτια τον Γερμανό ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον νεαρό πορτιέρο των Φαιάκων.

Tα αμυντικά κενά του ΟΣΦΠ θα έδιναν νέο ενδιαφέρον στο ματς αν ο Κέβιν στο 69' και ο Γεωργίου στο 70' δεν είχαν νικηθεί από τον Προτό και είχαν μειώσει σε 2-3 νωρίς.

Η βροχή δυνάμωσε προς το τέλος και αφού είχαν κριθεί όλα ο ρυθμός έπεσε, ο κόσμος ξεκίνησε σιγά-σιγά να φεύγει και το 1-3 έμεινε ως το τέλος με τον ΟΣΦΠ να φτάνει τους 23 βαθμούς και προσωρινά να ανεβαίνει στην πρώτη θέση.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου, Σιόντης, Αρτυματάς(85' Ζορμπάς), Κρητικός(54' Kρητικός), Γεωργίου(77' Μπάουμαν), Επστάιν, Παμλίδης

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μποτία, Κούτρης, Ταχτσίδης(46' Mάριν), Ρομαό, Πάρντο(46' Τζούρτζεβιτς), Φορτούνης(68' Zιλέ), Σεμπά, Ανσαριφάρντ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ