Καλή εβδομάδα να έχουμε. Το όνειρο για να δούμε την Εθνική μας στο Μουντιάλ δεν έγινε πραγματικότητα όμως η αλήθεια είναι πως για τους ρεαλιστές και τους προσγειωμένους η πορεία της ομάδα μας μετά την καταστροφική διετία 2014-2016 ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η Ελλάδα έκανε το καλύτερο που μπορούσε στον όμιλο και τελικά έμεινε έξω από μία ανώτερη ομάδα πληρώνοντας απίστευτα ατομικά λάθη, κακή ομαδική λειτουργία και βέβαια λάθη και του προπονητή σε επιλογές και πλάνο.
Το κυριότερο ήταν ότι η ομάδα έγινε απρόσμενα γρήγορα και πάλι κανονική και αποκλείστηκε σαν κανονική ομάδα. Με λίγη τύχη ή στην κλήρωση ή στο πρώτο ματς θα μπορούσε να είχε περάσει κιόλας. Πάμε όμως παρακάτω.
Ακούγοντας χθες τις δηλώσεις του Σωκράτη αυτό που ένιωσα περισσότερο από όλα ήταν τιμή που τέτοια παιδιά μας εκπροσωπούν με το εθνόσημο στο στήθος. Και στην ουσία των λεγομένων του ένιωσα τεράστια αισιοδοξία για το μέλλον αυτής της ομάδας.
Όταν ένας παίκτης σαν τον Σωκράτη δηλώνει έτοιμος να σταματήσει από τα 31 του σαν αυτοτιμωρία για τον εαυτό του αν δεν καταφέρει η Ελλάδα να πάει στο επόμενο Euro απλά περιμένεις με αγωνία το επόμενο παιχνίδι. Γιατί πιστεύω θα δούμε μια ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή με το κύπελλο Εθνών, που αντικαθιστά τα φιλικά και δίνει πόντους και μετά τα προκριματικά που αρχίζουν Μάρτιο του 19.
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η αληθεια ειναι πως σε σημαντικα ματς, θα θελαμε πιο καυτη εδρα απο οακα και καυταντζογλειο. Καλως εχοντων των πραγματων, σε 2 χρονια εδρα της θα ναι η Αγια Σοφια.
Το σημαντικότερο τωρα ειναι ο προπονητης. Λογικα θα μεινει ο Σκιμπε. Θα συμφωνουσα πριν 2 βδομαδες, αλλα πλεον πολυ αμφιβαλλω. Γιατι ο ανθρωπος ειναι κολλημενος. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα κανει σωστες κλήσεις στα φιλικα. Και θα αρχισει τα επισημα τον Σεπτέμβριο του 2018 με τους καταλληλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχτες. Το προβλημα ειναι οτι θα κολλήσει σε αυτους ασχετα αν το 2019 αυτοι ειναι σε καλη κατασταση. Θελω προπονητη που να μην ειναι τοσο κολλημενος. Βεβαια μπορει να ρθει εβα τετοιος, αλλα να χει αλλα χειροτερα μειονεκτηματα.
Αυτη τη στιγμη η καλυτερη 11δα νονιζω ειναι Ανεστης, Τοροσιδης , Μανωλας, Σωκρατης, Τζαβελλας, Ζεκκα, Κουρμπελης, Φορτουνης, Δωνης, Λαζαρος, Μητρογλου. Απο κοντα Γιαννιωτας, Μπακακης, Πελκας (σιγουρα καποιους ξεχναω).
Μάνταλο
Καλησπερα δεν συμφωνω με την επιλογη Σκιμπε να μεινει. Θεωρω οτι εξαιτιας του χαθηκε η προκριση λογο των κλησεων και των εμονων του. Για μενα στην εθνικη πρεπει να παιζουν παιδια που γουσταρουν να φορανε το εθνοσημο και δευτερον να παιζουν και να εχουν ενεργο ρολο στις ομαδες τους.
Καρνεζης Τζιωλης Σταφυλιδης Μανιατης Ταχτσιδη Βελιος Διαμαντακος οσο δεν παιζουν δεν πρεπει να ξανακλειθουν. Υπαρχουν πολλα παιδια οπως Σιωπης Μπακακης Γαλανοπουλος Κουρμπελης Γιακουμακης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κορπος Σιοβας που ειναι βασικοι στις ομαδες τους και δεν παιζουν εθνικη. Αυτο πρεπει να σταματησει.
Προτιμω Ουζουνιδη η Δωνη απο οτι Σκιμπε στην ομαδα.
Οσον αναφορα την εδρα θεωρω οτι το Οακα για εθνικη θα ειναι πολυ κρυο νομιζω καλυτερα επαρχια η Καυτατζογλειο η Ηρακλειο που ο κοσμος θα αγκαλιασει την ομαδα.
Τελος θεωρω οτι εφοσον εχει ξεκινησει αυτη η ιστορια με ελληνοποιηση παικτων και στα χαφ μας υστερουμε παρα πολυ να γινει ελληνοποιηση Σιμοες. Ζεκα Σιμοες πολυ καλο κεντρο
Εύγε ρε Κετσε... Στην ''συμμορία'' ανήκουν, δυστυχώς, και δημοσιογραφικοί αλλα και ''διασκεδαστες'' των μ.μ.ε ... Είναι επικίνδυνοι και εσείς οφείλετε να τους αντιμετωπίσετε... ααα!!! Και η Εθνική του Euro 2004 είχε αλλαγή και αν, παίκτες της Γαβριέλας... σε παίκτες ΑΕΚαρας,Βαζελου ,άντε και ΠΑΟΚ και Άρη... η Γαβριελα τιποτα...
Δεν συμφωνω στο τελευταίο. Αν θελουμε μια Εθνική δυνατη πρέπει να υποστηρίζουμε όλους τους παίκτες που φορούν το εθνόσημο ανεξάρτητα που παίζουν.
η Γαβριελα με τις συνθήκες που ίσχυαν 20 χρονια δεν ''γεννησε'' παίκτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολιες / μειονεκτηματα τόσο παικτικα-αγωνιστικα (αντιμετωπιση καλυτερων παικτων) όσο και εξωαγωνιστικα ... έχουν συνηθίσει ο κόρακας να σφυρίζει τον ύμνο της Γαβριέλας και κάποιοι αντίπαλοι να ''ανοίγουν ποδια'' γιατί είναι στα παραρτήματα... Στην Εθνική όμως δεν ισχύει αυτό όπως και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους ( που γελάει παραδοσιακα ο ντουνιάς με δαυτους)...