Ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ «χτύπησε» ξανά και επιτέθηκε σε όλους.
Ο Λάγκερφελντ κατηγόρησε την καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ, ότι επέτρεψε να έρθουν στην Γερμανία υπερβολικά πολλοί μουσουλμάνοι, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιουργήθηκε από την ελληνική κρίση.
«Οι χειρότεροι εχθροί των Εβραίων» είναι οι πρόσφυγες, δήλωσε .
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο 84χρονος διευθυντής του Οίκου Chanel, μιλώντας σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, τόνισε ότι «ακόμη και αν έχουν περάσει στο μεταξύ δεκαετίες, δεν γίνεται να σκοτώνει κανείς εκατομμύρια Εβραίους και μετά να δέχεται εκατομμύρια από τους εχθρούς τους, τη στιγμή μάλιστα που η Μέρκελ δεν είχε ανάγκη» να υποδεχτεί περισσότερους πρόσφυγες. Προφανώς, όμως, ήθελε να βελτιώσει την εικόνα της «άσπλαχνης μητέρας» που δημιούργησε κατά την ελληνική κρίση, πρόσθεσε ο Γερμανός δημιουργός.
Όπως αναφέρει η Bild, το γαλλικό ανώτατο Εποπτικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δέχθηκε εκατοντάδες καταγγελίες για τη συνέντευξη και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε επίπληξη του παρουσιαστή της εκπομπής, Τιερί Αρντισόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
