Με στόχο ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας να... ανοίξει σε όλη την Ελλάδα, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ σκέφτεται μία αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του θεσμού.
Όπως αναφέρει η «Live Sport» στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να συμμετάσχουν στο Κύπελλο και οι ερασιτεχνικές ομάδες!
Αυτό που έχει συζητηθεί είναι στην πρώτη φάση να μπουν οι 53 κυπελλούχοι των κατά τόπους Ενώσεων και μόλις μείνουν 16 ομάδα να μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις ομάδες της Footaball League, όπου σε νοκ άουτ αγώνες θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.
Στη συνέχεια θα υπάρξει η φάση των «32» με τη συμμετοχή και των ομάδων της Super League σε διπλούς αγώνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
