Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο χειρουργείο ο Μαραντόνα

Επέμβαση ρουτίνας για τον Ντιεγκίτο 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα ιατρικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε χρόνια στον ώμο κλήθηκε να αντιμετωπίσει επιτυχημένα με χειρουργική επέμβαση ο Ντιέγο Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο» ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook για την επέμβαση του, τονίζοντας πως όλα πήγαν εξελίχθηκαν ομαλά.

«Θέλω να σας πω πως υποβλήθηκα σε επέμβαση στον αριστερό ώμο. Είναι κάτι που έπρεπε να είχα κάνει εδώ και αρκετό καιρό, όμως πάντα το ανέβαλα για διάφορους λόγους. Η εγχείρηση διήρκεσε 1,5 ώρα και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Στέλνω ένα φιλί σε όλους» ανέφερε χαρακτηστικά η ανάρτηση του νυν προπονητή της Φουτζαΐραχ, όμαδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ