ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον Παναγιώτη Κονέ γράφει η Ωρα τονίζοντας: «Μεταγραφάρα! Σε ρόλο «αντί – Μάνταλου» τον ξεκίνησε ο Χιμένεθ. Μεγάλη ενίσχυση για την Ένωση με δυνατότητα για πολύπλευρη βοήθεια. Έπαιξε ο Τσιγκρίνσκι. Στις… επάλξεις ο Ουκρανός, Τσόσιτς και Κλωναρίδης δηλώνουν «παρών» και επιστρέφουν μετά τη διακοπή». Επιπλέον: «Την ΑΕΚ σκέφτεται ο Χολτσχάουζερ! Το μήνυμα του αρχηγού της Αούστρια για την Ενωση. Τι σκέφτονται οι κιτρινόμαυροι για την περίπτωσή του».
SPORTIME
«Κι όμως κέρδισε», γράφει με νόημα η Sportime και εξηγεί: «Η Ενωση ηττήθηκε (0-1) από την Τσουκαρίτσκι, όμως είδε τους Κονέ και Τσιγκρίνσκι να αγωνίζονται. Μπαίνει και ο Τσόσιτς. Πόσταρε… ΑΕΚ ο Χολτσχάουζερ».
SPORTDAY
Για το γήπεδο γράφει η SD και τονίζει: «Ώρα αποδείξεων. Οσοι δεσμεύθηκαν πρέπει να βγουν μπροστά για την Αγιά Σοφιά. Τι συμβαίνει με την ονοματοδοσία και το δάνειο».
LIVESPORT
«Επιτέλους δράση», γράφει η LS για τον Κονέ: «Σε ρυθμό αγώνων ως επιτελικός μέσος μπήκε ο Κονέ, στο φιλικό της ΑΕΚ με Τσουκαρίτσκι, παρόντος Μελισσανίδη. Πανέτοιμος ο Τσιγκρίνσκι, μήνας κρίσης για Τρίστασον».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτό θα φανεί στο γήπεδο και θα το κρίνουν οι φίλαθλοι ... Προπονείται 2 και πλέον μήνες και έπαιξε μόνο 70' σε ένα φιλικό όπου η ομάδα έχασε ...εντάξει μην τρελαθούμε ακόμη .
Ακριβως! Θα φανει τι ψαρια πιανει στα επομενα επισημα παιχνιδια που ακολουθουν. Ως τοτε υπομονη
Αυτο με το γηπεδο δεν το καταλαβα της sportday. Τι θελουν να πουν οι ποιητες?
Εννοει να μπουν μπροστα οικονομικα ο Παππας και ο Πολυς Χατζηιωσννου, ειχαν δεσμευθει (προφορικα!) οτι θα συμμετειχαν οικονομικα στην ανεγερση του γηπεδου! Ο Μρλ θα εβαζει 11 περιπου εκατ αλλα τοσα περίου πι δυο τους (Παππας- Πολυς) 20 η περιφερεια και τα υπολοιπα η ονοματοδοσια και το δανειο (ας ελπισουμε το μικροτερο δυνατον!)
Θα τους χρειαστουμε ολους.
Με το καλο να μπουν σε φουλ ρυθμους για να υπαρχουν εναλλακτικες αρκετες για το Μανολο