Τέλος και επίσημα από την Μαρσέιγ ο Πατρίς Εβρά! Οι Μασσαλοί τερμάτισαν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο μπακ, ως τιμωρία της χθεσινής καρατιάς του σε οπαδό της Γκιμαράες, στο ματς του Europa League.
O Πρόεδρος της Μαρσέιγ, Jacques-Henri Eyraud, συναντήθηκε με τον 36χρονο Γάλλο πρώην διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα και του εξήγησε ότι παρότι αναγνωρίζει ότι προκλήθηκε από τους οπαδούς πριν προβεί στην συγκεκριμένη ενέργεια, η κίνησή του να απαντήσει βιαίως κρίνεται ως απαράδεκτη για την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, κάτι το οποίο τον θέτει αυτομάτως εκτός συλλόγου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τίγρη φέρτον.
έχουμε Λόπες τι να τον κάνουμε?
Για αναπληρωματικο φιλε