Μετά την ΑΕΚ και ο Ατρόμητος προχωρά σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, αφού ανακοίνωσε πως τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟ θα δοθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.
Αναλυτικά: «Ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Η διαχείριση εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει ότι από σήμερα (Τετάρτη) ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο ματς (19.30) με τον Παναθηναϊκό.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.
Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί προπώληση και αύριο (Πέμπτη).
Η παρουσία του κόσμου της πόλης μας στο γήπεδο είναι απαραίτητη αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.
Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
