Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο δύο τουριστριών που ταξίδευαν στην Καμπότζη και βρέθηκαν νεκρές σε hostelπου διέμεναν.
Η 22χρονη Νάταλι Σέιμουρ από τη Αγγλία και η 27χρονη φίλη της Άμπει Γκέιλ Αμισόλα από τον Καναδά ταξίδευαν με σακίδιο και έμεναν στο hostel Monkey Republic. Προσωπικό του ξενώνα δήλωσε πως κάποια στιγμή οι δυο δήλωσαν πως δεν αισθάνονται καλά, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί φαρμακείο για να προμηθευτούν φάρμακα.
Η τοπική αστυνομία ερευνά όλες τις πιθανές εκδοχές του συμβάντος και οι οικογένειες των δύο θυμάτων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη βρετανική και καναδική πρεσβεία.
Οι πρώτες αναφορές του τμήματος μετανάστευσης της Καμπότζης λένε ότι οι δύο νέες είχαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, συγκεκριμένα εμετού και διάρροιας και έλαβαν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή.
Η μητέρα της Νάταλι ενημέρωσε πως η κόρη της, της είχε στείλει γραπτό μήνυμα, λέγοντάς της ότι δεν αισθάνεται πολύ καλά και ότι ίσως πάει να πάρει κάτι για να αισθανθεί καλύτερα.
Ο υπεύθυνος του ξενώνα δήλωσε πως «ανεβοκατέβαινε» στο δωμάτιο, πηγαίνοντας στα κορίτσια ροφήματα, αλλά τις συμβούλευσε να επισκεφθούν ένα ιατρικό κέντρο.
Εκτιμάται ότι οι φίλες πέθαναν αφού κατανάλωσαν ταμπλέτες που προμηθεύτηκαν από φαρμακείο.
Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν επανήλθαν.
Εκπρόσωπος του ξενώνα τόνισε πως όλοι είναι «συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο των δύο νέων κοριτσιών».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
