Ένας μεγάλος προπονητής και σπουδαίος άνθρωπος τιμήθηκε απόψε στο Γεντί Κουλέ. Ο λόγος βεβαίως για τον Ευγένιο Γκέραρντ, με το Ηράκλειο να βάζει τα καλά του και να υποδέχεται τον μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε ποτέ στο πάγκο του ΟΦΗ. Χιλιάδες κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που προκάλεσε τρομερές αναμνήσεις και ρίγη συγκίνησης. «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα με τον… Γκεραρντάκη έχοντας πάντοτε τη συντροφιά της συζύγου του να γνωρίζει ένα απίστευτο standingovation και να καταχειροκροτείται τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρησή του.
Το παρών έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φίλοι του πρώην προπονητή και έδωσαν έναν αγώνα τιμώντας έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που κόσμισε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα. Για το ιστορία και μόνο, καθώς μετά από τέτοιες στιγμές το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα, οι «Φίλοι του Γκεράρντ» επικράτησαν με 3-0 των «Παιδιών του Γκέραρντ».
Στο πρώτο μέρος οι «φίλοι» ήταν καλύτεροι είχαν ευκαιρίες αλλά τόσο ο Χανιωτάκης που ήταν εκπληκτικός όσο και το δοκάρι στέρησαν από τους Καραγκούνη και Λυμπερόπουλο το γκολ.
Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τον Τζόρτζεβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή στο 46' , με υποδειγματικό πλασέ του Καραγκούνη στο 52' και με κοντινή προβολή του Γιαννακόπουλου στο 63'.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Φίλοι Γκέραρντ: Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς.
Παιδιά Γκέραρντ: Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλος, Πατεμτζής, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς.
Πατήστε εδώ για να διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Είχαμε την τιμή να τον έχουμε προπονητή στην ομάδα μας δίδυμο με τον Τόνι σαβεφσκι.σε ευχαριστούμε πολύ για όλα .
Συγχαρητήρια σε όλους που τίμησαν ένα Άνθρωπο και προπονητή που πράγματι πρόσφερε τεράστιες υπηρεσίες στον Οφη αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και η Κρήτη ειδικά με τις χιλιάδες κόσμο και τις εκδηλώσεις που είδαμε αλλά και όλοι οι πραγματικοί φίλαθλοι τον τιμαμε γιατί το αξίζει. Σε ευχαριστούμε μεγαλε Ευγενιε Γκεραρντ.
Οταν ημουν μικρος πανηγυριζα στις ομαδες που επαιξα σαν τον θρυλικο τζουγκανοβιτς, με την φανελα στο κεφαλι. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ.ΛΥΜΠΕ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ , ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖ ΣΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ... ΕΥΓΕΝΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Θυμάμαι όταν στήθηκε η για τα πρωτοστήθηκε η παράγκα, από το 97-98 και μετά, έβγαινε κάθε χρόνο απο τον Οκτώβριοο και έλεγε: "φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ολυμπιακός"... τότε εβγαιναν κάτι δημοσιογράφοι όπως ο Γ. Γεωργίου και τον κράζανε: "γιατί το λεεί αυτό κλπ". Πολύ μπροστά ο Ολλανδός!!
Συγκινηση για ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΚΕΡΑΡΝΤΑΚΗ!!! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! Μπραβο σε ολους !