Τη δική τους διαδικτυακή... επικοινωνία φαίνεται πως έχουν αποκτήσει Ράφαελ Χολσχάουζερ και ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Αυστριακός μέσος, δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ένωση, κάνοντας «like» σε αναρτήσεις της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, αλλά και οι ΑΕΚτζήδες δεν τον αφήνουν σε… χλωρό κλαρί. Το γκολ που πέτυχε, λοιπόν, ο Χολσχάουζερ και μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ήταν η αφορμή για νέα διαδικτυακή «επίθεση» αγάπης από φίλους της ΑΕΚ, που φυσικά τον καλούν για ακόμα μια φορά να αφήσει την Αούστρια και να έρθει στην Ελλάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να πετάξει ένα αυτογκόλ στο μεταξύ μας ματς και να το πανηγυρίσει. Έτσι θα μπει στις καρδιές μας και στο αεροπλάνο για Αθήνα.
Ναι, ναι... ανταλλαγή με Αινταρεβιτς. Πολύ μου άρεσε αυτό το σενάριο. Δώρο Βινι.
Δεν το ειπα τυχαια να ξερεις παιχτεικα φερνουν αρκετα,ετσι κι περνεις εναν που θες κι δινεις κι αγωνιστικη υπεραξια σε εναν δικο σου ως δανεικο εκει.αλλα το βασικο να τους πεταξουμε εξω ωστε να φανει σε αποτελεσμα αυτο που κανει μπαμ οτι μεγαλωσαμε κι πλεον εμεις θα τσιμπαμε απο τετοιες ομαδες κι οχι αυτοι απο εμας.καληνυχτες.
Αν δεν ματωσουμε οικονομικα πολυ τοτε μονο το υψος του τις καθετες κι τα στημενα του ειναι υπερπολυτημα στην ομαδα μας κι στα 24 αν αποκτεισει τακτικη συνεπεια θα γινει κι διεθνης.Εν το μεταξυ σε στυλ φερνει πολυ σε αστριτ κατι μου λεει οτι ισως παιχτει κατι με αυτους τους δυο σε περα δωθε....
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕ 3-4 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!
Καλά μιλάμε αυτό το σύστημα που έχουμε να τους τρελαίνουμε με την ΑΕΚΑΡΑ είναι φοβερό. Μας λέει το ΑΕΚ365 ποιος είναι ο λογαριασμός τους και από εκεί αναλαμβάνουμε εμείς. Ψηστήρι στο ψηστήρι να τη η μεταγραφή. Απλά και ΑΕΚτζήδικα.
ΥΓ. Στις κοπέλες γιατί δεν πιάνει συνήθως;
Mάλλον φίλε εκεί πιάνει το σύστημα "γραμματόσημο".Όσο τιs φτύνειs,τόσο κολλάνε.
Χαχαχαχα σωστός είσαι!
Ένα στιλ που έχει όμωs ο μπαγάσαs,σαν χορευτήs.
ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ....ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ !