Πολύ πιθανό - και αν εφαρμοστεί ο νόμος - είναι να αγωνιστεί χωρίς τέσσερις πρωτοκλασάτους Έλληνες παίκτες ο ΟΣΦΠ κόντρα στην ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα.
Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Μάντζαρης μέσω ανακοίνωσής τους έκαναν γνωστό πως αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου .
Και αν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τους καλέσει παρά την άρνησή τους και η ΕΟΚ τηρήσει το γράμμα του νόμου, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τιμωρηθούν.
Ο αθλητικός νόμος προβλέπει τιμωρία μίας αγωνιστικής για κάθε ματς που ο αθλητής δεν θα δώσει το «παρών» με την Εθνική ομάδα της χώρας του. To οποίο και σημαίνει οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές από το εγχώριο πρωτάθλημα (σ.σ. δηλαδή θα απουσιάσουν από τα ματς με Κόροιβο εντός και ΑΕΚ εκτός).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
