Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΗΠΑ: Βουλευτής, φανατικός πολέμιος των ομοφυλοφίλων, πιάστηκε να κάνει σεξ με άλλον άνδρα!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας υπερσυντηρητικός βουλευτής της τοπικής Βουλής των Αντιπροσώπων του Οχάιο με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ο οποιος ήταν φανατικός πολέμιος των ομοφυλοφίλων παραιτήθηκε του αξιώματός του, καθώς συνελήφθη στο γραφείο του να κάνει σεξ με έναν άνδρα!

Ο Γουές Γκούντμαν είναι παντρεμένος, με τη σύζυγό του να είναι υποδιευθύντρια της καμπάνιας «Πορεία για τη Ζωή», που καλεί σε απαγόρευση των εκτρώσεων.

Ο συντηρητικός τοπικός βουλευτής προωθούσε σε όλη του την πολιτική πορεία «τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες» και μαχόταν την κοινότητα των ομοφυλοφίλων.

Ο Γ. Γκούντμαν, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων του Οχάιο, επίσης Ρεπουμπλικανό Κλιφ Ρόζενμπεργκερ, μετά την οποία υπέβαλε και την παραίτησή του.

Ο 33χρονος πολιτικός θεωρείτο «η συνείδηση του συντηρητικού κινήματος» στο Οχάιο και είχε διατελέσει βοηθός του Ρεπουμπλικανού βουλευτή, στην ομοσπονδιακή Βουλή των ΗΠΑ, Τζιμ Τζόρνταν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ