Στη σταδιακή βελτίωση της ΑΕΚ και στο ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο Πανιώνιος αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής, στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Καλησπέρα σε όλους,
Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη στο Basketball Champions League με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας. Η εμφάνιση μας ήταν εξαιρετική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Νομίζω πως έχουμε δείξει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς στους τελευταίους αγώνες.Η δουλειά μας σιγά σιγά βγαίνει στο παρκέ και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.
Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, που μόνο εύκολο αντίπαλο δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις. Έχουμε δει ότι το ξεκίνημα του δεν είναι και το καλύτερο, αλλά με κάποιες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει τελευταία παλεύει κάθε ματς.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς από την αρχή και να πάρουμε τον έλεγχό. Στόχος μας είναι να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών μας, να παίξουμε την σκληρή άμυνα των τελευταίων αγώνων και είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
