Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η MARCA κράζει την ασφάλεια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ισπανική εφημερίδα στέκεται στο γεγονός πως δυο οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πλησιάσουν τον Μέσι

Η ισπανική εφημερίδα MARCA σε δημοσίευμά της αναφέρεται στα μέτρα ασφαλείας του “Γ. Καραϊσκάκης” στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Αφορμή για το δημοσίευμα αποτέλεσε η εισβολή δυο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να πλησιάσουν τον Λιονέλ Μέσι. Ο ένας πλησίασε τον Αργεντινό άσο και του έδωσε ένα φιλί, ενώ ο Μέσι ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ, ενώ ο άλλος έβγαλε μια selfie με το κινητό του.

Η MARCA κράζει τα μέτρα ασφαλείας στο “Γ. Καραϊσκάκης”, γράφοντας “τι θα γίνει αν ο οπαδός που μπει στον αγωνιστικό χώρο έχει κακές προθέσεις”, υπογραμμίζοντας ότι “τη στιγμή που ο πρώτος οπαδός πλησίασε και αγκάλιασε τον Μέσι, κανένας άνδρας της ασφάλειας δεν έτρεξε προς το μέρος του για να τον απομακρύνει”. Παράλληλα, στο δημοσίευμα σημειώνεται και το εξής “Ο οπαδός έφυγε με την ησυχία του, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, γυρίζοντας στην εξέδρα”.

Για τον δεύτερο οπαδό, που μπήκε για να βγάλει selfie, η MARCA υπογραμμίζει “την παθητική στάση των ανθρώπων ασφαλείας”, επισημαίνοντας πως “η UEFA δεν θα πρέπει να επιτρέπει τέτοια πράγματα” και πως “η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι το πιο σημαντικό”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ