Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντετοκούνμπο: Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς

Ο φόργουορντ των Μπακς υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπρεπε να παίξουν τον Γουέστμπρουκ όπως αντιμετώπισαν εκείνον οι παίκτες της Θάντερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα δυο γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε, υποχρέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς για αρκετή ώρα, στην εντός έδρας ήττα από την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Έλληνας φόργουορντ έβαλε 28 πόντους, αλλά δεν είχε βοήθεια από τους συμπαίκτες του και σημείωσε πως οι παίκτες της Θάντερ έπαιξαν πιο σκληρά.

Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: “Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς. Πρέπει όταν βγαίνουμε στο παρκέ να είμαστε πιο καλά έτοιμοι, ειδικά σε ομάδες όπως είναι οι Θάντερ. Έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έκαναν την ζωή μου δύσκολη στο να μπω προς τα μέσα. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά και στο να βρίσκω τους συμπαίκτες μου, αλλά και για τον εαυτό μου.

Ξέρω ότι η ομάδα μου με χρειάζεται στο παρκέ, οπότε πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά με τα φάουλ, αλλά δεν γίνεται να σταματήσω να είμαι επιθετικός στην άμυνα. Βέβαια προτιμάω να παίρνω φάουλ όπως τα σημερινά που ήταν προήλθαν από την επιθετική άμυνα, παρά αυτά που παίρνω συνήθως. Απλά οφείλω να μένω στο παρκέ για την ομάδα μου.

Έπρεπε να βάλουμε κορμιά πάνω στον Ουέστμπρουκ, όπως έβαλαν εκείνοι σε εμένα. Να μην του επιτρέπουμε να φτάνει στην ρακέτα. Είναι ένας εφιάλτης. Μπορεί να πασάρει, να σκοράρει, να κάνει τα πάντα. Τη επόμενη φορά που θα παίξουμε πρέπει να του βάλουμε όρια.

Δεν εκβιάζω προσπάθειες. Αν δεν μπορώ να πάρω την μπάλα δεν θα το εκβιάσω. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, είναι πάντα θέμα εμπιστοσύνης, ότι θα πάρουν την σωστή απόφαση”.

Από τη μεριά του, ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ, υπογράμμισε πως θα πρέπει και άλλοι παίκτες του, πλην του Έλληνα φόργουορντ, να τελειώνουν τις φάσεις. Συγκεκριμένα, ο Κιντ δήλωσε: “Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δίνουμε τη μπάλα στον Γιάννη. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες που μπορούν να τελειώσουν φάσεις και αυτό είναι κάτι που δεν σκεφτόμαστε σε σταθερή βάση.

Πρέπει να βρούμε αυτόν τον ρυθμό και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Είναι εύκολο. Απλά πασάρεις στον συμπαίκτη σου.

Όταν το κάνεις αυτό, όλα γίνονται στη συνέχεια. Αντί να προσπαθείς να δώσεις συνέχεια την μπάλα στον Γιάννη, υπάρχουν άλλοι 4 παίκτες στο γήπεδο που πρέπει να εμπιστευτείς”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ