Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάναντι: Κρίσιμο παιχνίδι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Ατρόμητου σχολίασε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ αλλά τόνισε πως δεν απασχολεί τους Περιστεριώτες ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νταμίρ Κάναντι προπονητής του Ατρόμητου, τόνισε πως η ομάδα του έχασε δυο βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο μετά το 0-0, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους Κυριακάτικο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

«Για μας σήμερα είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Στο α’ ημίχρονο δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά στο β’ ο αντίπαλος μας έκλεισε τους διαδρόμους και δεν κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση που είχαμε επενδύσει και ειδικά στο α’ ημίχρονο αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ και τον αντίπαλο για αυτή την πολύ καλή αναμέτρηση. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας πρόσφεραν και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας και στη συνέχεια».

Για το αν το πρώτο μισάωρο ήταν σημαντικό για την τελική έκβαση του αγώνα: «Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο το πρώτο μισάωρο. Είχαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και εκεί αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Για το αν το αυριανό ντέρμπι σε συνδυασμό με το επόμενο ματς της Τούμπας θα καθορίσει την προσήλωση του Ατρόμητου: «Όχι, θεωρώ ότι αύριο είναι απλά ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας».

Για την επιλογή του Σκίμπε να μην καλέσει κάποιον εκ τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη στην Εθνική (ο ίδιος ο Κάναντι πρόσθεσε το όνομα του Κιβρακίδη): «Όχι, δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις επιλογές ενός πολύ καλού προπονητή, όπως ο κ. Σκίμπε. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του και νομίζω ότι η Εθνική έχει παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, κάτι που κάνει τη δουλειά του πιο δύσκολη».

Για το αν η υπεράσπιση της 1ης θέσης για δεύτερο σερί ματς, προκάλεσε άγχος ειδικότερα στο β’ ημίχρονο για την ομάδα του: «Όχι, δεν εστιάζουμε στην 1η θέση. Έχετε δίκιο, όμως, ότι στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την παρουσία και τη συγκέντρωση που έπρεπε. Για αυτό το λόγο κάναμε λαθη, ίσως δεν ήμασταν τόσο θαρραλέοι και δεν είχαμε την ίδια επιτυχία των προηγούμενων αγώνων».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ